pablo26.PL 0 Napisano 10 Sierpień 2009 psn id pzar24 cod4 grid fat princess Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu123PL 0 Napisano 10 Sierpień 2009 PSN ID - michu123PL GT5:P Killzone 2 Resistance 1 Ridge Racer 7 Dodawać mnie do znajomych i zgłaszać się, bo chętnie pogram przez sieć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
red_baron 21 Napisano 11 Sierpień 2009 (edytowane) Moje Multi : 1. Burnout Paradise 2. BF 1943 3. Zen Pinball 4. High Velocity 5. Magic Ball 6. LBP 7. InfernoPool Często i chętnie gram online ale po 22 jak coś to zapraszam i wpisywać się PSNiD: red_baronpl Edytowane 11 Sierpień 2009 przez red_baron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ParriahMaxsimus 0 Napisano 13 Sierpień 2009 Witam. Szukam osoby chętnej do zaliczenia wszystkich trofeów Online w Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena. Chętnych proszę o wiadomość na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cooldan 0 Napisano 13 Sierpień 2009 Witam, PSNid: kuldanek_pl Staram się bywać online dość często zazwyczaj w granicach 21-2 + czasem w weekendy w ciagu dnia. Gry: Killzone 2 LBP C&C:RA3 Battlefield:Bad Company Buzz Crash Commando Singstar :tongue: Burnout Paradise Jak ktoś chętny wysyłać zaproszenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlon 4 Napisano 14 Sierpień 2009 (edytowane) PSN_ID : Paniczowaty Akutalnie Killzone 2 , RR7 , Resistance , TEAM FORTRESS , FIFA 08 i ciagle wymianiam gry , zapraszam do dodania ;) Edytowane 15 Sierpień 2009 przez Qlon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zion 0 Napisano 17 Sierpień 2009 Do mojej kolekcji dołączyłem właśnie gta 4 :D Moj nick to norbi_91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krichigo 0 Napisano 18 Sierpień 2009 ID : krichigo hs:posiadam Gry:killzone2,little big planet,bf bad company,wipeout HD,fat princess,resistance2 . Chętnie pogram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotfilon 28 Napisano 18 Sierpień 2009 Witam. PSN id: kotfilon Gry: póki co tylko Little Big Planet do tego demko grid, cod5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GvAuT 0 Napisano 20 Sierpień 2009 PSNid: Czarny1986 Gram w: -Tekken V -GTA IV -NFS Pro Street -Kane & Lynch -Army Of Two Aktualnie net odłączony, aż do środy 26.08.09 xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlody 0 Napisano 22 Sierpień 2009 Moje gry w które gram Online: - LittleBigPlanet - Grid (DRIFT) - Mercenaries 2 world in flames - Resident Evil 5 (Pogram narazie na profilu brata ponieważ tam grałem) - Call of Duty 3 - Call of duty 5 (Nazi zobies Najlepiej) - GTA IV (Najlepiej Free Mode, team death match) - Tom Clancy's Rainbow Six vegas 2 - Gran Turismo 5 Prologue (zadko) - Battlefield bad company - NFS Undercover - NFS ProStreet (zadko) - Pes 2008 (zadko) - Far Cry 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
34r1d 0 Napisano 23 Sierpień 2009 (edytowane) Witam moje gry to MotorStorm GT5:P Ridge Racer 7 Ghostbuster The Video Game ID: barid92 Edytowane 28 Sierpień 2009 przez 34r1d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrjanu 0 Napisano 24 Sierpień 2009 (edytowane) PSN ID: adriaan_PL Gry: Fifa09 Edytowane 24 Sierpień 2009 przez adrjanu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swider112 2 Napisano 24 Sierpień 2009 PSN ID: Ichiro_PL Gry: Nowo zakupiony Killzone 2. Red Faction: Guerilla Fat princess Supersonic Acrobatic .... Resistance: FOM (dawno nie grałem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandvik 0 Napisano 24 Sierpień 2009 Witam moj psid to marek1033 mam nrazie fife09 zapraszam do znajomych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoRaK 0 Napisano 26 Sierpień 2009 Kto by zagrał w demo Colina Dirta 2 ??? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlody 0 Napisano 28 Sierpień 2009 Kto by zagrał w demo Colina Dirta 2 ??? :) Ja z chęcią :) lecz wolę poczekac na Pełną :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoRaK 0 Napisano 28 Sierpień 2009 Masz zapa na friends :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotfilon 28 Napisano 28 Sierpień 2009 PSN id: kotfilon Gry: Little Big Planet Metal Gear Online Grand Theft Auto 4 mogę też w demka (dodajcie do friendsów i napiszcie w co chcecie grać, gram we wszystko) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dwor3K 0 Napisano 2 Wrzesień 2009 (edytowane) Witam chcialbym poinformowac ze klan [AF-R] Aim Fire Reload szuka chetnych i aktywnych graczy do gier: Killzone 2 MW2(test zawodnika na CoD4) oraz do innych pozycji Multiplayer ktore beda godne uwagi. Klan istnieje od Listopada 2008(dosyc krotko) lecz stawiamy sobie wyzwania i chce byc jak najlepsi. Jedyne osiagniecie to 4 miejsce w Polskiej lidze KZ2(po dosc kontrowersyjnym meczu). Wszystkich ktorzy chca grac w milej atmosferze i zdobyc osiagniecia ZAPRASZAM wymagany jest headset do komunikacji. Chetnych prosze o kontakt na gg lub e-mail badz na PSN do: Dworek_PL mero83 Dziq AF-R WAIT FOR YOU !!!!!!!!!!!!!!!! Link do Forum http://gamephone.nazwa.pl/web/afk/index.php?sid=668625852a43a6fa8b63d1d465ba3e7d Edytowane 7 Wrzesień 2009 przez Dwor3K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlody 0 Napisano 2 Wrzesień 2009 Witam chcialbym poinformowac ze klan [AF-R] Aim Fire Reload szuka chetnych i aktywnych graczy do gier: Killzone 2 MW2(test zawodnika na CoD4) oraz do innych pozycji Multiplayer ktore beda godne uwagi. Klan istnieje od Listopada 2008(dosyc krotko) lecz stawiamy sobie wyzwania i chce byc jak najlepsi. Jedyne osiagniecie to 4 miejsce w Polskiej lidze KZ2(po dosc kontrowersyjnym meczu). Wszystkich ktorzy chca grac w milej atmosferze i zdobyc osiagniecia ZAPRASZAM wymagany jest headset do komunikacji. Chetnych prosze o kontakt na gg lub e-mail badz na PSN do: Dworek_PL mero83 Dziq AF-R WAIT FOR YOU !!!!!!!!!!!!!!!! ja z chęcią pogram :) Napisałem Na GG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk99 0 Napisano 6 Wrzesień 2009 Szukam chetnych do gry w FEAR 2 PSN id luk99 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
33Kronos33 0 Napisano 8 Wrzesień 2009 moja lista on -line 1. BF1943 --proponuje zebrać team na private match 2.BF;BC 3.Fifa 09 4.LBP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokosz168 0 Napisano 8 Wrzesień 2009 Moje PSNID-kokosz168 Lista Gier on-line Fifa 2009 PES 2009 GTA4 Burnout Worms Tekken UFC NFS:Pro Street GT TRD Griid LBP FNR3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 9 Wrzesień 2009 PSN ID: SonnyTRK Gry: "Battlefield 1943" i "Fat Princess" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach