B!egan 24 Napisano 31 Maj 2014 (edytowane) Więc jest nas już troje...Najchętniej popykam wieczorami.BieganPL EDIT: W Ace Combat Infinity w sensie :P Edytowane 1 Czerwiec 2014 przez B!egan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zdunek 0 Napisano 2 Czerwiec 2014 Chętnie pogram w Black Ops 2, Uncharted3, Battlefield 3 :) Micro jest PSN: ZdunekPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cuki 53 Napisano 3 Czerwiec 2014 Pogram w Resident Evil: Operation Raccon City (Coop, Kontra), jak ktoś jeszcze w to gra lub chce powbijać trofki to zapraszać :-) PSN: Cuki1984 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grumszak 6 Napisano 8 Czerwiec 2014 nadal czekam na invite w ace combat infinity Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niuchacz 0 Napisano 11 Czerwiec 2014 Far Cry 3 coop, mikro jest, PSN Niuchacz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Nerobianco_ 1 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Zagram w Tekken Tag Tournament 2Ultra Street Fighter 4Ultimate Marvel vs Capcom 3Soul Calibur VSoul Calibur II HDInjusticeStreet Fighter x TekkenMortal KombatBlazBlue ChronophantasmaKing of Fighters XIIIDead or Alive 5PSN : Nerobianco123Ktoś coś : ) ? Edytowane 26 Czerwiec 2014 przez _Nerobianco_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryształ 7 Napisano 14 Czerwiec 2014 Panowie drobna korekta szukam ludzi do grania w Gran Turismo 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kciukers 0 Napisano 18 Czerwiec 2014 Szukam ludzi do Battlefield 3 Login ps3 : kciukers 15 lat / headset, zaczynam grac w 3, wczesniej gralem w bc2. Mysle ze ogarniam : D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 19 Czerwiec 2014 Jak ktoś chętny na Dead Island podstawke to zapraszam ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 20 Czerwiec 2014 Szukam chętnych do coopa w Dead Island oraz Call of Duty: Ghosts. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martaa 22 Napisano 22 Czerwiec 2014 Szukam kogoś chętnego do ustawki w :bunny: LBP Karting :bunny: . Tak dobrze przeczytałeś/łaś :yes: Chodzi o jeden pucharek, 25 wygranych na planszach społeczności. Mam planszę jedno sekundową więc pójdzie szybko. Mogę pomóc z resztą pucharków, taka hojna jestem :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex_dp 1 Napisano 24 Czerwiec 2014 Martaa w takim razie ja chętnie pomogę :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex_dp 1 Napisano 25 Czerwiec 2014 W końcu powrót z delegacji. Chętnie pograłoby się w multi lub też jakieś coopy. Posiadam większość gier z Plusa m. in. Far Cry 3, RDR, Burnout, Need for Speed, Uncharted, LBP, Borderlandsy, NBA 2k14, oraz wiele innych. Zainteresowani moga zajrzeć w moją kolekcje trofeów i wybrać to co by ich interesowało. Posiadam HS. Gdyby ktoś chciał pograć to zapraszać do znajomych. Pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 26 Czerwiec 2014 (edytowane) Jak coś to pisze się na coopa w Uncharted lub multi w innych grach jak wejdę na konsole to wyśle zapro HS oczywiście jest :) Edytowane 26 Czerwiec 2014 przez michupol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaJJkell 5 Napisano 26 Czerwiec 2014 (edytowane) Chętnie zagram w gry z plusa oraz : red dead redemption (undead nightmare też) fifa 12 skate 2 far cry 3 uncharted 3 free to play Edytowane 26 Czerwiec 2014 przez MaJJkell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 30 Czerwiec 2014 Szukam znajomych na system PS3. Pogram, popiszę, pogadam. Z chęcią porywalizuję na trofea (chociaż może nie na platynki). :DMożna dodawać: MonieK_PL ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 1 Lipiec 2014 Szukam ludzi do Pay Day 1 i 2, Battlefield a 3 Coopa. Pakasiedlce - Psn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikFlesh 16 Napisano 1 Lipiec 2014 Dead Space 3 od jutra oraz Mass Effect 3 jeżeli dojdzie moje zamówienie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogda501 81 Napisano 1 Lipiec 2014 Szukam znajomych na system PS3. Pogram, popiszę, pogadam. Z chęcią porywalizuję na trofea (chociaż może nie na platynki). Można dodawać: MonieK_PL ;) Jak masz HS i chcesz pogadać- to możemy się spotkać w RDR na prywatnym serwerze i podnieść levele... Pisanie na padzie-wykluczam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hadeSik 0 Napisano 13 Lipiec 2014 Witam, szukam towarzyskich osób do pogrania w Diablo 3. Mam już mnicha 38 lvl, ale chętnie zacznę z kimś new game'a. PSNid : xHadeSxPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogkush 0 Napisano 13 Lipiec 2014 Siemanko. Szukam towarzysza do GTA V lub RDR. Moj nick to: OG95KUSH . Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrikoPPL 26 Napisano 16 Lipiec 2014 Siemka. Jako, że jutro rozpoczyna się upragniona beta destiny, chętnie zrobię z kimś party w kilka osób, ponieważ gra się wtedy o niebo lepiej :) Mam oczywiście na myśli wersję ps3. Dla chętnych mogę odstąpić dwa klucze do bety, więc śmiało pisać. Jedyne co musicie mieć to konto zarejestrowane na europejskim storze. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edi800 0 Napisano 20 Lipiec 2014 Witam. Szukam chętnych do ustawki w Killzone 2 na mapach DLC. Posiadam headset. Ponadto jesli ktoś ma zaległe pucharki do odblokowania również jestem skłonny do pomocy. PSN: Edi800_1990 Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 31 Lipiec 2014 Chętnych zapraszam do wspólnej gry w The last of us ;) przy zaproszeniach napiszcie, że chodzi o tlou. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 2 Sierpień 2014 Siemka, szukam chętnych do zrobienia trofików w Tomb Raider Online, ewentualnie kogoś do pomocy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach