Skocz do zawartości
Ryudo

Gry Wykorzystujace 2 Pady/ Multiplayer/co-op

Rekomendowane odpowiedzi

Po 47pln.

Pozdrawiam B)

hmn.... 47 .... to jak zrobią "MEGA SUPER EXTRA WYPRZEDAŻ" 50% zniżki na wszystko w PSS z okazji wznowienia działania PSN..... to kupię heheh

a tak to się zastanowię.

Hmn, warto kupić Resistance 2 do pogrania z kumplem na 1 konsoli ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi na 2 pady najbardziej podoba się gra lego harry potter,i lego star wars :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi na 2 pady najbardziej podoba się gra lego harry potter,i lego star wars :thumbsup:

Dokładnie, ogólnie wszystkie gierki spod loga LEGO są wypasione na 2 osoby. Mi zaś najbardziej do gustu przypadły 2cz. Indiana Jones. Natomiast według mnie najgorszy jest Batman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmn, warto kupić Resistance 2 do pogrania z kumplem na 1 konsoli ?

Tak ,nawet dla samego singla,a już grosze kosztuje.Ma gierka klimat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, ogólnie wszystkie gierki spod loga LEGO są wypasione na 2 osoby. Mi zaś najbardziej do gustu przypadły 2cz. Indiana Jones. Natomiast według mnie najgorszy jest Batman.

masz rację że bataman to najgorsza gra z serii lego :down:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Czy możecie mi polecić jakiś RPG no albo jakąś przygotówkę ale na dwie osoby coś jak Fable 3 ? (Oprócz serii Lego)

Głównie mi chodzi o gre z motywem takim średniowiecznym potwory, magowie, wojownicy itp. i też na dzielonym ekranie ale nie że jest po połowie tylko jesteśmy koło siebie na tej samej mapie ~~ nie wiem jak to ująć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Witam.

Czy możecie mi polecić jakiś RPG no albo jakąś przygotówkę ale na dwie osoby coś jak Fable 3 ? (Oprócz serii Lego)

Głównie mi chodzi o gre z motywem takim średniowiecznym potwory, magowie, wojownicy itp. i też na dzielonym ekranie ale nie że jest po połowie tylko jesteśmy koło siebie na tej samej mapie ~~ nie wiem jak to ująć

Przyłączam się do pytania.... a co do RPG ... to coś a'la World of warcraft, albo klimaty Rise of the argonauts ... i żeby na 2 pady śmigało heh... tylko nie sacred II heh... jest w ogóle takie cudo gra ?

oraz dodatkowo

Co lepiej na 2 osoby ... resistance 1 dla kampani co-op ... czy resistance 2 dla tych " misji" co op ?

Edytowane przez Dragio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Przyłączam się do pytania.... a co do RPG ... to coś a'la World of warcraft, albo klimaty Rise of the argonauts ... i żeby na 2 pady śmigało heh... tylko nie sacred II heh... jest w ogóle takie cudo gra ?

oraz dodatkowo

Co lepiej na 2 osoby ... resistance 1 dla kampani co-op ... czy resistance 2 dla tych " misji" co op ?

Dungeon Siege III który wyjdzie jest odpowiedzią na nasze modły :D

Edytowane przez Ulquiorra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam Untold Legends:Dark Kingdom, starszy tytuł, ale fajnie się gra w co-opie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem poprzedni temat, ale moderator bezpodstawnie go zamknął. Linki do tamtych tematów przeglądałem i nie znalazłem nic odpowiedniego. Niestety moderator nie dał mi szansy tego napisać. A więc, co polecacie na długie wieczory, chodzi o coś w stylu LOTR podbój, na dwie osoby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam , ktos moglby polecic jakies wyscigi na split-screen'ie? GT5 chyba nie ma splita. Chodzi mi glownie o wyscigi albo realistyczne bez zadnych 'przyspieszaczy' etc. typu DIRT tylko nie wiem czy to ma split'a.

Pozdrawaim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam , ktos moglby polecic jakies wyscigi na split-screen'ie? GT5 chyba nie ma splita. Chodzi mi glownie o wyscigi albo realistyczne bez zadnych 'przyspieszaczy' etc. typu DIRT tylko nie wiem czy to ma split'a.

Pozdrawaim

GT 5 ma splita ;) Grałem z bratem. Nie ma nic lepszego, naprawdę. Mała rada: gdy gra się na dwóch to polecam aby wybierało się taki sam model auta, lub chociaż tyle samo KM, inaczej wyścig nie ma sensu. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GT 5 ma splita ;) Grałem z bratem. Nie ma nic lepszego, naprawdę. Mała rada: gdy gra się na dwóch to polecam aby wybierało się taki sam model auta, lub chociaż tyle samo KM, inaczej wyścig nie ma sensu. Pozdrawiam

Bylem dzis w MM i wlasnie patrze ze w najnowszym Motrstormie jest mozliwosc gry we 4 , w DIRT 3 we 2 i nie jestem pewny ale w GT5 albo 2 albo 4 bylo ale raczej 2, do tego Blur ma mozliwossc gry w 4 osoby.

W MM maja naprawde dziwne ceny GT5 189 , tyle co swiezutki DIRT3 a KILLZONE 3 za 99zl!!! Az kusi zeby kupic , ale wakacje sa dlugie wiec 'przyjdzie czas'. Zadziwilo mnie brak Red dead redemtion , ale czekam na GOTY , moze sie doczekam w tym roku , bo jakos mi sie nie marzy bulic w tyle samo co za podstawke.

Dzieki za odp. ale jeszcze pytanie. Czy w GT5 jezdzi sie tylko po asfalcie cz w grze wystepuja bezdroza?

Edytowane przez dobik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tak samo, byłem ostatnio w Saturnie specjalnie po RDR. Był jeszcze jeden egzemplarz ale nawet na magazynie go nie mogli znaleźć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy w granturismo 5 prologue da się grac na dwóch padach ? bo szukam niedrogiej ścigałki do gry we dwójke. Trofea mam nadzieje, że też są.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy w granturismo 5 prologue da się grac na dwóch padach ? bo szukam niedrogiej ścigałki do gry we dwójke. Trofea mam nadzieje, że też są.

Podłączam się pod pytanie: czy są trofea w Prologu??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 sekund szukania w necie i już wiesz, że GT5:P nie ma trofeów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprawcie mnie jesli sie myle ale chyba od stycznia 2008 lub 2009 KAZDA gra musiala miec zaimplementowone TROFEA. tylko do paru gier wyszly patche ktore dodaly trophies min. u1 cz stardust.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprawcie mnie jesli sie myle ale chyba od stycznia 2008 lub 2009 KAZDA gra musiala miec zaimplementowone TROFEA. tylko do paru gier wyszly patche ktore dodaly trophies min. u1 cz stardust.

No tak... Doszły także do m.in. Burnout Paradise, GTA 4 czy Star Wars The Force Unleashed. Od 2008 bodajże; P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale to NIE jest normalna gra ... w pewnym sensie... nie ma trofeów bo jest za krótka i "niepełnosprawna"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od stycznia 2009 roku każda gra ma trofea, GT5:P wyszło w marcu 2008 i nie dostało patcha tak jak wspomniane tytuły

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema opłaca się kupić Lost Planet 2 na 2 graczy gdzieś czytałem że ta gra nie jest do przechodzenia solo jeśli macie inne propozycję to walcie gdzieś do 100zł, z góry dziękuje i pozdrawiam.:thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema opłaca się kupić Lost Planet 2 na 2 graczy gdzieś czytałem że ta gra nie jest do przechodzenia solo jeśli macie inne propozycję to walcie gdzieś do 100zł, z góry dziękuje i pozdrawiam.:thumbsup:

A co masz? Polecam Borderlands, sam zamierzam kupić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz ps3 mam od bodajże 2 miechów więc mam killzone2, infamous2,Naruto storm2,assassina gry od 18 lat raczej odpadają ponieważ ja ze starszym bratem grać możemy ale młody nie on nawet nie chce grać tylko "oglądać" ale rodzice nie chcą żeby był agresywny z góry walne że ściganki mnie nie interesują.:sweat:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi