spawn24 0 Napisano 5 Styczeń 2009 (edytowane) Edytowane 5 Styczeń 2009 przez spawn24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spawn24 0 Napisano 5 Styczeń 2009 (edytowane) Edytowane 5 Styczeń 2009 przez spawn24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m_arko123 0 Napisano 9 Styczeń 2009 -informatyka -mechanika (rozkładanie i składanie silników) :D -motocykle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 15 Styczeń 2009 Sport to zdrwie: -koszykówka -biegania -wszytskie inne sporty( TV ) - picie browarka o każdej porze dnia i nocy wszak polak nie kaktus i pić musi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 18 Styczeń 2009 Film + Browar :D Ostatnio zacząłem nawet słuchać muzyki :P Sport Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDK 0 Napisano 26 Styczeń 2009 Widze , że niektórzy z was maja bardzo ciekawe zajęcia poza graniem na konsoli to podziele sie moimy również : -Nagrywam -Maluje (mury ;D) -I zdobywam jak najwiecej informacji na temat kultury Hip-hop POZDRAWIAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuV12 10001 Napisano 9 Luty 2009 Spawn, wrzuc pare fotek, bo nie idzie ich otworzyc w wiekszym rozmiarze. Moje hobby... to najbardziej pochlaniajace fundusze, to kolekcja modeli aut, tylko firmy "Siku" i tylko w w skali 1:55 - w witrynie ponad 200 modeli, w pudlach okolo 300 modeli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guzik 0 Napisano 18 Luty 2009 (edytowane) komiksy (zdjęcie sprzed roku, więc trochę tego doszło) no i wszystko związane z konsolami (brak aktualnej kolekcji Gameboy i PS3, plus kilka gier na coś tam) oprócz tego lubię pisać (o grach, ale nie tylko), czytam i generalnie śledzę polską scenę polityczną ktoś tam pisał o tatuażach - w sumie też lubię/mam, ale nie nazwałbym tego hobby, choć robię TO w wolnych chwilach i sprawia mi przyjemność przyjmowanie kolejnej porcji tuszu pod skórę Edytowane 18 Luty 2009 przez guzik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 19 Luty 2009 (edytowane) Ja od siebie...informatyka Swoją przyszłość wiążę również z tym, dlatego prawdopodobnie pójdę do technikum. Chciałbym być programistą lub grafikiem, z tym drugim jest problem bo za grosz brak mi talentu plastycznego :), a poza tym, niemam żadnej wiedzy ani doświadczenia w ani jednym ani drugim. Poza tym muzyka. Granie na fortepianie, gitarze (tej prawdziwej). Edytowane 19 Luty 2009 przez adrianek274 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spider 3 Napisano 19 Luty 2009 to pocieszę Ciebie, że tak naprawdę nie trzeba mieć jakiegoś talentu plastycznego, bo rysowanie można bez problemu wyćwiczyć. Praktyka czyni mistrza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orłoś 0 Napisano 21 Luty 2009 Moje hobby? - książki fantasy/sci-fi - animacje w Endorphin - słuchanie muzyki - w lato jazda na rowerze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kluska 0 Napisano 8 Marzec 2009 (edytowane) Moje zaintereseowania? hehe -informatyka -muza -gry na konsole i PieCa :P -Taniec (a tu taki przyklad maj prodkuszyn :) ) http://www.youtube.com/watch?v=k1W4Fm7oxys enjoy ;) Edytowane 8 Marzec 2009 przez kluska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 8 Marzec 2009 Moje zaintereseowania? hehe-informatyka -muza -gry na kolsole i PieCa :P -Taniec (a tu taki przyklad maj prodkuszyn :) ) http://www.youtube.com/watch?v=k1W4Fm7oxys enjoy ;) Rośnie nam polski Michael Jackson :D Tylko nie zmieniaj koloru skóry na czarny :D A tak na poważnie tancerz z Ciebie zajebiaszczy :ok: Też tak chciałbym na parkietach disco wymiatać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kluska 0 Napisano 8 Marzec 2009 (edytowane) Dzięki :D Staram sie (cwicze koło 5 miesięcy).. hehe ale napewno koloru skóry nie zmienie :) peace edit: moonwalka jak Michael Jackson też umiem :whistling: hehe Edytowane 8 Marzec 2009 przez kluska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duvel 3 Napisano 23 Marzec 2009 Jazda na deskorolce. To moje główne hobby. Jeżdżę już od paru dobrych lat. Miałem problemy z nogą (właściwie to kolanem i kostką) ale dało się to rozwiązać operacyjnie ... :) Lubię też grać na gitarze elektrycznej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kijos 0 Napisano 2 Kwiecień 2009 Poza grami wideo (na konsolach gram od ok. 19lat) lubię sobie popstrykać - www.michalkijewicz.pl . Za młodu sporo rysowałem i malowałem - miałem jakieś wystawy w osiedlowym domu kultury :D Reszta dosyć standardowo: muzyka, filmy, komiksy, książki, rower, rolki, wycieczki i inne najróżniejsze atrakcje... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pekin 0 Napisano 3 Kwiecień 2009 Pen Spinning tu macie moj film Speed cubing :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 3 Kwiecień 2009 Pen Spinning tu macie moj film Speed cubing :P Niezły skill, jak się tego nauczyć? :D Co to jest speed cubing? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 3 Kwiecień 2009 ja śmigam na snowboardzie ale sezon sie skonczyl :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pekin 0 Napisano 3 Kwiecień 2009 @Arab krece juz rok :D a speedcubing to jest ukladanie kostki rubika na czas mu best time to 23 sec :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barti17 3 Napisano 18 Kwiecień 2009 Moim innym hobby (po za graniem w PS3 :biggrin: ) jest wędkarstwo (od niedawna), piłka nożna oraz turystyka :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilch 0 Napisano 25 Maj 2009 yyy.... moje hobby to gry konsolowe i komputerowe oraz sprzecior komputerowy.... a moja miloscia jest pilka nozna :D :** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba_bb 1 Napisano 21 Czerwiec 2009 Skateboarding Snowboarding ogólnie decha i jest GIT Uwielbiam filmy mogę oglądać wszystkie jeden warunek ciekawe.... Słuchanie muzyki no bez tego w XXI wieku sie żyć nie da :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 22 Czerwiec 2009 Panowie każdy wie, że narty są lepsze od snowboard'u :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 22 Czerwiec 2009 Moje inne hobby poza graniem na konsoli ... Fotografia i komputerowa obróbka zdjęć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach