Dejvid1189 4 Napisano 28 Styczeń 2013 Ja chętnie przeszedłbym z kimś kampanię w Dead Nation. Trofeum: Double the Action / O dwóch takich, co kosili zombie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MARLENA- 0 Napisano 31 Styczeń 2013 PSNid: MARLENA- mam jeszcze jeden (ale taki od święta): wscieklamsie głównie gram w Red Dead Redemption i Guitar Hero III i Metallica, ale od bidy mogę pograć w Call Of Duty Black OPS :) no i szukam osób do wspólnej gry, w trofeach też pomogę (o ile dam radę - robim co możem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radeks1 0 Napisano 2 Luty 2013 (edytowane) siema szuka osoby do pogrania współprace w far cry 3 ?? Edytowane 2 Luty 2013 przez radeks1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jez_Jerzy_89 1 Napisano 3 Luty 2013 (edytowane) Jak coś to z chęcią pogram , dodawać :) Edytowane 3 Luty 2013 przez Jez_Jerzy_89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mevek_Marshall 10 Napisano 5 Luty 2013 ktos gra jeszcze w MGS: P.W ? przydala by sie pomoc, ewentualnie porady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FirstInFight 2 Napisano 5 Luty 2013 Szukam chętnej osoby do zrobienia dwóch trofeów online w UFC 3, mianowicie chodzi o rozegranie meczu sparingowego w campie i wygranie 10 walk z rzędu walk rankingowych w campie. Chętni dodawać na PSN: FirstInFight1910. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lethal_Doze 0 Napisano 7 Luty 2013 Zagram w BF3 Lethal_d0ze- HS - jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janocha 0 Napisano 7 Luty 2013 Witam, Posiadam headseta oraz PS+. Jeżeli ktoś ma ochotę pograć wspólnie w gry przede wszystkim z PS+ to proszę o wysłanie zaproszeń. PSN: JanochaJCH Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariush86 23 Napisano 9 Luty 2013 JOŁ EWRYBADY!! chętni do gry online w takie tytuły jak: Killzone 3 czy Red Dead Redemption? headset; oczywiście jest :happy: psn: MariushPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sieni4 7 Napisano 9 Luty 2013 (edytowane) Witam, moje PSNid to Sieni4_ Mogę zagrać w: CoD MW2 Shaun White Snowboarding Fifa Street GTA IV Red Dead Redemption BF3 Dodawajcie:) Edytowane 18 Luty 2013 przez Sieni4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 14 Luty 2013 Witam, moje PSNid to jedraz Mogę zagrać w: FIFA 13 UFC 3 FIFA STREET Zapraszma;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FirstInFight 2 Napisano 14 Luty 2013 MW2 MW3 UFC 3 W mw2 mogę pograć spec opsy, dodawajcie, hs jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrvine 33 Napisano 15 Luty 2013 (edytowane) Witam, tekken tag tournament 2 cod mw 3 far cry 3 fifa 12 psn carrvine Smialo dodawajcie Edytowane 15 Luty 2013 przez Carrvine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilkuwilkuwilku 0 Napisano 16 Luty 2013 PSN WILKUwilku87 GRA FIFA 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baczeq 0 Napisano 25 Luty 2013 Cześć PSN: Baczeq gra: killzone 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 25 Luty 2013 FARCRY 3 COOP 2 OSTATNIE MISJE PILNIE TRZA MI KOMPANA Z HS / SKYPE Daavek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cioker 0 Napisano 25 Luty 2013 Witam, moje psn to cioker15. Z chęcią pogram w uncharteda 2. Za parę dni w bf3, fife 12 i killzona 2/3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ducati00 0 Napisano 26 Luty 2013 - Need for speed Hot pursuit - Uncharted 2 - Fifa 11 - Heavy Rain - Harry Potter and the order of phoenix - Killzone 2 - Saints row the third - Dead Rising 2 off the record - 007 Quantum of Solance - Dead Island - Tekken 6 - gran turismo 5 psn: adrianszczn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 1 Marzec 2013 Ktoś chętny do pogrania w multi Brutal Legend lub Singularity? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaja 0 Napisano 1 Marzec 2013 Szukam kogos do wspolnej gry w battlelfilda 3.Potrzebuje zaliczyć dwa trofea w trybie wspołpraca.Moj Psn kaja25 prosze o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zagaj0107 0 Napisano 9 Marzec 2013 Witam dopiero co zakupiłem ps3 jak co to mogę pograć w : Mass Effect 3 Dead or Alive 5 Little Big PLanet 2 oraz co posiadam w swojej jak narazie skromnej kolekcji. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danieloss91 0 Napisano 9 Marzec 2013 szukam kogos do wspolnej gry w dungeon defenders ze wszyskimi dlc (tylko z sklepnu psn) moje ID : danieloss91 posiadam tez duzo gier na multi to zapraszac ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietrzu1910 22 Napisano 10 Marzec 2013 siema siema szukam osobe lub osoby do platyny w ratchet & clank all 4 one (4 za jednego) przed chwileczka wlasnie wbilem w borderlandsie 29 platynke pozdro psn id pietrzu1910 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QOR 0 Napisano 12 Marzec 2013 Zapraszam do gry w bulledstorma multi jesli ktos potzebuje trofeuf tak jak ja poniewaz jest to cięszka gra poza tym wszystko coi w plusie i wiele innych piszcie na ps3 Qor1989 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 14 Marzec 2013 (edytowane) szukam chetnych do sparów w 4 bijatyki (obojętnie w którą są to główne gry w które gram od jakiegoś czasu poza wiadomo wczorajszą premierą darkstalkers 3 ...) - 3rd strike street fighter - street fighter x tekken - darkstalkers3 - dead or alive 5 Myślę też aby wrócic do najlepszaj soundtrackowo gry tej generacji czyli brutal legend tyle że multiplayer - ktoś chętny?? Edytowane 14 Marzec 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach