kabi27 0 Napisano 9 Lipiec 2009 Co?????????? To ma znaczenie nagrzanie konsoli do działania gry????? To tak jak by w pro2009 bramkarze częściej puszczali bramki po nagrzaniu konsoli :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malansky 0 Napisano 28 Lipiec 2009 Gierka konkret, szkoda tylko,że troche mało ludzi gra online............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bronar 17 Napisano 31 Lipiec 2009 Czy mi się wydaje czy w mypsn pojawiły się nowe trofea ? Czyżby szykował się pierwszy dodatek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
red_baron 21 Napisano 11 Sierpień 2009 Cwir świetny poradnik Wielkie THX ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazardone 0 Napisano 14 Sierpień 2009 Po Waszych wypowiedziach jestem na TAK.Dzisiaj kupuję, a z poradnika napewno skorzystam.Heh z tym grzaniem konsolki też wymiękłem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 27 Sierpień 2009 Kupił ktoś nowy stół (Street Fighter)? Warto? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 27 Sierpień 2009 Kupił ktoś nowy stół (Street Fighter)? Warto? ja, nie warto. chyba ze loisz w ZEN Pinball bez przerwy i wszystkie pozostale stoly znasz na pamiec i Ci sie znudzily. wyglada tak sobie, gra sie tak sobie. moze jakby pograc dluzej to by co z tego bylo. ale zagralem jedna gierke i przelaczylem na El Dorado :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 27 Sierpień 2009 A tak z ciekawośći? Ma ktos 100 % Trofików? Mi tam wpadły 3, sam niewiem zaco, ale wpadły, za duzo przy niej nie siedzialem. Tylko strzelalem na oslep ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
red_baron 21 Napisano 4 Wrzesień 2009 co do stołu moim skromnym zdaniem warto, ciekawe wykonanie. A co do trofików to tylko po jednym wpada na oślep reszta to wyczyn ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlecko 1 Napisano 27 Październik 2009 Znalazłem przewodnik , do Zen Pinball , niestety w języku angielskim . poniżej link http://www.ps3trophies.org/forum/zen-pinball/19319-zen-pinball-trophy-guide.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
savior 3 Napisano 3 Grudzień 2009 (edytowane) Witam Mam pytanko odnośnie tej gry Jak się wybija bile jak wpadnie z boku ?? Pozdrawiam Edytowane 5 Grudzień 2009 przez savior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 27 Grudzień 2009 Dodatek DLC Added Klik - http://www.ps3trophies.org/news-392-DLC-Added--ZEN-Pinball.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rater 8 Napisano 5 Sierpień 2010 Odświeżam, ponieważ gra trafiła do usługi Playstation Plus. Gra mi się wyśmienicie. Jak dotąd najlepiej mi podpasowało El Dorado, na którym mam chyba z 5 mln punktów. Wracam do gry i postaram się uzyskać dwucyfrowy wynik :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 5 Sierpień 2010 Odświeżam, ponieważ gra trafiła do usługi Playstation Plus. Gra mi się wyśmienicie. Jak dotąd najlepiej mi podpasowało El Dorado, na którym mam chyba z 5 mln punktów. Wracam do gry i postaram się uzyskać dwucyfrowy wynik :P 5 mln to nic. Masz tu poradnik: http://www.ps3site.pl/forum/topic/16247-zen-pinball/page__view__findpost__p__195288 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rater 8 Napisano 5 Sierpień 2010 Wiem, wiem... przeczytałem cały temat i wyniki niektórych to coś niesamowitego xX Udało mi się wykręcić 17 mln na tym stole :) Jak widzę "Eldorado" jest chyba najpopularniejszy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlecko 1 Napisano 7 Sierpień 2010 Wiem, wiem... przeczytałem cały temat i wyniki niektórych to coś niesamowitego xX Udało mi się wykręcić 17 mln na tym stole :) Jak widzę "Eldorado" jest chyba najpopularniejszy? jak już się przechwalamy to ja wykręciłem prawie 19 milionów:whistling: A udało sie komuś zrobić wiecej jak 50% trofeów.Bo 100% wydaje się nie osiągalne:dry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rater 8 Napisano 15 Sierpień 2010 jak już się przechwalamy to ja wykręciłem prawie 19 milionów:whistling: A udało sie komuś zrobić wiecej jak 50% trofeów.Bo 100% wydaje się nie osiągalne:dry: Trofea to jakiś koszmar w tej grze. Mam na razie zdobyte jakieś 6 i w sumie wszystkie "nieświadomie" xD 45 mln na Eldorado :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 17 Sierpień 2010 Kupił ktoś nowy stół (Street Fighter)? Warto? Ja od siebie mogę polecić dwa dodatkowe stoły: Excalibur i Earth Defense. Jak znudziły się wam już cztery podstawowe, to warto zagrać. Fajne dźwięki i wykonanie stołów. Raczej się ciężej gra jak w podstawowe, ale dla mnie, to zaleta. Fajny retro klimat w ED. Jak za 7 zł/szt. to nic tylko brać i grać :D Pozdr. PS. Kupił ktoś może :ninja: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuL 14 Napisano 4 Wrzesień 2010 mi się z dodatkowych spodobały najbardziej Excalibur i Mars, ale zastanawia mnie jedno, w trofeach pojawiły się na końcu 4 trofea, które w treści mają na końcu "on the Paranormal Table" czyżby szykował się nowy stół? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LSi 0 Napisano 14 Listopad 2010 Witam z kolegą grałem na stole MARS no to pykam jakieś 1,5 mil i nagle (tak jak by) stop klatka i kamera się przeniosła nad stół i zaczęło nawalać mnóstwo kulek (MAŁO TEGO) i gdy tak naprzało kulkami nagle włączyła się grawitacja (tak jak by) slow motion (dodam że jak te kulki tak powoli opadały tak nam z wrażenia opadały szczęki ):) TERAZ PYTANIE JAK JA TO ZROBIŁEM? potem graliśmy jeszcze kilka godzin i większe rekordy padały ale nikomu się to nie udało powtórzyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 2 Napisano 16 Styczeń 2011 grał ktoś w MARVEL Pinball - też z ZEN studios i też z PSN...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedrek13 0 Napisano 22 Styczeń 2011 (edytowane) Grał ktoś może na stole Paranormal ? Jak tam wrażenia ? Chwilowo chce zakupić slota z tą grą i ewentualnymi dodatkami lub Marvel Pinballem :) Gdyby tak jeszcze mieć kartę :) Na stronie: http://www.marvelpinball.com/ można głosować jaką mapę chcemy następną :) Edytowane 23 Styczeń 2011 przez Jedrek13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roczez 1 Napisano 23 Styczeń 2011 Grał ktoś może na stole Paranormal ? Jak tam wrażenia ? Chwilowo chce zakupić slota z tą grą i ewentualnymi dodatkami lub Marvel Pinballem :) Gdyby tak jeszcze mieć kartę :) Na stronie: http://www.marvelpinball.com/ można głosować jaką mapę chcemy następną :) Grałem na Paranormal i chyba jest to najsłabszy stół moim zdaniem (za to łatwe trofea :) ), a co do Marvel Pinball gra warta te 29 zł. BTW jak ktoś szuka osób do Team Force to może mnie dodać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedrek13 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Jeszcze jedno pytanko, które stoły warto, a które nie warto kupić. Myśle zakupić na pewno Excalibur, oraz Earth Defens, zastanawiam się nad Paranormal i Mars, nie planuje raczej Ninja Gaiden i Street Fighter 2. Ahh... jeszcze jedna osoba i wreszcie sobie pogram w kochanego pinballa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 28 Styczeń 2011 W jakiej cenie jest obecnie gra ? I macie może jakiegoś linka do spisu trofków po polsku ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach