Final Fantasy Fan 1 Napisano 9 Listopad 2009 To i ja dodam coś od siebie: Gram przeważnie wieczorami: - Killzone 2 - LittleBIG Planet - Resident Evil 5 - Metal Gear Solid 4 Guns of the Patriots - Uncharted 2 PSN id: ArcziK-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
venome99 0 Napisano 10 Listopad 2009 (edytowane) Szukam ludzi którzy chcą wbić team player w FIFA 10 Edytowane 11 Listopad 2009 przez venome99 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fighterzysko 189 Napisano 12 Listopad 2009 Chętnie ustawię się na granie w CoD: MW2 i Killzone 2 Mój tag: Fighter___PL --- trzy kreseczki między "r" a "P" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
napsterr 0 Napisano 14 Listopad 2009 Chętnie ustawię się na Call of duty MW! mój ID: robertp77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 14 Listopad 2009 jestem nowym posiadaczem ps3 ;) Dzisiaj będę miał killzone 2 Zapraszajcie do znajomych: kisiel-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DuDeKPL 0 Napisano 15 Listopad 2009 Witam wszystkich Od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem PS3 :) Call of duty : MW2 (online) : zazwyczaj dzień w dzień 17-22 Uncharted 2: Zaproście a na pewno zagram. PSNid: DuDeK_PL_85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toniak 0 Napisano 15 Listopad 2009 Chętnie pogram w Call of Duty: Modern Warfare 2 a od 19-ego listopada w Battlefield: Bad Company (beta). PSN ID: Toniak47 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ute 0 Napisano 15 Listopad 2009 Ja z chęcią pogram w: -MW2 -KZ2 -LBP -U2 ID: Ute_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yakash 1 Napisano 15 Listopad 2009 Chętnie pogram w Fifę 09 i Battlefielda 1943: będzie ktoś może jutro między 8 a 15 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lejto18 0 Napisano 16 Listopad 2009 Witam. Ja na online gram w: * Killzone 2 * Resistance : Fall Of Man * DBZ Burst Limit * GTA IV * NFS Undercrover ( ale to bardzo rzadko) W przyszłości na pewno będe grał w * Resistance 2 * Uncharted 2 * CoD Modern Warfare 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asurix 0 Napisano 17 Listopad 2009 Ja też gram On-Line ale tylko w CoD Modern Warfare 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bomaw 1 Napisano 17 Listopad 2009 (edytowane) Ps3 mam od 3 tyg wiec gier z trybem online duzo nie mam:P Fifa 09 NFs Shift Mysle ze niedlugo powiekszy sie moja kolekcja gier:) ID : Bomaw Edytowane 17 Listopad 2009 przez Bomaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xlBankslx 0 Napisano 17 Listopad 2009 witam ps3 mam od paru dni , wiec gierek tez nie za duzo , moge pograc w -Kill zone2 -Cod mw2 -nfs shift nick xlBankslx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whisky 0 Napisano 18 Listopad 2009 Ja posiadam Fifa 10 Gta IV Little Big Planet CoD MW2 (za jakiś czas bd :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marnypeciaz 0 Napisano 18 Listopad 2009 Witam ! Jestem chetny na wyzwania he : modern warfare2 little big planet uncharted 2 ale w szczególności prosze o kontakt gosci którzy chca sie zmierzyc w blitz 2 !!! zapraszac - id: marnypeciaz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Armand 1 Napisano 18 Listopad 2009 Ok chłopaki ; Kz2 Uncharted1,2 Cod mw2 Mgo Turok Army of two Lego indiana jons Lego batman Re5 Lbp Resistance1,2 I jeszcze kilka innych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toniak 0 Napisano 18 Listopad 2009 (edytowane) Call of Duty: Modern Warfare 2 Battlefield: Bad Company 2 - Multiplayer Closed Beta Beta pobrana i zainstalowana, start jutro o 8 rano. Zapraszam do gry. PSN ID: Toniak47 Edytowane 23 Sierpień 2017 przez Toniak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXcumation 0 Napisano 19 Listopad 2009 Jakby ktoś grał CoD 4,, to kontakt przez PSN. Nick: eXcumation Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek84 0 Napisano 19 Listopad 2009 GTA IV Uncharted 2 LittleBigPlanet NFS Shift Najłatwiej mnie złapać w tygodniu po 22. PSN ID: Bart84_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qwerty93 0 Napisano 20 Listopad 2009 Ja chętnie zagram w GTA IV, NFS: Pro Street. Nie długo dojdzie coś więcej nick na psn qwerty93pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 20 Listopad 2009 FIFA 10, Uncharted 2, Modern Warfare, PSN ID: MaaaziuPL :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BilboPL 0 Napisano 21 Listopad 2009 PSN ID: BilboPL Gry: Call of Duty: Modern warfare 2 Fight Night Round 3 Battlefield: Bad Company UT3 Crash Commando Burnout Paradise Buzz ;) UFC Undisputed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ridic_sv 0 Napisano 21 Listopad 2009 ID: Ridic_sv GTA4 GTprolog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gurney 0 Napisano 21 Listopad 2009 PSN ID: mattplpl Chętnie pogram z kimś w: - Fifa 09 - Burnout Paradise - Uncharted 2: Among Thieves - Little Big Planet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4JsT3R : ) 2 Napisano 22 Listopad 2009 (edytowane) Gry On-Line: - Little Big Planet - Fight Night Round 3 - Uncharted 2 : Among Thieves - Ridge Racer 7 - Fifa 10 - UFC Undisputed 2009 PSNid : M4JsT3R1991 Dostępny: - W tygodniu po 16 - W weekend różnie :) Edytowane 22 Listopad 2009 przez M4JsT3R : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach