s0-Vicky 312 Napisano 13 Październik 2012 Witam. Poszukuje kogos kto gra w Rock of Ages z PS+ i chcialby pomoc w zrobieniu trofeum "Troublemaker"-zwyciezyc 10 gier online. Chetni prosze pisac pw, pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 13 Październik 2012 Witam, Poszukuję ludzi chętnych do grania w TC:GR Future Soldier w trybach Guillera i Co-Op Campaing...chętnych proszę o wiadomość :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szary322 0 Napisano 14 Październik 2012 (edytowane) Szukam ludzi do grania : Mój Nick : szary322 Gry : Resident Evil 5 The Fight GTA 4 Assassin Creed Revelations Naruto Ultimate Ninja Storm 2 Edytowane 14 Październik 2012 przez Szary322 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ak-47 12 Napisano 20 Październik 2012 szukam kogoś ogarniętego do Modern Warfare 3 Misie specjalne jak i przetrwanie PSN: Redwite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 20 Październik 2012 (edytowane) szukam jakiś ludzi którzy pogrywają wieczorami (22 - 1) w BF3 i można z nimi pogadać i pograć, solo game już mnie nudzi, HS kupiony, nie jestem jakimś prograczem, ale szukam bardziej funu, dodawajcie PSN: Daavek ;) Edytowane 20 Październik 2012 przez DaaV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bipop22 1 Napisano 21 Październik 2012 Szukam kilku ludzi do wspólnego grania w przeróżne tytuły. Rozmowy będziemy prowadzili na skype, więc jeżeli ktoś posiada tablet, smartfona czy laptopa to nie będzie miał problemów. Mam 18 lat. Piszcie na GG. Gry jakie posiadam: - BF3 - RDR - FIFA 10 - FIFA Street 2012 - Crysis 2 - Skate 3 - Killzone 3 - NBA Street Homecourt - Dragon Ball Raging Blast - Uncharted 3 - LBP 2 - Borderlands - Resident Evil 5 - Bulletstorm - Saints Row 2 - Motorstorm: Apocalypse - Battlefield 1943 - Lara Croft Guardian of Light Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaniutek1 0 Napisano 22 Październik 2012 (edytowane) Pawel. Lat 20. Call of Duty MW3 Borderlands 2 Dirt 3 FIFA 13 BATTLEFIELD 3 PSN: kaniutek zapraszam ;) PS: posiadam headset. Edytowane 23 Październik 2012 przez kaniutek1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yuri899 0 Napisano 26 Październik 2012 Witam. Szukam kogoś do pogrania w : Guitar Hero : World Tour lub Guitar Hero : Metallica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartekNG 2 Napisano 26 Październik 2012 Szukam Kogos do grania - Fifa 13 - COD MW2 - COD MW3 - Read Dead Redemption - COD BLACK OPS - Fifa 12 - Fifa 11 - Saboteur PSN: BartekNG Mam HS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duvel 3 Napisano 26 Październik 2012 Również szukam kogoś do grania. Gry: - Red Dead Redemption - RE 5 - GTA 4 - COD MW2 - COD BO - Little Big Planet 2 i 1 - Resistance 1 i 2 - Battlefield Bad Company 1 i jeszcze parę innych. Mam head set, więc znacznie ułatwi to rozgrywkę. PSNid: wow1q Wysyłać śmiało zaproszenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz109 0 Napisano 27 Październik 2012 Witam ma HS chetnie pogram z kims jak ktos bedzie chcial Ps3: - Medal of honor Warfighter - Killzone 3 - Killzone 2 - Uncharted 1,2 i 3 - Fifa 13 - Resistance 1 , 2 ,3 - Final Fantasy XII i XII-2 - Battlefield 3 - Homecoming - Metal Gear Solid 4 -Bulletstorm Vita: - Rayman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Texonek 0 Napisano 28 Październik 2012 (edytowane) Pjona, pogram online psn: texonek headset jest COD 4 COD MW3 Saints Row 2 Fifa Street 3 Resistance 2 Ninja Gaiden 2 Medal Of Honor Uncharted 2 Call of Juares: The Cartel Fight Night 4 Burnout Paradise Edytowane 29 Październik 2012 przez Texonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawekp14 0 Napisano 29 Październik 2012 To ja zapraszam do fify 13 , niestety headseta brak , id. slawekp14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 29 Październik 2012 szukam kogos do pomocy we wbiciu trofikow w coopie w sniper elite v2, oraz mozna razem popykac w dirta 3 multi (tez jest pare trofikow w trybach w ktore ludzie nie graja)... PSN:SkibaPL, hs jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spychu5 1 Napisano 29 Październik 2012 Czy znajdzie się ktoś chętny do pogrania w Fear 3 w trybie coop? Mój psn: spychu5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hal1k 10 Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) Otwarty na wszelkie ogrywanie wszelkiej maści tytułów ;D nie boję się niczego hehe ;D Dodawajcie do znajomych spora biblioteka gier na pewno coś wybieżemy ;) HeadSet mile widziany;) Kto chce się pościgać w nowym Most Wanted, albo spróbować sił w Assasins Creed 3 ,postrzelać w różnych FPS'ach (Bad company 2 mój konik ale chętnie pobiegam w MW3),Blur,RDR,Uncharted 2 i wiele wiele więcej ,to walcie do mnie ;) Fajne toważystwo i przedewszystkim dobra zabawa;) Dlatego fajnie by było jakbyście mieli HS;) Najchętniej pograłbym w Bad Company 2 ;) PSN ID: Halik123 Do zobaczenia w grze;) Edytowane 29 Październik 2012 przez Hal1k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ttweak 0 Napisano 30 Październik 2012 Witam, szukam chętnych do gry w Medal Of Honor Warfighter iż samemu nudno... Oczywiście znajdą się też inne tytuły posiadane czy też do kupienia ale w tej chwili najbardziej interesuje mnie MoH. PSN: SunnyTweak Pozdrawiam i zapraszam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ducati00 0 Napisano 3 Listopad 2012 Chętnie zagram w gta 4 , tekkena 6 , gt5 nick: adrianszczn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bucu74 0 Napisano 3 Listopad 2012 (edytowane) Witam Was bardzo serdecznie. Opiszę swój problem szybko i mam nadzieję, że ktoś postara się mi pomóc. Problem polega na tym, że podczas łączenia do wybranego serwera wszystko jest ok, mamy wyświetloną nazwę mapki itd, wszystko wczytuje się na pierwszy rzut oka prawidłowo, niestety podczas kiedy okienko wygasa i powinna włączać się gra, pojawia się czarny ekran, słychać jakiś podkład muzyczny jak w menu w multi, widać w prawym dolnym rogu niebieską ikonkę wczytywania, ale nic się nie dzieje, tu gra zamiera. Próbowałem w filtrach zaznaczać mapki tylko z podstawy BF3, ale to nic nie pomogło, mam patcha 1.06, konto również aktualne. Bardzo Was proszę o pomoc... Dodam, że nie mam żadnych dodatków typu B2K, Premium itd. dziękuję. Edytowane 3 Listopad 2012 przez bucu74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 4 Listopad 2012 Ale co to ma wspolnego z "Wspolnym graniem online"? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlowekxD 1 Napisano 4 Listopad 2012 Witam, Ja dawno nie grałem w pewną grę i widzę że nie jest już tak popularna ale mam do niej sentyment więc może ktoś jest chętny do MAG'a? Mój nick: OlowekxD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HeXatroN 1 Napisano 4 Listopad 2012 Siema mój nick to HeXatroN- Gry: F1 PES 2012 LBP 2 FEAR 3 Battlefield 3 i pare innych. Mam head seta jakby co :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DMR 0 Napisano 5 Listopad 2012 Hej, moj nick: dmrkilla gry: tekken 6 dead or alive 5 pes 2013 mw3 gran turismo 5 assassins creed 3 dark souls soul calibur 5 resident evil 6 red dead redemption zapraszam do dodawania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw1988 0 Napisano 7 Listopad 2012 zapraszam do fifa 13 12 WC, nfs most wandet AC III ,Red Dead Redempion COD mw3 COD BO 2 ktory wyjdzie:] tekken 5 6 resident evil 5 :] psn id szymonnnek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elzooo 1 Napisano 7 Listopad 2012 PSN ID ; szczyglowski Fifa 13 Poland Club wirtualny klub Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach