TheMichal 20 Napisano 28 Grudzień 2009 Tragedia... A ta zbroja Altaira jest dobra ? Acha i mam teraz na pewno 2 grobowce otwarte ten w moim mieście i w Florencji to mogę je teraz "ukończyc" ? najlepsza w całej grze. Ale gra jest na tyle prosta, że nawet bez super sprzętu nie będziesz miał większych problemów praktycznie w żadnym momencie. Ale trzeba przyznać, że fajnie wygląda ta zbroja :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 28 Grudzień 2009 Wlasnie ukonczylem tytul :) 100% w pierwszej gierce na konsoli ;P Ale domyslam sie ze pewnie w innych grach tak latwo o platyne chyba juz nie jest ;) Co do samej gry zakonczenia spodziewalem sie troche lepszego ale nic na temat zeby bez spoilerow bylo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vald3k 0 Napisano 28 Grudzień 2009 Qrde...mam jakiś problem. Posiadam wersję angielską gry i ....nie wskakują pucharki !! Przeszedłem już kawałek gry i nawet po tytułach pucharsków widzę , że kilka już powinienem mieć a tutaj lipa !!! Może ktoś pomóc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekg 18 Napisano 28 Grudzień 2009 To była łatwa Platyna ale przyjemna po za tym gra prezentuje się bardzo ładnie . BoryZPL jeżeli chcesz się trochę pomęczyć i przy tym pograć z kimś online to proponuje ci zrobić Platyne w Modern Warfare 2 zwłaszcza misje Spec Ops . Pozdrawiam :cool: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 28 Grudzień 2009 faktycznie wydala mi sie cos latwa ta platynka, ale w sam raz pasuje na poczatek przygody z konsolka :P co do mw2 to planuje w niedalekiej przyszlosci sie zaopatrzyc w ten tytul :P duzo ciezej o platynke? ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luuki1990 0 Napisano 28 Grudzień 2009 Czy po ukonczeniu glownego watku gry mozna nadal grac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiVIP 0 Napisano 28 Grudzień 2009 Można. A ja mam takie pytanie poza tematem, jak się robi spoiler ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 28 Grudzień 2009 Wpisujesz [spoiler>] tekst [</spoiler] tylko bez >< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiVIP 0 Napisano 28 Grudzień 2009 Dzięki ;) To teraz opiszę swój problem. Jestem w misji w wenecji w katakumbach i tam się robi: Pociagam za tę czaszkę i tam wychodzą te "lampy" i wchodzę na nią i mam dojśc gdzieś no i tu mam problem. Nie umiem zapamiętac drogi i dojśc do tego poszukiwanego miejsca. Help ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba_bb 1 Napisano 28 Grudzień 2009 Mam pytanie, oszczędziłem sobie czytania całego forum o AC 2 ale chciałbym wiedzieć bo właśnie przeszedłem AC 1 i szczerze mówiąc jaram się fabule. Czy w AC2 jest jakieś nawiązanie do AC 1 chodzi mi o koniec gry, bo naprawdę chciałbym się dowiedzieć co się później dzieje o co kaman z tymi znakami na ścianie itd. (dawno mnie tak gra nie wciągnęła) I jest też ta "monotonność" zabijania bossów w każdym mieście innego? Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 28 Grudzień 2009 Mam pytanie, oszczędziłem sobie czytania całego forum o AC 2 ale chciałbym wiedzieć bo właśnie przeszedłem AC 1 i szczerze mówiąc jaram się fabule. Czy w AC2 jest jakieś nawiązanie do AC 1 chodzi mi o koniec gry, bo naprawdę chciałbym się dowiedzieć co się później dzieje o co kaman z tymi znakami na ścianie itd. (dawno mnie tak gra nie wciągnęła) I jest też ta "monotonność" zabijania bossów w każdym mieście innego? Dzięki wystarczy powiedziec ze AC2 zaczyna sie w chwili gdzie AC1 sie konczy. sporo sie wyjasnia i wiele jest jeszcze do wyjasnienia w kolejnej czesci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 29 Grudzień 2009 Nie umiem zapamiętac drogi i dojśc do tego poszukiwanego miejsca. Help ! polecam wejść na YT i wpisać "Assassins Creed 2 xxx" gdzie xxx jest nazwą grobowca, który aktualnie eksplorujesz :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiVIP 0 Napisano 29 Grudzień 2009 No dobra... Ale ja nadal się zastanawiam czy opłaca mi się zdobywac zbroje Altaira i mam takie pytanie. Ile macie kwadratów zdrowia przy Z.A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 29 Grudzień 2009 (edytowane) faktycznie wydala mi sie cos latwa ta platynka, ale w sam raz pasuje na poczatek przygody z konsolka :P co do mw2 to planuje w niedalekiej przyszlosci sie zaopatrzyc w ten tytul :P duzo ciezej o platynke? ;P Platyna równie łatwa i przyjemna jak w ACII. Powiem więcej, większy problem miałem z platyną w ACII niż w MW2 :pardon: Edytowane 29 Grudzień 2009 przez NewNickPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cronosik 0 Napisano 29 Grudzień 2009 Fakt platynka w ACII prosta, choć czasochłonna, a czy w MW2 dużo jest trophy za online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 29 Grudzień 2009 Platyna równie łatwa i przyjemna jak w ACII. Powiem więcej, większy problem miałem z platyną w ACII niż w MW2 :pardon: ACII jest o tyle latwiejszy do wyplatynowania ze nie trzeba robic coop'a. niestety, w MW2 musisz wytrzygwiazdkowac wszystki kampanie spec-ops'owe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Girion 0 Napisano 29 Grudzień 2009 (edytowane) Mam pytanko, po przejsciu sekwencji DNA o numerze 5 nie wpadlo mi trophy. Czy ktos z Was mial podobny problem? Mowiac szczerze nie usmiecha mi sie przechodzic gry od nowa, istnieje jakies inne rozwiazanie tego problemu? Dodam, ze mam wersje PL. Z gory dzieki za pomoc. ;) //edit, nie wpadl tez puchar za przeszukanie grobowca w Toskanii, a pieczec zdobyta... Po prostu MASAKRA. Edytowane 29 Grudzień 2009 przez Girion Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 29 Grudzień 2009 Mam pytanko, po przejsciu sekwencji DNA o numerze 5 nie wpadlo mi trophy. Czy ktos z Was mial podobny problem? Mowiac szczerze nie usmiecha mi sie przechodzic gry od nowa, istnieje jakies inne rozwiazanie tego problemu? Dodam, ze mam wersje PL. Z gory dzieki za pomoc. ;) //edit, nie wpadl tez puchar za przeszukanie grobowca w Toskanii, a pieczec zdobyta... Po prostu MASAKRA. wywal gamedata, save i graj od nowa. A jak Ci się nie uśmiecha to idź dalej bez trofeów. W AC2 występują problemy z naliczaniem niektórych pucharów i nic się na to nie da poradzić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Girion 0 Napisano 29 Grudzień 2009 (edytowane) Wlasnie mi sie za bardzo nie usmiecha, szkoda, ze nie mozna powtorzyc sekwencji DNA. Poki co przejde gre, a jak bedzie czas, to zdobede brakujace puchary. Napisalem maila do specow z Ubisoftu, zobaczymy co madrego odpisza (na wiele nie licze, pewnie lanie wody, ze trzeba czekac na patcha :]). A nie wiesz moze czy da sie zgrac od kogos save'a (np. sprzed przejscia 5 sekwencji) i wgrac na swoja konsole? Edytowane 29 Grudzień 2009 przez Girion Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 30 Grudzień 2009 ACII jest o tyle latwiejszy do wyplatynowania ze nie trzeba robic coop'a. niestety, w MW2 musisz wytrzygwiazdkowac wszystki kampanie spec-ops'owe. dla mnie wiekszym problem jest ogarniecie sterowania bez myszki :P 10 lat lojenia na pc jednak troche ograniczaja jeszcze ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubab22 0 Napisano 30 Grudzień 2009 Mam pytanie odnośnie polskiej wersji AC2: czy jest na niej możliwość zainstalowania patcha, bądź DLC(jeśli nie to czy jest to w planach)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 30 Grudzień 2009 Mam pytanie odnośnie polskiej wersji AC2: czy jest na niej możliwość zainstalowania patcha, bądź DLC(jeśli nie to czy jest to w planach)? patch narazie z PL wersja nie dziala. dodatki nie wiadomo, bo jeszcze zaden nie wyszedl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quba 2 Napisano 30 Grudzień 2009 Mam zamiar kupić w najbliższym czasie (czyt. w tym tygodniu) tą właśnie grę. I tu nasuwa się pytanie - wersja polska czy angielska? Tyle tego zamieszania, że się pogubiłem: w polskiej nie działa 'Uplay' (czymkolwiek by to nie było) i nie można ściągnąc patcha (czegokolwiek bo on nie naprawiał). Czy są to wystarczające argumenty, żeby kupić wersję angielską? (co do stricte języku gry - jest mi najzupełniej obojętnie). Może po prostu poczekać jakiś czas, może to zostanie naprawione? Jest na to szansa? Chyba, że już wiadomo coś na ten temat (np, że polska wersja zostanie taka, jaka jest teraz)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiVIP 0 Napisano 30 Grudzień 2009 Ja kupiłem polską i nie zdarzyły mi się jeszcze jakieś poważniejsze błędy. Fabułę ukończyłem teraz dodatkowe misje itd. Oczywiście były błędy np. próbowałem zabic strażnika przez 15 minut i ciągle "ożywał" xD W AC II też się widocznie cudy boskie zdarzają :) Ale jak dobrze umiesz angielski bierz Ang. wersje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raiden Napisano 30 Grudzień 2009 szkoda, ze gra na 3-4 dni (nie bralem sie za misje poboczne, zagadki itp. [moze sie jeszcze za to wezme]) ale ten klimat i mozliwosci powalaly. swietna zabawa, naprawde polecam;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach