Jedrek13 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Gra obecnie dostepna jest w cenie 29 zl. Wersja Marvel kosztuje tyle samo. Dodatkowe stoly po 7. Jesli chcialbys sie skladac to napisz do mnie, mam ekipe 4-osobawa i czekamy na ostatniega chetnego. Skladamy sie na Dead Nation i oby dwa Pinballe po 20zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 28 Styczeń 2011 Gra obecnie dostepna jest w cenie 29 zl. Wersja Marvel kosztuje tyle samo. Dodatkowe stoly po 7. Jesli chcialbys sie skladac to napisz do mnie, mam ekipe 4-osobawa i czekamy na ostatniega chetnego. Skladamy sie na Dead Nation i oby dwa Pinballe po 20zl. Raczej nie będe zainteresowany, ale thx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedrek13 0 Napisano 28 Styczeń 2011 :( Szkoda, w naszym kraju strasznie malo znana jest ta gra i trudno kogokolwiek do niej zachecic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 28 Styczeń 2011 Hehe stare dobre flippery :) Kiedyś na kompa miałem jakieś Pure Pinball, wyglądało całkiem fajnie i tak samo się grało :) Może poszperam i zakupię gierkę - ot tak do kolekcji klasyków w nowej oprawie (Bombermana już mam) jeszcze Tetris HD i kilka innych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedrek13 0 Napisano 1 Luty 2011 Na razie gralem glownie w Marvel pinball i najbardziej spodobaly mi sie stoly Blade i Spider-Man. Wolverin jest troche slabszy, a Iron-Man jakos nie przypadl mi do gustu. Na razie moj najlepszy wynik to 7 milionow. Zastanawia mnie tylko ile trzeba grac, aby miec ponad miliard punktow :P Jak bede mial wiecej czasu to obadam jeszcze Zen Pinballa. Moj PSN ID: Jedrek-13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 1 Luty 2011 Jeszcze jedno pytanko, które stoły warto, a które nie warto kupić. Myśle zakupić na pewno Excalibur, oraz Earth Defens, zastanawiam się nad Paranormal i Mars, nie planuje raczej Ninja Gaiden i Street Fighter 2. Ahh... jeszcze jedna osoba i wreszcie sobie pogram w kochanego pinballa :D Excalibur, Earth Defens i Mars - polecam. Pozostałe jakoś mnie nie skusiły, więc nie potrafię coś o nich napisać. Ogólnie bdb fliper. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skaposzczet 33 Napisano 12 Wrzesień 2012 Odkopuje temat w związku z pojawieniem się Zen Pinball 2. Ściągnąłem sobie trial z amerykańskiego PSS i okazało się, że mogę grać za darmo we wszystkie stoły z zwykłego Pinballa i dodatków. Są fajne rankingi przyjaciół przy każdym stole i rankingi drużynowe (nie wiem jeszcze jak działają). Oprócz tego ponoć poprawiona fizyka i grafika, ale dla mnie wygląda podobnie. Jak ktoś ma 3D telewizor to jeszcze jest obsługa tego ficzera. Może jakiś miły admin dodałby temat do nowego Zen Pinball gdzie moglibyśmy powpisywać swoje nicki z PSS i porównywać rekordy. Jeśli nie, to wpisujcie się tutaj. Znacznie milej się gra, jak jest dodatkowa motywacja :). Mój nick to skaposzczet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skaldi 2 Napisano 13 Wrzesień 2012 Zen Pinball zakupiłem z dodatkowymi stołami, lecz Zen Pinball 2 to wg. mnie zwykłe odrywanie kuponów na i tak już miodnej 1 części. Ogólnie dużo fajnych stołów, lecz w niektórych jest częsta przypadłość szybkiej straty piłki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 10 Październik 2013 16 pażdziernika wychodzi Star Wars Pinball: Balance of the Force . Czy to jest DLC czy nowy fliper? Co musze ztobic aby w niego zagrac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arti37 0 Napisano 16 Październik 2013 Witam O której są robione aktualizacje ? , myślałem że zrobią w nocy i rano wstanę i pogram a tu lipa ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Październik 2013 o tej co zawsze. 16-18 ale po 12 czasem można ręcznie wyszukać W nocy nie ma aktualizacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NEQROX 0 Napisano 9 Grudzień 2013 A powiedzcie mi jak kupic tego pinballa 2 ? W sklepie tylko demo przy którym nie ma opcji kup. W demie dając buy to pisze rozbudowa do pełnej wersji a ja nie mam pełnej.. Wtf? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 27 Styczeń 2014 Panowie, jak można zaimportować stoły z pierwszej części? Mam kupioną pierwszą część i wyskakuje informacja że mogę bezpłatnie upgradować do drugiej części, z nową fizyką i trofeami. Zassałem drugą część ze stora, wciskam kwadrat (import tables) i wyskakuje info że brak contentu do zaimportowania. WTF? Co robię źle? spotkaliście się z podobną sytuacją? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach