delta3 35 Napisano 19 Luty 2011 Resident Evil. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KozakPs3 3 Napisano 9 Kwiecień 2011 Niezniszczalni Taxi Predators Liga niezwykłych dżentelmenów 300 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackXP 14 Napisano 14 Kwiecień 2011 (edytowane) Tak na szybko Horrory: Eden Lake Dom Woskowych Ciał Blair: Witch Project Nieuchwytny Akcja: Wyspa Harry Brown Incepcja Transformers Szybcy i Wściekli (cała seria) Matrix Trylogia Wyspa Tajemnic Lazarus Project Dramaty: Chloe Czarny Łabędź Mr. Nobody Romantyczne: Pamiętnik Slumdog: Milioner z ulicy Mamma Mia (głównie za fajne covery piosenek Abby) Seriale: 24h Prison Break Jericho Heroes Fringe Oczywiście takich klasyków jak Ojciec Chrzestny, Leon Zawodowiec, Titanic, 300, Pianista już nie wymieniam. Każdy je zna. ;) Edytowane 14 Kwiecień 2011 przez JackXP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 19 Kwiecień 2011 Pare moich ulubionych filmow Zawód gangster ,Choper ,Moon ,I spit on your grave ,Eurotrip,Ukryty wymiar,Outlander, i jeszcze ciekawy serial Mała brytania,było jeszcze tego troche jak sobie przypomne to podam najciekawsze moim zdaniem perełki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domel9 19 Napisano 20 Kwiecień 2011 No ja polecam z komedi Due Date - humorek czasem prostacki ale świetnie zrealizowany na wysokim poziomie - Downey Jr klasa Horror to bede teraz oglądał The Rite i zobacze co to jest - ale jak dotąd Paranormal Activity było nie do pokonania teraz drugą częśc przyświece to porównam Sensacja to Tropa de Elite druga część taki naturalny i dobrze skręcony NOKAS taka nordycka gorączka - a z klasyki to Gran Torino z Mistrzem kina No a z fajnych filmów to The Fighter , London Boulevard Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-NixoN- 10 Napisano 21 Kwiecień 2011 Ja polece troche babski film ale ma elementy z efektu motyla i naprawde warty obejżenia, mianowicie Premonition ( "przeczucie" ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 21 Kwiecień 2011 I Spit on Your Grave (2010) The Mechanic (2011) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TJHicks 49 Napisano 21 Kwiecień 2011 Dziewiąty Legion Mr. Nobody Bracia Marzyciel Podziemny krąg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 22 Kwiecień 2011 Dobry czas oglądam serial The Mentalist. Naprawdę bardzo barrdzo warto ;) Z nowości filmowych to zdecydowanie The Fighter. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkonrad 0 Napisano 11 Maj 2011 zapowiedź- świetny film ,bardzo mi się spodobał fajny aktor : Nicolas Cage Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebula 6 Napisano 29 Maj 2011 Witam Panowie, Jaki film polecacie? Chodzi mi szczególnie żeby był fabularnie taki, aby mi mózg rozje*alo, rozumiecie? Taki film żeby nawet David Lynch się nie powstydził zawiłości :) Oglądałem Mullholand Drive, Memento, Butterfly Effect, Sin City Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flamajster 1 Napisano 29 Maj 2011 Może właśnie Lost Highway Davida Lyncha? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snoopdogg 24 Napisano 29 Maj 2011 Obejrz całe Twin Peaks :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 29 Maj 2011 Polecam Life of David Gale / Życie za życie. Powinien Ci się spodobać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek. 0 Napisano 11 Czerwiec 2011 ja polecam 300 , Gladiatora, Avatara, i Simpsonowie Wersja Kinowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMagicGeneration 0 Napisano 12 Czerwiec 2011 Sala Samobójców Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
C03R4 0 Napisano 16 Czerwiec 2011 Miasto złodziei Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KozakPs3 3 Napisano 18 Czerwiec 2011 Ja Ci polecam nowych X-menów ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 18 Czerwiec 2011 (edytowane) ...żeby był fabularnie taki, aby mi mózg rozje*alo, rozumiecie? Wydaje mi się, że rozumiem, polecam wszystkie odcinki "Mody na sukces" rozje*anie mózgu gwarantowane. Edytowane 18 Czerwiec 2011 przez Link396 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 19 Czerwiec 2011 Wydaje mi się, że rozumiem, polecam wszystkie odcinki "Mody na sukces" rozje*anie mózgu gwarantowane. , zdecydowanie zawiły scenariusz :thumbsup: proponuję zwłaszcza odcinek 4999 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KozakPs3 3 Napisano 8 Lipiec 2011 Ja polecam Szybcy i wściekli 5 ( jesli ktos lubi tą serie to tytuł obowiązkowy, bardzo dobry film akcji, najlepsze część) Hmm cos z s-f to mozę Jestem Numerem cztery tez dobry film Z klasyki napewno Armagedon No i pozostale: Transformers Jestem Bogiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
made_in_KRAKOW 54 Napisano 27 Lipiec 2011 The Town. Świetna i godna polecenia sensacja 8/10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoda_Mistrz 3 Napisano 29 Lipiec 2011 Prawo Zemsty Po prostu walcz I dla kobiet (dla facetów też może być) wyciskacz łez - nie znam kobiety, która by nie płakała na tym filmie - Mój przyjaciel Hachiko Mógłbym oczywiście wypisać więcej, ale te są takie reprezentacyjne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swift 0 Napisano 23 Sierpień 2011 Leon Zawodowiec, Kac Vegas 1 i 2, Wszystkie części szybkich i wściekłych , Konsul , serial Zmiennicy.. duuużo tego. Ale to takie najulubieńsze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 23 Sierpień 2011 Cela 211 - Juan Olivier (Alberto Ammann) dostał pracę jako strażnik więzienny. Chcąc zrobić dobre wrażenie pojawia się w pracy dzień wcześniej. Podczas obchodu po zakładzie karnym, ulega wypadkowi i traci przytomność. Budzi się w celi 211, w więzieniu panuje chaos - wybuchł bunt. Juan szybko odnajduje się w nowej sytuacji, zdobywa zaufanie Malamadre (Luis Tosar), który jest przywódcą. Podpowiada też jak powinni negocjować, owe pomysły cieszą się dużym uznaniem wśród osadzonych. Zapraszam do ogladania ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach