Rinnegan 4 Napisano 29 Wrzesień 2014 Szukam kogoś do coopa w Aliens Colonial Marines na najtrudniejszym poziomie trudności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Froszti 0 Napisano 29 Wrzesień 2014 Szukam jednej chętnej osoby do zrobienia pucharków co-op w Uncharted 3 na mapach Lotnisko i Klasztor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tr1x 0 Napisano 5 Październik 2014 Chetnie pogram w Diablo 3 RoS. Nie jestem zbytnio zaglebiony jeszcze w tym temacie, ale szybko sie ucze ;) 70 level Shaman SOFTCORE oraz 70 level Krzyzowiec HARDCORE Zapraszac, PSN: tr1xor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MyriuR 21 Napisano 7 Październik 2014 (edytowane) Witam,wspólnie chętnie program PSN Rastamanius Gry z Plusa, Saints Row IV GOTY, Assassins Creed IV, Diablo III Słuchawka JEST Edytowane 7 Październik 2014 przez MyriuR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzkPL 0 Napisano 10 Październik 2014 FIFA 15(ps3), jak ktoś chętny zagrać to zapraszam. Gram praktycznie codziennie. Mile widziana także pomoc przy wbiciu trofeów "Double Trouble" oraz "Still Bros?" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karcinom Infantile 0 Napisano 13 Październik 2014 Siemka. Mam spora kolekcje gier, headset, pozytywne nastawienie, bo gram dla funu, wolne wieczory, nie mam jedynie z kim popykac. Piszcie, zapraszajcie, przyjme kazde zapro. Psn: grass_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 14 Październik 2014 z racji tego, że mas zpdoobny nick do mojego to ewentualnie mogę zagrać z Tobą w TLOU, COD BO2, FAR CRY 3... a tak na poważnie to podaj tytuły w które masz zamiar z kimś pograć, czy to jest rozgrywka multiplayer czy co-op. Będzie prościej pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dex Patryk Zochniak 0 Napisano 17 Październik 2014 zapraszam wszystkich do wspólnej gry w diablo 3 UEE, mam słuchawki i świeżo kupiłem tytuł, mam 24 poziom WD ale mogę zacząć grać od nowa :) gram też w COD BO2 zombie na razie bez dodatków i w inne tryby oraz czasem w BF3 lub Fife 13 :P moj ID: dexiu93pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
promilek 1 Napisano 17 Październik 2014 Chętny na obronę pomnika w Uncharted 3 na Miażdżącym poziomie POSZUKIWANY! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GieKSa całe mije życie 1 Napisano 27 Październik 2014 PSN ID : damiann37 pogram w gry z + ,destiny i tlou Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryształ 7 Napisano 30 Październik 2014 BF3 ----> Wszystkie DLC Bad Company 2 --> brak DLC Diablo 3 ---> Reaper of souls (chwilo nie grywam zbyt czesto) Od czas do czasu nagrywam jakiś materiał w czasie gry na YT ,preferowany skypa bądź TS ,jeśli nie zamierzasz korzystać ze skypa czy TS nie zawracaj nawet głowy i nie wysyłaj zaproszenia graczy widmo nie zbieram pozdrówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chris001pl 0 Napisano 31 Październik 2014 Zapraszam do dodania, gram generalnie we wszystko co popadnie. Głównie na PSV z racji mniejszej ilości czasu, jednak sporo tytułów jest też na PS3 :). W najbliższym czasie planuję zakup PS4. ID PSN: Chis001pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 3 Listopad 2014 (edytowane) Gram w te oto tytuły. Jeśli brakuje komuś jakichś trofików lub chcecie zrobić nowe z gier, albo po prostu pograć dla funu, to zapraszam ;-) Fat Princess Borderlands 2 Diablo III: Reaper of Souls Battlefield: Bad Company 2 Uncharted 3: Drake's Deception Singularity Dead Nation Edytowane 3 Listopad 2014 przez FancyMichael Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
g@mer 1 Napisano 3 Listopad 2014 Obecnie gram w Dark souls 2 i szukam choć 1 osoby do pomocy przy zdobyciu zaklęcia magii "Ukryta broń". Jc dawać do mnie na PSN podany pod avatarem ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marusiek91 0 Napisano 4 Listopad 2014 ktoś chętny na wspólne granie w Gran Turismo 6? Szukam kogoś chętnego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvid1189 4 Napisano 5 Listopad 2014 (edytowane) FIFA 14 PS3. Witam, szukam osób do zrobienia trofeów online wirtualną gwiazdą, czyli w stworzonym zespole 3 osobowym oraz do sezonów towarzyskich online. Edytowane 5 Listopad 2014 przez Dejvid1189 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryształ 7 Napisano 6 Listopad 2014 (edytowane) BF3 ----> Wszystkie DLC Bad Company 2 --> brak DLC Diablo 3 ---> Reaper of souls (chwilo nie grywam zbyt czesto) Od czas do czasu nagrywam jakiś materiał w czasie gry na YT ,preferowany skypa bądź TS ,jeśli nie zamierzasz korzystać ze skypa czy TS nie zawracaj nawet głowy i nie wysyłaj zaproszenia graczy widmo nie zbieram pozdrówka EDIT: Dochodzi jeszcze Call Of Duty Black Ops2 + mapa Nuketown Zombi i DLC Vengeance Dead Island Ripitade ( szukam ekipy do ogrania singla) Edytowane 6 Listopad 2014 przez Kryształ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kratos666pl 0 Napisano 7 Listopad 2014 Witam chętnie pogram online, posiadam GTA5, Gran Turismo 6, The Last of Us,God of War 3, Uncharted 3, Killzone 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Froszti 0 Napisano 18 Listopad 2014 Ktoś chętny do przejścia kampanii w Dead Nation na poziomie ponurym i potem mrocznym? Kontakt jedynie przez PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pannowak5 15 Napisano 18 Listopad 2014 pannowak5 fifa 15 zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makaveli23 0 Napisano 26 Listopad 2014 (edytowane) donmada90 killzone 2 uncharted 3 Gran Turismo 6 Defiance DC Universe Online Edytowane 26 Listopad 2014 przez makaveli23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kratos666pl 0 Napisano 28 Listopad 2014 (edytowane) Witam chętnie pogram online, gram głownie w The Last of Us, Gran Turismo 6, GTA V, Diablo 3 Reaper of Souls Edytowane 30 Listopad 2014 przez kratos666pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelk 43 Napisano 30 Listopad 2014 (edytowane) Głównie fifa 15, battlefield 4 i zaczynam GTA5. Konsola PS4 Mój id: pawel000k Edytowane 6 Grudzień 2014 przez pawelk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik_25 0 Napisano 30 Listopad 2014 Jakby ktoś chciał pograć w Far Cry 4, Battlefield 3 (wszystkie dodatki), TLOU, GTA 5, GT6, Destiny, Uncharted 3, RDR to mój psn: tofik1975 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matixio 11 Napisano 4 Grudzień 2014 Ktoś chętny pograć w fife 15?? Mój psn: Matixio_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach