Uzumaki174 0 Napisano 6 Październik 2008 Moje Hobby oprócz konsol,retro,gier to: - Anime & Manga - Modelarstwo RC - Informatyka ( to już przyszłościowo) - Webmastering - Programowanie,grafika - i inne drobne których by się znalazło trochę do wypisania ale najważniejsze są na powyżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 6 Październik 2008 Jeśli chodzi o mnie, to od zawsze zajmowałem się informatyką i sieciami. Większość życia przesiedziałem przy PC, dla moich rodziców było to tylko graniem, dla mnie rozwijaniem wiedzy i umiejętności... no cóż, moi starsi dopiero teraz wiedzą że czas ten nie był zmarnowany, bo zarabiam na tym co wiem... A tak poza tym, wielką pasją i hobby dla mnie jest: Fotografowanie Projektowanie www Projektowanie grafiki Siedzenie z piwem i 3 dniowym kawałkiem pizzy w piątek po 20:00 i cieszenie się, że są dwa piep... dni (wolne) od pracy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikrus 0 Napisano 6 Październik 2008 Moje inne hobby to nic innego jak piłka nożna! Bardzo lubie chodzic na mecze i kibicowac Jagielloni Białystok, lubie też z kumplami pograc w gałe na podworku. Inne moje zainteresowanie to nic innego jak Dragon Ball kreca mnie też inne anime. Na tą chwile to tylko tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shenmue 2 Napisano 6 Październik 2008 A moim są motocykle! Dorobiłem się już "motura" Suzuki DL650 K7 suuuper maszyna! Zarówno na miasto jak i na weekendowe wypady! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 2 Listopad 2008 Jak na razie trzyma mnie przy sobie sport muay thai już miesiąc męczarni ale kto wie może kiedyś gracz ps3 będzie mistrzem świata:D:D Po za tym to raczej bilard albo zabawa ze zwierzętami jeżeli można to nazwać hobby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rGi 0 Napisano 3 Listopad 2008 moje inne hobby : anime - praktycznie jedyne anime jakie kocham i ogladam to "bleach" warezowanie - sciaganie czego tylko sie da xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blech 0 Napisano 5 Listopad 2008 Przede wszystkim Break-Dance , później dochodzi 3D Modeling i może piłka nożna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trolljack 0 Napisano 5 Listopad 2008 moje hobby, to i zagwózdka bo giercowanie to hobby, to nim właśnie tłumaczę żonie wszystkie wydatki w stylu nowy TV LCD, amplituner, głośniki czy cokolwiek innego związane z Hi-Fi czy sprzętem RTV, jedyny co mi problem sprawa to wytłumaczenie zakupu kierownicy a poza granem, dobra książka, sensacja, czasem świat fantasy, dodatkowo turystyka górska w sezonie letnim, zimą narty (ostatnio rzadziej), rower.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pedzel 0 Napisano 5 Listopad 2008 Po za tym to raczej bilard albo zabawa ze zwierzętami jeżeli można to nazwać hobby Tez lubię bilard bardzo ;] wiadomo jeszcze sport; bieganie, rower Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vanguard 0 Napisano 6 Listopad 2008 zaczne od militariów, z uwagi na moja prace : broń palna i strzelanie (a propo, co raz ciezej o strzelnice, bo jedna po drugiej jest zamykana :/ ) konstrukcja poduszkowców jak ich prowadzenie oprócz tego fotografia cyfrowa z zamiłowanie do portretów, b&w, szeroko formatowa rpg i kiedys mialem wiecej czasu to malowałem figurki warhammera late night with conan o brien medycyna, zwlaszcza anatomia i chirurgia historia antycznej grecji kulturystyka, plywania, wspinaczka, squash i paintball Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scrappy 0 Napisano 10 Listopad 2008 Ja skromnie: -motoryzacja -melanżowanie -paintball -Informatyka(szkoła,praca,hobby) -Konsole -Filmy -Muzyka -Narty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 10 Listopad 2008 Nie wiem czy się wpisywałem to: Parkour Jazda na desce Jazda na snowboardzie Granie w piłkę z moim kolegą w dwójkę tylko ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quadro77 0 Napisano 10 Listopad 2008 Ja też napiszę : - siłownia - kick boxing - konsole - komputery - motoryzacja - gastronomia ( gotowanie potraw ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LosGutos 0 Napisano 12 Listopad 2008 Siedzenie z piwem i 3 dniowym kawałkiem pizzy w piątek po 20:00 i cieszenie się, że są dwa piep... dni (wolne) od pracy To tak jak Ja, zawsze jeak jest piatek nie moge w pracy wysiedziec a moje hobby to rolowaniei nalesnikow, szczekanie na pociagi i podlewanie slonecznikow w Polsacie a tak na powaznie to: -pilka nozna i to juz od malego bajtla -muzyka, jestem melomanem i czasem sam zrobie jakis projekt -ogolnie komputery a w szczegolnosci sieci Wi-Fi -PS3 Forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mniuwa 1 Napisano 7 Grudzień 2008 - Gotowanie - konsole - muzyka ( lat 60,70,80, początek lat 90 , Masters Of Hardcore , Thunderdome , i klasyka na niektórych operach kończąc ) - I Tatuaze :) Troche juz ich mam ale dopiero zaczynam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AkiEvans 3 Napisano 7 Grudzień 2008 he he troche tego jest; -gotowanie -Informatyka(Webmastering) -gry Rpg -Astronomia -Oczywiśćie Konsole -Muzyka(Rock, kazdy rock) i to chyba te ważniejsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 9 Grudzień 2008 PlayStation3 Reszta Playstationow Free Run Parkour Muzyka (hardstyle trance house rap usa pl fra) Informatyka I pare nielegalnych hobby ^^ (weezzyy i nie tylko) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swider112 2 Napisano 23 Grudzień 2008 Poza PS3 (od niedawna zreszto) to: -Pisanie (czasami sie zknoci jakąś książeczke fantasy ;P) -Anime (NAruto & Bleach lubie najbardziej ale reszte też) -Informatyka (bo lubie) -Psychologia I chyba tyle :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nermal102 0 Napisano 26 Grudzień 2008 Playstation 3, Łowiectwo .. przygotowuje się powoli na egzaminy łowieckie, będę myśliwym jak większość mojej rodzinki:) , piłka nożna, troszkę informatyką i wiele wiele innych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michciu237 0 Napisano 27 Grudzień 2008 (edytowane) Ja oprócz PS3, bardzo lubię obejrzec dobry mecz piłki nożnej oraz pasjonuję się Formułą 1. Edytowane 27 Grudzień 2008 przez michciu237 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolfman 1 Napisano 30 Grudzień 2008 Grafika ,Profesjonalnie zajmuję się grafiką ,czasem grywam na gitarce ... nie , nie , grywam na prawdziwej ,lubię chodzi po lesie z aparatem fotograficznym ..... czasem coś pstryknę ;-) PRACA WYKONANA W PAINT/CIE SYSTEMOWYM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalsky_90 2 Napisano 3 Styczeń 2009 Żongluje, skladam origami głownie modułowe czyli takie np z 2000 czesci:P, film ksiazka to juz raczej taki standard. Ijeszcze pare mniej lub wiecej orginalnych rzeczy... Ale najbardziej kreci mnie zonglowanie:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 3 Styczeń 2009 Jeżdżę na motocyklach, pasjonuję się Japonią i wszystkim co z nią związane (czyli Anime, Manga, itd.), do tego programowanie, ale już mnie nudzi strasznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolfman 1 Napisano 4 Styczeń 2009 Jeżdżę na motocyklach, pasjonuję się Japonią i wszystkim co z nią związane (czyli Anime, Manga, itd.), do tego programowanie, ale już mnie nudzi strasznie. W czym programujesz ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spawn24 0 Napisano 5 Styczeń 2009 (edytowane) To moje hooby Edytowane 21 Kwiecień 2009 przez spawn24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach