KJ 1 Napisano 14 Sierpień 2007 Witam,Jakie macie inne hobby oprócz grania na konsolach :) Ja osobiście zajmuje się modelarstwem RC (zdalnie sterowane modele śmigłowców - zapraszam na forum www.epheli.pl - wszystko na temat modelarstwa śmigłowcowego). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spider 3 Napisano 14 Sierpień 2007 ja się interesuję grami fabularnymi. Chętnie bym pograł z jakiąś drużynką , ale nie mogę wygospodarować dostatecznie dużo czasu wolnego. Swego czasu bawiłem się w gry bitewne (WH 40k) i malowanie figurek, ale ta pasja poczeka chyba na emeryturę. Kiedyś miałem o wiele więcej zainteresowań, ale wszystko musiałem porzucić na rzecz rodziny i pracy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZetBe 1 Napisano 14 Sierpień 2007 Jak to co :D piwko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FireMan 0 Napisano 14 Sierpień 2007 O piwo. Enduro. Pirotechnika. Informatyka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 14 Sierpień 2007 Warhammer Fantasy Battle, Warhammer 40k. Systemy bitewne z figurkami :) czyli w skrocie: makiety figurki kosci calomierze :) No i fabularne gry RPG (nie takie na PC/konsole) mam na mysli takie gry :) : http://pl.wikipedia.org/wiki/Gra_fabularna A poza tym to wszystkiego po troche :) Troche zachodnia kultura hip hopowa, troche pcetami :P itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bim 0 Napisano 15 Sierpień 2007 Ja projektowanie stron internetowych. 8) Wszelakie kombinacje/zabawy komputerami ... (wymiana tego i tego/linuxy/serwery gier/serwery www) Ogólnie informatyka :] Najbardziej lubię programować w PHP (piąteczka wymiata) i C++ (mało, ale zawsze coś). I powiem wam, że można na tym zarabić (mało, bo jestem dzieckiem i umowy nie podpisze... ah te prawo) <duren> Lubię też Tibię (fajna gra, a ci co nie grali niech sie nie wypowiadaje <foch> ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 0 Napisano 16 Sierpień 2007 Moje inne hobby to: -Filmy, -Graffiti i prawie wszystko w temacie malarstwa, -Czytanie ksiazek, -Skateboarding, -Muzyka, -Wpadanie w roznego rodzaju klopoty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witus 0 Napisano 16 Sierpień 2007 Informatyka Webdesign Fajerwerki To chyba tyle ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 16 Sierpień 2007 filmy, rower, PC, troszke pilka nozna itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Psychol Napisano 27 Sierpień 2007 :D A co powiecie na Le Parkour <3_<3 Street Stunts <evil> Od wczoraj JUMPSTYLE xD Muza (Nu metal) Filmy Bieganie GG Piffko $m$ i pare mnej waznych :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Buson Napisano 27 Sierpień 2007 Sztuki walki ćwiczę 3 od kilkunastu dobrych lat, perkusja - gram w zespole od 4 lat, Manga&Anime(kocham wszystko co z tym związane =] ) Japonia ( tam się powinienem urodzić, pracowałem tam mam tam kobietę i kocham to państwo), MMORPG :> grałem chyba we wszystkie (<3 Ultima Online) akutalnie gram w ArchLord, gra jest niesamowita, i ostatnie moje hobby to oczywiście: [glow=blue,2,300]EPILEPTIC GAMING[/glow] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slizer 432 Napisano 27 Sierpień 2007 Moim hobby także jest manga i anime ;). Chciałbym kiedyś polecieć do Japonii. Interesuję się jeszcze hip-hopem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Andre_07 Napisano 11 Wrzesień 2007 Mnie interesuje piłka nożna. Mój ulubiony klub to REAL MADRYT ! a ulubiony piłkarz to oczywiście RAUL! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marko 49 Napisano 11 Wrzesień 2007 Kiedyś interesował mnie tylko tuning samochodowy to moje poprzednie auto i moja stronka http://tigra.ge5.net/ a obecnie to nie mam wiekszych zainteresowan troche piłka, narty, wędkarstwo , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 14 Wrzesień 2007 - Hardware od PC.. lubię być na czasie z informacjami... - Dobre Książki najbardziej Fantasy i S-f - > "Wieczna Wojna" jest THE BEST... polecam - Seriale TV zwłaszcza S-f - ściągam, oglądam, zbieram (STARGATE SG1 i STARGATE: ATLANTIS.. moje ulubione seriale, czekam na 2 Filmy z Świata SG oraz nowy serial) - Gry Fabularne (książkowe) - D&D miodzik pitny i 8h sesja to jest to.. - Ogólnie Technologia służąca lub wspomagająca elektroniczną rozrywkę... - Manga i Anime - o odwrocie... (sukcesywne zmniejszanie zainteresowania) po nieszczęśliwym zdarzeniu z znajomym - Stepmania - mam strasznego głoda na powrót do skakania po macie.. ale brak czasu i dobrej MATY nie pozwala - Gry Bitewne.. LOTR - ale brak mi czasu na malowanie figurek :/ i nie mam kuna z kim grać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Wrzesień 2007 - Ania > moja kochana dziewczyna 8) - MMORPG > przez 3 lata nalogowo FFXI + lizniecie kilku innych pozycji. Z braku czasu raczej juz sie w to nie pobawie, granie w takie giery na pol gwizdka to kiepski fun <beczy> - Anime > wszelkie dobra pozycje od Chobitsow do Elfen Lieda :P ostatnio Code Geass <evil> - Filmy > jw. moga tez byc kiczowate, ale wizualnie dopieszczone :P ostatnio sikalem na Transformersach :-D~ - Muza > tez rozna :P ale nie ma to jak Electro i glosna impreza :] ostatnio PvD na stadionie Lecha <uklon> - Trading Card Games > glownie Magic: TG ale z braku czasu i funduszy na wszystko co by sie chcialo, poszlo w odstawke :/ Do tego odrobina zeglarstwa i plywania :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Centosz 0 Napisano 14 Wrzesień 2007 Zaraz po grach wideo jest wedkarstwo. :) Łowie od ok 18 lat.Najwiejsze osiągniecia to karp 9,40 kg. 8)Mam też na koncie inne ryby ale,ta jesy najwieksza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 16 Wrzesień 2007 Informatyka, komputery, nowe technologie, muzyka, cluby, zimny browarek, kobiety oraz podróże. Jestem otwarty na wszystko, wciąż poszukują nowych zainteresowań, ale jakoś tak jest, że całe moje życie kręci się wokół zer i jedynek ;x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cloud Strife 0 Napisano 16 Wrzesień 2007 -Komputery -Animce (tylko dobre) -Jazda na rowerze -browar w barze przy pizzy -jRPG i mase innych których obecnie nie chce mi sie pisać ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewis 4 Napisano 22 Wrzesień 2007 Cze. Jestem świrem w następujących dziedzinach-czyli hobby: -konsole <uklon> -alpinizm <duren> -wędkarstwo :-D~ Mam jeszcze kilka pomniejszych zajęć,ale o nich nie warto tutaj przynudzać. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ProChaoS 0 Napisano 22 Wrzesień 2007 - Czyszczenie z kurzu PS3. - Polerowanie PS3 tak, aby się świeciło jak psu jajka. - Skillowanie przez neta. A tak na poważnie - Samochody - Downhill rowerowy - grafika itp. itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 23 Wrzesień 2007 Głównie Star Wars, ale lubię też piłkę nożną, rajdy, ostatnio uczę się php... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amorphis 1 Napisano 8 Październik 2007 MOTOCYKLE, SNOWBOARD, FILMY, METAL, LUBIE CZUC ADRENALINE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bibibibin Napisano 9 Październik 2007 - Dziewczyny (patrzeć, podrywać, dotykać, rozmawiać, ... , i żyć z nimi bardzo dobrze) - Przyjaciele (myślicie co to za hobby, ale hobby to coś co się lubi a z przyjaciółmi uwielbiam spędzać długie godziny) - Gry fabularne (D&D, Neuroshima - ach te nocne sesje) - Serie (Prison Break, Naruto) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sidre 2 Napisano 12 Październik 2007 Graffiti, aerograf, ładowanie sie w kłopoty... no i moja żona... ZOFIA!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach