c0r 29 Napisano 2 Maj 2013 Hip Hop (ale broń Boże nie polski) dubstep, rock, elektro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerwus92 2 Napisano 1 Czerwiec 2013 Mój rodzaj muzyki to : DUBSTEP , HIP HOP/RAP, ELECTRO, TRANCE, REGGAE, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whiteHussar 10 Napisano 8 Lipiec 2013 tylko muzyka filmowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tycior 10 Napisano 25 Lipiec 2013 Nie mam swojego ulubionego . Jak jest fajna nuta to w sumie nieważne jaki gatunek. Ale mogę powiedzieć ,że najwięcej słucham metalu i rocka. Co nie znaczy ,że tylko do tego się ograniczam :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 21 Sierpień 2013 Ja praktycznie tylko rap, przeważnie poznański. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 23 Sierpień 2013 (edytowane) Ja nie wyobrażam sobie ograniczać się do jednego gatunku muzyki :) (oczywiście nie krytykując kogokolwiek). Mam swoich "faworytów" ale na świecie jest tyle kapitalnej muzy w różnych klimatach i kolorach, że słuchanie jednego gatunku jak dla mnie jest jak oglądanie w kółko jednego filmu :) Zaczynając od Oldfielda czy Vangelisa, idąc przez klimaty Depeche Mode, Orleańskiego Bluesa, kończąc na kapitalnych nutach Nightwish aż do Vader`a. Jedyne, czego nie jestem w stanie przyswoić to Disco Polo, Dyskoteki sensu stricto i Jazz`u. Edytowane 23 Sierpień 2013 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
straszak15 0 Napisano 25 Grudzień 2013 Dubstep i Rock. Z Dubstepu słucham głównie Skrillexa, a z Rocku to zespół Queen. http://www.youtube.com/watch?v=YJVmu6yttiw http://www.youtube.com/watch?v=fJ9rUzIMcZQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 26 Grudzień 2013 drum and bass,darkambient. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Los_Emilos 1 Napisano 28 Grudzień 2013 Głównie bardzo spokojne kawałki, jak Ti Amero w wykonaniu Il Divo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lion 0 Napisano 7 Maj 2014 polski pop i rock lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 7 Maj 2014 Rock, punk, black metal, trash metal, death metal i heavy metal :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alikilia 1 Napisano 29 Maj 2014 pop i rock ale Polski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whiteHussar 10 Napisano 22 Czerwiec 2014 Muzyka Filmowa a do tego jeszcze zaliczam Muzkę z Gier. Oprócz Muzyki Filmowej słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 22 Czerwiec 2014 tHrash meta ;) chyba że jest jeszcze jakiś śmieciowy metal o którym nie słyszałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrasher8888 136 Napisano 1 Lipiec 2014 Power Metal, thrash metal, speed metal, doom metal, alternatywny metal, metalcore, rock alternatywny, hard rock, rapcore, hip-hop, niektóre utwory z filmowych soundtracków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pvt_Kuba 0 Napisano 7 Lipiec 2014 Arctic Monkeys! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 8 Lipiec 2014 Tylko rock i metal i ich odmiany. Najbardziej to chyba Disturbed (Device) i pewnie Scar Symmetry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cajo 1 Napisano 15 Listopad 2014 Rock, jazz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PapaEmeritus 3 Napisano 14 Luty 2015 Różnego rodzaju odmiany Metalu i Rock'a. Ostatnimi czasy ulubiony zespół to Ghost B.C :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deejayjack 0 Napisano 25 Luty 2015 House (deep, indi, nu disco, latino) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach