r_p_r 0 Napisano 12 Sierpień 2014 Witajcie. Kupiłem PES 2014 od kolegi ale z użytym juz Pass Code. Gdzie mogę zdobyć/kupić nowy? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miro0412 4 Napisano 13 Sierpień 2014 Poszukuję początkujących do wspólnych wyścigów w GT6. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 15 Sierpień 2014 Pogram z różne gry na PS3, PSV i PS4 (to akurat rzadziej, bo tu mała biblioteka ciekawych dla mnie gier jest).Obecnie kupiłem Minecraft na PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pannowak5 15 Napisano 17 Sierpień 2014 No to i ja się dopisze.- Fifa 14 ID: pannowak5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietrzu1910 22 Napisano 17 Sierpień 2014 witajcie szukam kogos do co-opa resident evil revelations znajdzie sie ktos chetny ??? piszcie yol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 23 Sierpień 2014 Wspólnie pogram w Defiance. Założyłem również klan w grze, który nosi nazwę "Durable Law". Fajnie było by wspólnie pograć w klanie :). Moje PSN ID: velans. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cubeline 187 Napisano 26 Sierpień 2014 zagram online w spartacus legends psn cubeline82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 27 Sierpień 2014 szukam kogos do przejscia Borderlands 2 w coopie, hs obowiazkowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielakpl 2 Napisano 29 Sierpień 2014 chętnie zagram w the last of us w multi, oczywiście z HS psn ZielakPL1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
promilek 1 Napisano 29 Sierpień 2014 Ktoś chętny na wszystkie osiągnięcia online w LittleBigPlanet Karting? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 3 Wrzesień 2014 Chętni do pogrania w Djabło :P ? Mam 70 lvl krzyżowcem i farmie legendarki, również mogę stworzyć nowego bohatera i poexpic z kimś od początku przygody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrian Orłowski 0 Napisano 4 Wrzesień 2014 Diablo 3 głównie, a nick z PSN to Siara93 :) Przyjmę wszystkie zaproszenia do znajomych. Zapraszam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwigHt 14 Napisano 4 Wrzesień 2014 Poszukuję kogoś do zrobienia dwóch misji coop w FarCry 3, bo z randomami od 3 dni się męczę. Pozdrawiam i dziękuję. Będę jeszcze jakiś czas na PSN - nick: Aszynbeher Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrikoPPL 26 Napisano 6 Wrzesień 2014 Szukam kogoś do zrobienia trofika online w All-Stars Battle Royale. Ogrywam wersję na vite, ale gra wspiera cross-play, więc platforma nie ma znaczenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cuki 53 Napisano 6 Wrzesień 2014 (edytowane) Szukam kogoś do zrobienia trofika online w All-Stars Battle Royale. Ogrywam wersję na vite, ale gra wspiera cross-play, więc platforma nie ma znaczenia :) Wyślę Ci zaproszenie, właśnie mi się patch ściąga i odpalam :-) Z tym trofeum online bez zgonu może być problem... nie idzie jakoś tego ustawić??? Edytowane 7 Wrzesień 2014 przez Cuki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bazzey 0 Napisano 10 Wrzesień 2014 (edytowane) Szuakm towarzysz do gry w DESTINY PS3 PSN: Bazzey-dodawajcie ale z wiadomoscia ze z forum ps3 Edytowane 10 Wrzesień 2014 przez Bazzey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cziczaki 95 Napisano 18 Wrzesień 2014 Szukam kogoś z kim mógłbym wbić ostatnie trofeum w Ratchet & Clank Załoga Q, a mianowicie chodzi mi o "Over the Top" gdzie trzeba pobić 3 czasy developerów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskii 0 Napisano 19 Wrzesień 2014 Witam. Zagram z kimś w : COD Ghost COD BO2 Gram 4fun bez spin. PSN: Oskii89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaelzen 1 Napisano 21 Wrzesień 2014 Chętnie pogram w the last of us Mam hs. Id; michaelzeenn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whyducky 1 Napisano 24 Wrzesień 2014 (edytowane) Pogram z kimś w: PS3 Minecraft - początkujący. COD BO2 - Średni gracz. Diablo 3 RoS UED - Doświadczony krzyżowiec. Gry z plusa. PSV Borderlands 2 Fifa 14 Gry z plusa. Posiadam HS. Edytowane 24 Wrzesień 2014 przez whyducky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masta20PL 15 Napisano 26 Wrzesień 2014 fifa 15 na PS3, chętnie zorganizuję ligę ;) PSN: Masta20PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doberFP 0 Napisano 26 Wrzesień 2014 (edytowane) Jak są chętni do gry w FIFĘ 15 na PS3 to zapraszam na forum Turniejowe www.fifaplay.com.pl codziennie organizowany jest jakiś turniej/liga/puchar, czasami turnieje o nagrody.Wystarczy wejść na forum i pod logiem strony w tabelce z zapisami wyszukać zapisów na dany dzień, zapisać się podając nick z forum, gg, drużynę którą chcemy grać(do wybrania dostępne w danym turnieju w rozpisce) o przyjętym zapisie decyduje kolejność dodania postu, drużyny nie mogą się powtarzać. Po zapisach są dodawane rundy, bądź kolejki w zależność czy to liga czy puchar. Na rozegranie meczu mamy kilka dni, po wcześniejszym ustaleniu z rywalem terminu. UWAGA: Nie jestem adminem tejże strony, brakuje tam kilku graczy na PS3 aby ruszyć porządnie ze wszystkimi turniejami. Pozdrawiam. Edytowane 27 Wrzesień 2014 przez doberFP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob33k 0 Napisano 27 Wrzesień 2014 Witam, gram w weekendy i czasami w tyg. Zależy kiedy jestem bo jeżdże cięzarówka. Moje gierki jak narazie to GT6, GTA V, fifa 13. Gry z plusa. itp ID bobek0666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio007 35 Napisano 28 Wrzesień 2014 Witam, codziennie wieczory, prawie całe weekendy głownie wieczorami, po 20,21 czasu polskiego, gry większość z Plusa, obecnie głównie Destiny ID czerstwychleb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrikoPPL 26 Napisano 28 Wrzesień 2014 Siemka, szukam kogoś do gry w Dead Island: Riptide. Głównie chodzi mi o trofik, gdzie trzeba przejść grę w kooperacji. Posiadam wymaksowaną azjatkę na 70 poziomie, ale mogę zacząć od nowa. Szukam kogoś kto w miarę ogarnia i chce również przejść grę, a nie bezmyślnie tłuc zombiaki lub będzie "pchał" fabułę beze mnie. Głównie jestem w weekendy, często robię nockę, więc zapraszam :) HS posiadam i dobrze by było, gdyby osoba ze mną grająca również go posiadała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach