piotrek13 0 Napisano 21 Październik 2009 Siema Nick: piotrek1333 Dodawać do znajomych Gry : Grand theft auto 4 Fifa 09 UFC 2009 Littel big planet XD Army of two Kilzone 2 Ridge race 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 21 Październik 2009 PSN ID: MaaaziuPL Gry multiplayer: FIFA 10, Modern Warfare 2 (pre order już zamówiony :thumbsup:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macguyver 0 Napisano 22 Październik 2009 (edytowane) Witam szukam ludzi do grania online z Polski jeśli ktoś chce zapraszać do friendsow. CoD4, COD WaW, Killzone 2, uncharted 2 ( jak tylko wyjdzie), fifa 10, borderlands( jak tylko wyjdzie), rainbow six vegas 2, fat princess, worms i jeszcze kilka. Mój PSN ID: mjrGreen Edytowane 22 Październik 2009 przez macguyver Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pogo94 0 Napisano 25 Październik 2009 (edytowane) ] witam wszystkich jestem tu nowy najczęściej gram Battlefield bad company w godz.po15, w wekendy cały dzień jak również w unchartetd 2 mój nik pogo94 ślijcie zaproszenia Edytowane 25 Październik 2009 przez pogo94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matro 0 Napisano 26 Październik 2009 (edytowane) Hej x) Można smiało dodawać do listy, z chęcią w końcu pogram z jakimiś Polakami x) PSN ID: Matroid Gry: GTA 4 Uncharted 2 Unreal Tournament 3 CoD: MW 2 (10.11.09).. xP Edytowane 6 Listopad 2009 przez Matro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szaleniecz 0 Napisano 27 Październik 2009 (edytowane) Szukam ludzi chętnych do pogrania w różne gry online dokończenia LBP oraz przejścia Borderlandu SpacierShark123 Edytowane 27 Październik 2009 przez Szaleniecz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ralf 2 Napisano 27 Październik 2009 hej. dopiero zaczynam, ale możecie mnie gnębić.... aż się nauczę... PSID : kostekr GTA4,,, na razie.... jakbędzie MOH to przypomnę sobie jak grało się na kompie i wtedy dam wam popalić:thumbsup: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarken 0 Napisano 27 Październik 2009 Chętnie pogram z rodakami w CoD: WaW. PSN id: TarkenixPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejnol93 0 Napisano 28 Październik 2009 Szukam Polaka do gry w FNR4 :) id: rejnol93pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genesis 0 Napisano 28 Październik 2009 Killzone 2 Uncharted 2 ID: hayneman79 Dodawajcie do friendsów ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cr@zy 2 Napisano 1 Listopad 2009 PSN ID: |_Crazy_| Gry multiplayer: NBA 2K10, Modern Warfare 2zamówione :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ralf 2 Napisano 2 Listopad 2009 doszło burnout paradise ultimate więc możemy jeździć.... co wieczór, chyba że w opisie napisane inaczej.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KillerskiPL 0 Napisano 2 Listopad 2009 hej hej chętnie zagram: ->GTA IV ->FNR3 ->Warhawk -> Burnout ->LBP -> Battlefield BC -> Buzz ->EoJ dajcie znać jak coś :) PSNid: killerskiPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomgracz 3 Napisano 2 Listopad 2009 (edytowane) Battlefield 1943 Gra ktoś w to jeszcze ? Player666555 Edytowane 2 Listopad 2009 przez Tomgracz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mackoo 0 Napisano 3 Listopad 2009 Witam, chetnie pogram online, jestem praktycznie codziennie po 19... Fifa 10 Killzone 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ute 0 Napisano 3 Listopad 2009 Z chęcią pogram online w: -LBP; -Killzone2; -Guitar Hero:WT; -Borderlands; -Rainbow Six Vegas2; Zapraszam! PSNid: Ute_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwrc 0 Napisano 3 Listopad 2009 witam panowie i panie gierki online to fat princess cod4 gta4 battlefield 1934 socom skate2 gt5p dodawac smialo ale najbardziej zalezy mi na osobach smigajacych w Operation flashpoint:dragon rising mam HS wiec bedzie mozna pogaworzyc sobie na temat taktyk i nie tylko :) psnid - zwrc zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafaespana 1 Napisano 3 Listopad 2009 jak ktos chetny to -COD:WAW -SBK09 -MW2 -OF:DR -R2 ID RAFA_POLSKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bishi 1 Napisano 5 Listopad 2009 To i ja się dopiszę, aktualnie męczę Deamon's Soul's. Pogram również w: U2, gt5p, ufc 2009, LBP, K2, MS2 i w niedalekiej przyszłości Borderlands, MW2 Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szaleniecz 0 Napisano 6 Listopad 2009 Szukam chętnych do Operation Flashpoint 2 dziś zaczynam ale z Amerykanami grać nie chce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabu 0 Napisano 9 Listopad 2009 Zachęcam do wspólnego grania w MW2, Tekken 6, U2 oraz wkrótce Dragon Ball: Raging blast ;) Mój PSNid to Rzepa- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emistotefeles 0 Napisano 9 Listopad 2009 Witam, moje gry Uncharted 2, COD MW, MW 2, WaW NFS Shift, Pro street, Most Wanted Resistance 1 i 2 Call of Juarez MGS 4 PES 2008 Street Fighter 4 Haze Army of Two Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
THR 0 Napisano 9 Listopad 2009 Witam, moje gry Uncharted 2, COD MW, MW 2, WaW NFS Shift, Pro street, Most Wanted Resistance 1 i 2 Call of Juarez MGS 4 PES 2008 Street Fighter 4 Haze Army of Two The Eye of Judgment Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarken 0 Napisano 9 Listopad 2009 (edytowane) Witam, chętnie pogram w: Killzone 2 MotorStorm MotorStorm: Pacific Rift CoD: WaW Fat Princess BF 1943 Headset będe miał za kilka dni. PSN id: Tarkenixpl Edytowane 14 Listopad 2009 przez Tarken Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gurney 0 Napisano 9 Listopad 2009 (edytowane) Z chęcią pogram w Fifę 09 lub w Burnout Paradise.PSNid: mattplpl Edytowane 9 Listopad 2009 przez Gurney Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach