Dragio 95 Napisano 13 Maj 2011 Po 47pln. Pozdrawiam B) hmn.... 47 .... to jak zrobią "MEGA SUPER EXTRA WYPRZEDAŻ" 50% zniżki na wszystko w PSS z okazji wznowienia działania PSN..... to kupię heheh a tak to się zastanowię. Hmn, warto kupić Resistance 2 do pogrania z kumplem na 1 konsoli ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkonrad 0 Napisano 13 Maj 2011 mi na 2 pady najbardziej podoba się gra lego harry potter,i lego star wars :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Tommy13_ 67 Napisano 14 Maj 2011 mi na 2 pady najbardziej podoba się gra lego harry potter,i lego star wars :thumbsup: Dokładnie, ogólnie wszystkie gierki spod loga LEGO są wypasione na 2 osoby. Mi zaś najbardziej do gustu przypadły 2cz. Indiana Jones. Natomiast według mnie najgorszy jest Batman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 15 Maj 2011 Hmn, warto kupić Resistance 2 do pogrania z kumplem na 1 konsoli ? Tak ,nawet dla samego singla,a już grosze kosztuje.Ma gierka klimat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkonrad 0 Napisano 15 Maj 2011 Dokładnie, ogólnie wszystkie gierki spod loga LEGO są wypasione na 2 osoby. Mi zaś najbardziej do gustu przypadły 2cz. Indiana Jones. Natomiast według mnie najgorszy jest Batman. masz rację że bataman to najgorsza gra z serii lego :down: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulquiorra 0 Napisano 15 Maj 2011 Witam. Czy możecie mi polecić jakiś RPG no albo jakąś przygotówkę ale na dwie osoby coś jak Fable 3 ? (Oprócz serii Lego) Głównie mi chodzi o gre z motywem takim średniowiecznym potwory, magowie, wojownicy itp. i też na dzielonym ekranie ale nie że jest po połowie tylko jesteśmy koło siebie na tej samej mapie ~~ nie wiem jak to ująć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 16 Maj 2011 (edytowane) Witam. Czy możecie mi polecić jakiś RPG no albo jakąś przygotówkę ale na dwie osoby coś jak Fable 3 ? (Oprócz serii Lego) Głównie mi chodzi o gre z motywem takim średniowiecznym potwory, magowie, wojownicy itp. i też na dzielonym ekranie ale nie że jest po połowie tylko jesteśmy koło siebie na tej samej mapie ~~ nie wiem jak to ująć Przyłączam się do pytania.... a co do RPG ... to coś a'la World of warcraft, albo klimaty Rise of the argonauts ... i żeby na 2 pady śmigało heh... tylko nie sacred II heh... jest w ogóle takie cudo gra ? oraz dodatkowo Co lepiej na 2 osoby ... resistance 1 dla kampani co-op ... czy resistance 2 dla tych " misji" co op ? Edytowane 16 Maj 2011 przez Dragio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulquiorra 0 Napisano 18 Maj 2011 (edytowane) Przyłączam się do pytania.... a co do RPG ... to coś a'la World of warcraft, albo klimaty Rise of the argonauts ... i żeby na 2 pady śmigało heh... tylko nie sacred II heh... jest w ogóle takie cudo gra ? oraz dodatkowo Co lepiej na 2 osoby ... resistance 1 dla kampani co-op ... czy resistance 2 dla tych " misji" co op ? Dungeon Siege III który wyjdzie jest odpowiedzią na nasze modły :D Edytowane 18 Maj 2011 przez Ulquiorra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuL 14 Napisano 25 Maj 2011 Polecam Untold Legends:Dark Kingdom, starszy tytuł, ale fajnie się gra w co-opie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StachuCapan 0 Napisano 16 Czerwiec 2011 Napisałem poprzedni temat, ale moderator bezpodstawnie go zamknął. Linki do tamtych tematów przeglądałem i nie znalazłem nic odpowiedniego. Niestety moderator nie dał mi szansy tego napisać. A więc, co polecacie na długie wieczory, chodzi o coś w stylu LOTR podbój, na dwie osoby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 18 Czerwiec 2011 Sacred 2 ze starszych. Ostatecznie z nowych Dungeon Siege 3 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dobik 3 Napisano 19 Czerwiec 2011 Witam , ktos moglby polecic jakies wyscigi na split-screen'ie? GT5 chyba nie ma splita. Chodzi mi glownie o wyscigi albo realistyczne bez zadnych 'przyspieszaczy' etc. typu DIRT tylko nie wiem czy to ma split'a. Pozdrawaim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 20 Czerwiec 2011 Witam , ktos moglby polecic jakies wyscigi na split-screen'ie? GT5 chyba nie ma splita. Chodzi mi glownie o wyscigi albo realistyczne bez zadnych 'przyspieszaczy' etc. typu DIRT tylko nie wiem czy to ma split'a. Pozdrawaim GT 5 ma splita ;) Grałem z bratem. Nie ma nic lepszego, naprawdę. Mała rada: gdy gra się na dwóch to polecam aby wybierało się taki sam model auta, lub chociaż tyle samo KM, inaczej wyścig nie ma sensu. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dobik 3 Napisano 20 Czerwiec 2011 (edytowane) GT 5 ma splita ;) Grałem z bratem. Nie ma nic lepszego, naprawdę. Mała rada: gdy gra się na dwóch to polecam aby wybierało się taki sam model auta, lub chociaż tyle samo KM, inaczej wyścig nie ma sensu. Pozdrawiam Bylem dzis w MM i wlasnie patrze ze w najnowszym Motrstormie jest mozliwosc gry we 4 , w DIRT 3 we 2 i nie jestem pewny ale w GT5 albo 2 albo 4 bylo ale raczej 2, do tego Blur ma mozliwossc gry w 4 osoby. W MM maja naprawde dziwne ceny GT5 189 , tyle co swiezutki DIRT3 a KILLZONE 3 za 99zl!!! Az kusi zeby kupic , ale wakacje sa dlugie wiec 'przyjdzie czas'. Zadziwilo mnie brak Red dead redemtion , ale czekam na GOTY , moze sie doczekam w tym roku , bo jakos mi sie nie marzy bulic w tyle samo co za podstawke. Dzieki za odp. ale jeszcze pytanie. Czy w GT5 jezdzi sie tylko po asfalcie cz w grze wystepuja bezdroza? Edytowane 21 Czerwiec 2011 przez dobik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
euro 22 Napisano 21 Czerwiec 2011 ja tak samo, byłem ostatnio w Saturnie specjalnie po RDR. Był jeszcze jeden egzemplarz ale nawet na magazynie go nie mogli znaleźć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablomoc 2 Napisano 21 Czerwiec 2011 czy w granturismo 5 prologue da się grac na dwóch padach ? bo szukam niedrogiej ścigałki do gry we dwójke. Trofea mam nadzieje, że też są. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simin666 1 Napisano 23 Czerwiec 2011 czy w granturismo 5 prologue da się grac na dwóch padach ? bo szukam niedrogiej ścigałki do gry we dwójke. Trofea mam nadzieje, że też są. Podłączam się pod pytanie: czy są trofea w Prologu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuL 14 Napisano 23 Czerwiec 2011 5 sekund szukania w necie i już wiesz, że GT5:P nie ma trofeów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dobik 3 Napisano 25 Czerwiec 2011 Poprawcie mnie jesli sie myle ale chyba od stycznia 2008 lub 2009 KAZDA gra musiala miec zaimplementowone TROFEA. tylko do paru gier wyszly patche ktore dodaly trophies min. u1 cz stardust. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 26 Czerwiec 2011 Poprawcie mnie jesli sie myle ale chyba od stycznia 2008 lub 2009 KAZDA gra musiala miec zaimplementowone TROFEA. tylko do paru gier wyszly patche ktore dodaly trophies min. u1 cz stardust. No tak... Doszły także do m.in. Burnout Paradise, GTA 4 czy Star Wars The Force Unleashed. Od 2008 bodajże; P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma45 103 Napisano 26 Czerwiec 2011 ale to NIE jest normalna gra ... w pewnym sensie... nie ma trofeów bo jest za krótka i "niepełnosprawna" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuL 14 Napisano 26 Czerwiec 2011 od stycznia 2009 roku każda gra ma trofea, GT5:P wyszło w marcu 2008 i nie dostało patcha tak jak wspomniane tytuły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chupa chups 0 Napisano 27 Czerwiec 2011 Siema opłaca się kupić Lost Planet 2 na 2 graczy gdzieś czytałem że ta gra nie jest do przechodzenia solo jeśli macie inne propozycję to walcie gdzieś do 100zł, z góry dziękuje i pozdrawiam.:thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 28 Czerwiec 2011 Siema opłaca się kupić Lost Planet 2 na 2 graczy gdzieś czytałem że ta gra nie jest do przechodzenia solo jeśli macie inne propozycję to walcie gdzieś do 100zł, z góry dziękuje i pozdrawiam.:thumbsup: A co masz? Polecam Borderlands, sam zamierzam kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chupa chups 0 Napisano 28 Czerwiec 2011 Wiesz ps3 mam od bodajże 2 miechów więc mam killzone2, infamous2,Naruto storm2,assassina gry od 18 lat raczej odpadają ponieważ ja ze starszym bratem grać możemy ale młody nie on nawet nie chce grać tylko "oglądać" ale rodzice nie chcą żeby był agresywny z góry walne że ściganki mnie nie interesują.:sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach