SpacierShark123 NG 0 Napisano 17 Maj 2009 Tak grę mam jakoś od 3 dni ;D Świetnie się gra chociaż dark athene jeszcze nie odpalałem najpierw BB przejdę ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuchiki 0 Napisano 29 Maj 2009 Butcher Bay zaliczone, teraz kolej na Dark Athena, gierka z klimatem i potrafi wciagnac... Takze mile wypelnienie czasu do premiery Sacred 2 PL. Polecam fanom skradanek i klimatow S-F. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lodecki 41 Napisano 29 Maj 2009 czyli must have dla mnie poczekam na wrzesien do polowy wrzesnia az zaczne szkole i na pocieszenie sprawie sobie ta gierke skradanka jeszcze w kosmosie no strzal w 10 :)) demo bylo super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 30 Maj 2009 No jak ktoś nie grał na pierwszym Xboksie, to zdecydowanie polecam, bo to jedna z najlepszych gier na tą konsole w ogóle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROT 1 Napisano 31 Maj 2009 Potwierdzam mocny brutalny klimat. Swietna gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuchiki 0 Napisano 4 Czerwiec 2009 Po przejsciu Dark Atheny moge napisac tylko jedno, naprawde dobra gra... a teksty Riddicka sa po prostu zabojcze, nie zastanawiac sie nad zakupem tylko brac chyba,ze ktos nie lubi gier FPP w klimatach S-F.. IN THE END EVERYBODY BLEEDS THE SAME... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 8 Czerwiec 2009 narazie odpalilem butcher bay i gierka... jest zajebista naprawde! super!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 8 Czerwiec 2009 Gierka rządzi! Na razie przechodzę Butcher Bay, kiedyś grałem na PC i nie ukończyłem, teraz nie wiele w sumie mi zostało. Teksty faktycznie rządzą, tak samo jak liczne ciche zabójstwa, walka wręcz i finishery! W żadnej grze czegoś takiego nie było. Warto wydać te pieniądze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 8 Czerwiec 2009 dokladnie. ja w sumie lubie biegac z pistoletem ale juz po gameplayu wiedzialem ze ta gre musze miec!!!tak samo jak nie lubie skradanek, ale... ta jest inna!!! rewelacja! polecam!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 9 Czerwiec 2009 witam. maly problemik i prosze o pomoc :) niestety juz na poczatku tzn w butcher bay pojawia się taki robot ktory zjezdza winda i... no wlasnie jak go zabic?? wale do niego i nic?!?! jest jakis sposob na tego gnojka?? moza cos konkretnego trzeba zrobic?? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 9 Czerwiec 2009 Bierzesz pompe (shotguna) i włazisz na skrzynkę i nawalasz mu w tył jak podejdzie (gdzieś w okolice głowy, bo tyłem to się typ nie obróci xD). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 10 Czerwiec 2009 dzieki sprobuje pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 11 Czerwiec 2009 no udalo sie ale troche inaczej. wszedlem na taki balkonik po pudlach i tam on mnie nie widzial. co jakis czas odwracal sie plecami i wtedy mu w nie walilem. ale polecam bardziej karabin niz shotguna u mnie poszlo to szybciej. te rady przydadza sie moze komus ale dzieki za twoje rady pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 11 Czerwiec 2009 (edytowane) Ale ten sposób działa i jest szybszy co Ci podałem ;) Zwabiasz go żeby podszedł pod skrzynkę, wchodzisz na nią i nadupczasz z pompy i pada po kilku strzałach. Wszystko dzieje się dosłownie w mniej niż pół minuty :P Ale ważne, że padł :D. Polecam zajrzeć na youtube w razie problemów, bo sporo ich będziesz miał później :D Edytowane 11 Czerwiec 2009 przez Rafix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 11 Czerwiec 2009 aha no to faktycznie. no wlasnie potem troche sie tez meczylem. a w razie co moge do ciebie na priv-a pisac :)??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 11 Czerwiec 2009 aha no to faktycznie. no wlasnie potem troche sie tez meczylem. a w razie co moge do ciebie na priv-a pisac :)??? Tak, służę pomocą ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 14 Czerwiec 2009 no faktycznie bedzie troche problemow w riddick-u, ale sciagnalem sobie za 6zł poradnik z gry online wiec jak to nie pomoze bede pisac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 17 Czerwiec 2009 Ja uwielbiam takie klimaty, tj. statki kosmiczne, ale demko mnie nie przekonało. Raczej zmieszało. Kupiłbym Dead Space, ale nie podoba mi się strzelanie do stworów (ogólnie nie lubię większości gier, gdzie muszę strzelać do czegoś, co kształtem nei przypomina człowieka). Dlatego mam pytanie, czy w Riddicku też są takie piękne lokacje z widokiem na kosmos itp., czy cały czas chodzimy po ciemnych korytarzach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROT 1 Napisano 17 Czerwiec 2009 (edytowane) W "Chronicles Of Ridick Escape From Butcher Bay " akcja toczy się w więzieniu czyli masz cele, spacerniak, stołówka łazienki itd Cała szumowina tam siedzi, wariatów tam pełno. To nie jest zwykła strzelanina. Nie ganiasz z giwerą przez całą grę jesteś przecież w więzieniu Zawierasz znajomości które ci sa na rękę, wykonujesz pewne zlecenia które dostajesz Dbasz po prostu o własna d..ę. Dochodza jeszcze nielegalne walki wrecz. Spiski, morderstwa itp.. Edytowane 18 Czerwiec 2009 przez PROT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 18 Czerwiec 2009 W "Chronicles Of Ridick Escape From Butcher Bay " Aha, ale to w Butcher Bay. A w tej drugiej części (nowej, jak się nazywał??), też rozgrywka wygląda tak samo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 18 Czerwiec 2009 skonczylem butcher bay. fajna gierka dokladnie zgodze sie z poprzednikiem to nie jest bieganie i strzelanie, czasem trzeba sie poskradac, czasem pokombinowac gdzie pojsc (latwo sie zgubic) czasem rozpierdziela sie wszystko dookola robotem :) takze naprawde fajna urozmaicona gierka. ciezko bylo by mi ja przejsc bez poradnika ;). teraz zaczalem assault i grafa widac o niebo lepsza polecam gierke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROT 1 Napisano 18 Czerwiec 2009 (edytowane) Jest potrzebna znajomośc języka angielskiego aby przejśc grę bez poradnika "SDRaid" Dla tej jednej gry "Chronicles Of Ridick Escape From Butcher Bay" już warto kupić "The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena" Edytowane 18 Czerwiec 2009 przez PROT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 18 Czerwiec 2009 Nie ma też radaru i wielkiej strzałki pokazującej-'idź tutaj'. Dla niektórych to minus, dla mnie olbrzymi plus tej gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 18 Czerwiec 2009 nie ma strzalki przez co raz po przejsciu a wlasciwie przebiegnieciu baaardzo trudnego momentu okazalo sie ze obszedlem jakos zle idac kanalami i musialem ten moment jeszcze raz przechodzic :( potem juz druknalem sobie poradnik ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 18 Czerwiec 2009 Jest potrzebna znajomośc języka angielskiego aby przejśc grę bez poradnika"SDRaid" Dla tej jednej gry "Chronicles Of Ridick Escape From Butcher Bay" już warto kupić "The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena" Jakoś po premierze odrzuciło mnie od tego tytułu, ale teraz wiem, że na pewno kupię. Oczywiście po obniżce ceny, bo u mnie w MM 259zł, Empik 279zł ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach