ONE 698 Napisano 16 Kwiecień 2009 Premiera w czerwcu na PS Store. Sprawdźcie dwa poniższe trailer. Bardzo ładna grafika, co-op dla dwóch graczy (ciekawy czy też przez sieć?). Jak dla mnie zakup obowiązkowy, kolejny w czerwcu po Fat Princess. Trailer 1 http://www.gametrailers.com/player/43403.html Trailer 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrykJP19 5 Napisano 16 Kwiecień 2009 Wygląda super, pierwsza gra którą kupie na PSS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 16 Kwiecień 2009 hah ! kto by się spodziewał takiej gry , nawet ładnie wygląda, i grafika tez niczego sobie , jestem ciekaw jaka będzie cena , jeśli rosadna to napewno kupie ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwas84 0 Napisano 17 Kwiecień 2009 Niezly czad. Tego mi wlasnie brakuje na PSN - jakichs platformowek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arqueek 0 Napisano 17 Kwiecień 2009 Wyglada ladnie. Mam nadzieje tylko, ze nie spapraja sterowania, bo to popsuje calkiem ta gre. Ciezko mi sobie wyobrazic to robienie desek magiem na padzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoWhat 0 Napisano 17 Kwiecień 2009 Zgaduje że lewą gałeczką będziemy się poruszać a prawą rysować te mosty i skrzynki :P Fatycznie gra na filmikach gra wygląda ciekawie.... zobaczymy jak w praktyce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 17 Kwiecień 2009 gra wyglada nieziemsko... oby tylko fajna fabula byla i soundtrack... po etapy wygladaja naprawde swietnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 17 Kwiecień 2009 Na kij ci fabuła pewnie uratuj księżniczkę.Dlaczego co-op do 2 graczy jak tam masz 3 postacie? o.O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 27 Czerwiec 2009 Demko do sprawdzenia http://www.ps3site.pl/trine-z-demem/19246/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 27 Czerwiec 2009 demko sprawdzone i swietnie sie gra :) genialna fizyka i grafika.... na 100% to przejde w co-op Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 28 Czerwiec 2009 Sentyment do wszelakich Goblinsów, Lost Vikings itp. Ja chcę Trine. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robak123 16 Napisano 28 Czerwiec 2009 Super grafika i muzyka, po prostu ta gra ma w sobie coś. Jeśli cena będzie w granicach 30zł to kupuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 28 Czerwiec 2009 chyba jednak bedzie wieksza niz 30 zl.... gdzies nawet padla plotka, ze ok 50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 30 Czerwiec 2009 Znamy cenę (będzie platyna) http://www.ps3site.pl/trine-sie-ceni/19285/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 30 Czerwiec 2009 ONE napisał: Znamy cenę (będzie platyna)http://www.ps3site.pl/trine-sie-ceni/19285/ Dla mnie to tylko kolejny z masy powodów dla których moim zdaniem warto kupić tą grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 10 Lipiec 2009 Jestem ciekaw czy będze CO-OPERATIVE ONLINE ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 15 Lipiec 2009 Podobno nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 15 Lipiec 2009 a wiadomo cos czy jutro wyjdze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milusass 9 Napisano 15 Lipiec 2009 Demo na PC jest genialne. Tylko nie mam pojęcia jak to wszystko będzie trybić na konsoli bo jednak pad nie jest tak precyzyjny jak k&m. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 23 Lipiec 2009 Filmik wygląda zachęcająco. Muza niesamowita :) Chyba trzeba będzie zakupić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 23 Lipiec 2009 Na 100% zakupie, oby dzisiaj było... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 23 Lipiec 2009 IMO małe szanse. Dziś nowe mapy dla KZ2 i Fury. Nie chcą nas narażać na większe wydatki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasia007 0 Napisano 28 Lipiec 2009 słyszałam że trine i fat princes majo być :biggrin: w ten Czwartek :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 28 Lipiec 2009 W dniu 28.07.2009 o 10:14, kasia007 napisał: słyszałam że trine i fat princes majo być :biggrin: w ten Czwartek :thumbsup: Oby! Nie mogę się doczekać Trine. Fat Princess też zakupie :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 30 Lipiec 2009 Trine na 100% nie bedzie w ten czwartek z powodu jakiegos bledu w grze.... jednak chyba nie mysleliscie, ze dostaniecie 2 swietne gry w jeden czwartek?:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach