Kentucky 266 Napisano 10 Listopad 2015 Pogralbym z kims w Evolve, jest moze ktos chetny? PSN ID: Spaidi1987 Ja z miłą chęcią.;) PSNID: Mr_Puma94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 11 Listopad 2015 Chętnie pogram z fajnymi ludźmi w: # Killzone Shadow Fall # Rocket League Headset wymagany. PSN ID: Matheo87PL Zapraszam! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raju 19 Napisano 14 Listopad 2015 Ktoś chętny dziś Rocket po południu?Potrzebujemy jednego do rankingowych 3vs3 / 500+ (Silver II) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qido7 13 Napisano 20 Styczeń 2016 Witam, poszukuję chętnych do gry Grid 2 multi :). PSN ID: qido7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos2209 0 Napisano 14 Luty 2016 Chetnie pogram online w PES 15 (myClub oraz Team Play Lobby) Moje PSN- marcinos2209 I w GTA 5 tez chetnie pogram online PSN. marcinos2209 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 14 Luty 2016 Pogram w Black Ops z ogarniętą ekipą (Zombie, albo mecze w multi) Zapraszać z dopiskiem Pssite ;) PSN: Mr_Puma94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szadek616 0 Napisano 28 Luty 2016 Pogram z kimś kto nie będzie linczował za słabego skilla. :) Świeży użytkownik ps3 :P PSN Profile: szadek987 Aktualne gierki: Gran Turismo 6, Diablo ROS, COD AW, Cod Ghost, Worms 2 Armagedon xd, Portal 2, Borderlands 2, Need for Speed Rivals, Battelfield 1943, The last of Us, Little Big Planet. Słuchawkę jakąś posiadam. Peace. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomaa_Z 0 Napisano 4 Lipiec 2016 Witam, poszukuję chętnych do wbijania trofeów w grach na ps3 (w kwestii gier można się dogadać ;d) PSN Profile: Thomaa_Z Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cruze 1 Napisano 3 Sierpień 2016 Witam. Poszukuję spokojnego gracza który ma dużo cierpliwości i poduczy mnie jak grać online - nigdy nie grałem. Posiadam: GTA 5, Gran Turismo 6, Uncharted 2, Dead Nation, Assasin Black Blag, The Last Of Us, pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AlexUnder 0 Napisano 28 Październik 2016 (edytowane) Witam . poszukuję kompanów do powbijania trofeów na ps3 . Gierki do dogadania . Moje gry : - Uncharted 3 - killzone 3 - BF 4 - ResidentEvil revelations 2 - GOW wstąpienie - the last of us - destiny Nick . Chalwamen Edytowane 30 Październik 2016 przez AlexUnder Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
langi 0 Napisano 30 Grudzień 2017 Zapraszam na fife 16, 17 mój login to langiksd95 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniek33 0 Napisano 17 Styczeń 2018 Jeśli ktoś jeszcze pogrywa na ps3 to zapraszam do wspólnej gry Mam HS Gry multi póki co: Call of Duty: Ghost Aliens Colonial Marines do przejścia campani w coopie Nick: Keniek3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 14 Październik 2018 Zapraszam do wspólnej gry Black ops 4 ,NFS Payback ,FIFA ,gran turismo . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach