ONE 698 Napisano 26 Marzec 2009 Nowa strategia od Ubisoftu. Poniżej gameplay. http://www.ps3site.pl/gdc-gameplay-z-ruse/15899/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mniuwa 1 Napisano 26 Marzec 2009 lipa jakoś ostatnio te strategie robią :mad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dobik 3 Napisano 26 Marzec 2009 Mi sie ta strategia bardzo podoba.... jeszcze w realiach II Wojny Światowej. Nic tylko brac i kupowac. Dla mnie to pozycja obowiazowa bo na kompie to mala ktora strategia daje mozliwosc kontroli i okretow i samolotow... Jestem na tak (^^_) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vascoda 0 Napisano 28 Marzec 2009 Jeszcze nie widziałem tak płynnej nawigacji zoom w rtsie. To robi ogromne wrażenie. Nie wiem czy to oznacza też dobry gameplay, ale wg filmików to rewelacja. Czekam na RA3. Potem chętnie sprawdzę RUSE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 28 Marzec 2009 Mnie troche martwia czasy WWII, wolalbym cos wspolczesnego... Ale na pewno popykam w RUSE, w koncu jakis powiew swierzosci po stagnacji w gatunku RTS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerm 11 Napisano 31 Marzec 2009 oby zakończona gra, była równie dobra jak prezentowane zajawki. Strategie (porządne a nie jakieś cukierkowe badziewia pokroju RA3, czy mangowe do bólu VC) to gatunek ktrego najbardziej mi brakuje na PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radziej 0 Napisano 9 Kwiecień 2009 to gatunek ktrego najbardziej mi brakuje na PS3. I pozostaje tylko sie z tym zgodzic.../ nie grałem jeszcze w dobra strategie na chlebaku. I R.U.S.E może mnie wreszcie przekona do tego gatunku w wersji na konsole:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yauokim 0 Napisano 11 Kwiecień 2009 (edytowane) Demko wyglada fajnie, ale ile to bedzie mialo wspolnego z realna gra? Za pare lat to wszyscy pewnie bedziemy mieli ekran wbudowany w stół ;) Edytowane 11 Kwiecień 2009 przez yauokim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diuszek 8 Napisano 14 Styczeń 2010 No i super. Premiera z początku lutego została przesunięta na maj (sceptycy twierdzą że wyjdzie na wakacje). Jedyny rts który bardzo mnie zaciekawił i zacierałem już ręce że sobie pogram na początku lutego a tu lipa ::confused: To przekładanie premier zaczyna ostatnio być coraz bardziej irytujące. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 11 Sierpień 2010 Pierwszy RTS z obsługą move :) osobiście to już się nie mogę doczekać kiedy wypróbuje to cacko z jakimś porządnym RTS'em Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azawadow 2 Napisano 15 Sierpień 2010 (edytowane) Data premiery to podobno dopiero 17 wrzesnia. Ja bardzo czekam na te gre, w koncu szansa na jakis dobry rts na konsoli. Ale poczekamy, zobaczymy. Może wyjdzie kolejne G na konsole. Edytowane 15 Sierpień 2010 przez azawadow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OwlPL 33 Napisano 16 Sierpień 2010 (edytowane) Jest to gra, która w moim prywatnym rankingu "gier oczekiwanych" wyprzedziła wszystkie jesienne tytuły.Gier strategicznych na konsole jak na lekarstwo a ta przedstawia się na dodatek wyjątkowo dobrze.Dochodzą bardzo ciekawe elementy taktyczne , niektóre jakby rodem ze strategi turowych czy karcianych.Takie połączenie, według ludzi z oficjalnego forum, którzy grali w open betę,sprawdza się wyjątkowo dobrze.Gra od strony graficznej też wygląda ciekawie a wybuchy i dym wyglądają bardzo ładnie i realistycznie, wiec także wzrokowi onaniści powinni być zadowoleni ;) Oby tylko brak wszechobecnego hypu nie zaszkodził sprzedaży tej gry. Na deser parę filmików: Edytowane 16 Sierpień 2010 przez OwlPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 20 Sierpień 2010 PS MOVE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 25 Sierpień 2010 od dzisiaj demo ruse dla plusiakow juz dostepne :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 25 Sierpień 2010 od dzisiaj demo ruse dla plusiakow juz dostepne :D z obsługą PS MOVE ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 25 Sierpień 2010 nie mam pojecia ale i tak nie mam jak sprawdziec :P no jak sie zainstaluje to moze gdzies w opcjach bedzie zobacze ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 25 Sierpień 2010 nie mam pojecia ale i tak nie mam jak sprawdziec :P no jak sie zainstaluje to moze gdzies w opcjach bedzie zobacze ... Hehehe :P , ale bym sie śmiał jak by bylo z move :P , wiesz niektórzy już mają swoje różdżki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 25 Sierpień 2010 jest z move :) i pl :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 25 Sierpień 2010 jest z move :) i pl :P OMG Nice ile waży ? i napisz czy warto dysk zaśmiecać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 25 Sierpień 2010 1.4 gb warto ja lubie strategie a te jest fajnie zrobiona 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 25 Sierpień 2010 1.4 gb warto ja lubie strategie a te jest fajnie zrobiona Ja też uwielbiam strategie :D , dzięki za info zabieram sie do ściągania ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azrael88 70 Napisano 25 Sierpień 2010 Poczekam na Wasze spostrzeżenia i uwagi, niestety ale 1,4gb to za dużo jak się ma net z play Ciekawostka, RTS na konsoli, no zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 25 Sierpień 2010 Poczekam na Wasze spostrzeżenia i uwagi, niestety ale 1,4gb to za dużo jak się ma net z play Ciekawostka, RTS na konsoli, no zobaczymy. Mam nadzieje że move będzie można wygodnie obsługiwać tą gre , jeżeli tak to kupuje ją razem z urządzeniem :). Ja niestety też za dobrego nie mam więc trochę to potrwa ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalimdor 3 Napisano 25 Sierpień 2010 Do tego wygląda jakby potrzeba było tylko jednego Mova ;) by wygodnie sterować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 25 Sierpień 2010 gra wyglada fajnie i ladnie :P gra sie przyjemnie sterownie hmmmmm da sie zyc nie mam doswiadczenia w strategia na ps3 ale mysle ze to cos fajnego tego typu gry na pleju i to sterowanie padem ... ja napewno kupie nie pogralem za duzo bo shank czekal wiec przycisne ja jutro z rana i wiecej cosik napisze ... ale krotko mowiac dla fanow rts to jak to mowia MUST HAVE :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach