kill 10044 Napisano 20 Kwiecień 2009 Moje doświadczenia : :P Najciekawsze: większość z Flower, naprawdę fajnie pomyślane. Najtrudniejsze: Heart Of The Reich na Veteranie w COD5, większość w Wipeout HD, i 90% w Lumines Supernowa. Najgłupsze: Determined (Cuboid). Trzeba grać 8 godzin nie wyłączając konsoli. Nie powinni czegoś takiego robić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 20 Kwiecień 2009 Najciekawsze: Noby Noby Boy Najtrudniejsze: 10 k zabójstw w Resistance 2 i Battlefieldzie Bad Company Najgłupsze: Noby Noby Boy (za wyjście z gry na przykład :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps3_player 1 Napisano 20 Kwiecień 2009 Najciekawsze:Linger in Shadows Najtrudniejsze:Większość ze SF IV,10k zabójstw w Resistance 2 Najgłupsze:Noby Noby Boy z wyjściem z gry to lekkie przegięcie Najłatwiejszy Calak:Burnot Paradise,LOTR:CONQUEST,Prince of Persia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 20 Kwiecień 2009 Najciekawsze: 100% - GTA IV Najtrudniejsze: Grand Valor Cross - Killzone 2 Najgłupsze: (???) Odpalenie PoP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 20 Kwiecień 2009 Najciekawsze: trudno powiedzieć... Najtrudniejsze: Legend w Motorstorm: PR Najgłupsze: wyścig dla 4 w Motorstorm: PR 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pickles 0 Napisano 20 Kwiecień 2009 Najciekawsze: "Three Play Ping Pong" w PixelJunkEden, "Through the Fire and Flames" w Magic Ball Najtrudniejsze: "Elite Campaign Legend", "Zone Zeus", "Beat Zico" w Wipeout HD, "Legendary" w Novastrike Najgłupsze: "Killing Machine" w Resistance 2, trofea z Magic Ball wymagające grania bez przerwy przez długi czas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 20 Kwiecień 2009 kill napisał: Najgłupsze: Determined (Cuboid). Trzeba grać 8 godzin nie wyłączając konsoli. Nie powinni czegoś takiego robić. Z tego co czytałem to trofeum jest za ogólnie spędzenie 8h z grą - skumulowane :P A teraz ja: Najciekawsze: Flower Najtrudniejsze: Wiele z Paina - np. Dick Balls - ale na pewno je zrobię kiedyś xD, 210 w Time Attack w Lumines - kumpel, wielki fan luminesa próbował u mnie to zrobić, ni cholery Najgłupsze - Manaichi Issyo - czy jak to się pisze, wszelakie typu zrób coś x razy, gdzie x jest większe niż 20 - np. zaśpiewaj 300 piosenek w SingStarze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 20 Kwiecień 2009 (edytowane) Najciekawsze: Linger in Shadows i Flower. Polecam!!! Najtrudniejsze: Wipeout HD (za prędko i zone 75), PAIN (wiele czasochłonne) i Burn Zombie Burn! Najgłupsze: Noby Noby Boy - chora i dziwna gra. :) Najłatwiejsze: Flower, Noby Noby Boy i Worms HD. Edytowane 20 Kwiecień 2009 przez pack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 20 Kwiecień 2009 Najciekawsze? Midnight Club i Burnout Paradise, bo wszystko wpada w trakcie przechodzenia :) No i może Bioshock - survivor bez vita chamber i trzy złote trofea :D Najtrudniejsze? Unreal! Przeszedłem gre, kilka nabiłem i 15% !! Najgłupsze? kamerka w burnout, split screen w ms: pr, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajakdwalin 14 Napisano 21 Kwiecień 2009 Najciekawsze: chyba się skłonie do flower Najtrudniejsze: z tego co grałem to zdecydowanie whipeout HD i Street Fighter IV Najglupsze: Noby Noby Boy!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 22 Kwiecień 2009 (edytowane) Najciekawsze: Linger in Shadows Najtrudniejsze: jak na razie Street Fighter IV i oczywiście Wipeout HD (edit) Najgłupsze: Rangi honoru w Killzone. Tydzień przed konsolą to prawie jak praca, a prace już mam. Edytowane 22 Kwiecień 2009 przez EndarSeth Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 22 Kwiecień 2009 Najgłupsze/najbardziej pozbawione sensu trofeum to to za mecz klubowy 10-10 w FIFA 09. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MoruS_PL 0 Napisano 22 Kwiecień 2009 (edytowane) Singstar: najtrudniejsze zaśpiewaj 5 piosenek na hardzie na ponad 9000 pkt i zaspiewaj piosenke na ponad 9344 pkt na hardzie najłatwiejsze: hm 1/3 brązów Burnout: najtrudniejsze - raczej nie ma najłatwiejsze - wygraj wyścig Uncharted Drake's Fortune: trudne z początku - przejdź na crushing znajdź pierwszy skarb Edytowane 22 Kwiecień 2009 przez MoruS_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zelari 0 Napisano 23 Kwiecień 2009 Najciekawsze - zdecydowanie Flower, widać, że są przemyślane, tak by sprawiały przyjemność, w przeciwieństwie do niektórych gier. Najtrudniejsze - Arcade Master w Mortal Combat, dla mnie nie do zrobienia. Najgłupsze - 10 vs. 10 w Fifie, 10000 zabić w Resistance 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekrol 1 Napisano 23 Kwiecień 2009 najtrudniejsze: jak dla mnie to wszystkie "kombo challenge" w MK, jakis kosmos, musze jeszcze potrenowac :)...i tylko braz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wcisu 2 Napisano 23 Kwiecień 2009 najciekawsze: Flower, Linger najtrudniejsze: BioShock najtrudniejszy poziom bez Vita Chambersów ( jak na razie ) najgłupsze: 1% Killzone 2 nie uśmiecha mi się siedzenie po kilka ( naście ? ) godzin dziennie i męczenie multi cały tydzień :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzibada 14 Napisano 23 Kwiecień 2009 (edytowane) najciekawsze - flower !! najtrudniejsze wipout hd wcisu napisał: )najgłupsze: 1% Killzone 2 nie uśmiecha mi się siedzenie po kilka ( naście ? ) godzin dziennie i męczenie multi cały tydzień :P a tam nie masz racji !! ja spedzilem 8 h i wlasnie sie ciesze czerwonym paganem :D wystarczy wygrywac mecze no i nabijac nabijac !! jak dla mnie to super trofeum !! daje duzo radosci :D pzdr Edytowane 23 Kwiecień 2009 przez Dzibada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkober 9 Napisano 25 Kwiecień 2009 Najciekawsze: Chyba Flower i takie które same wpadają ;) Najtrudniejsze: Wszystkie "Kombo Challenge" w MK vs. DC Najgłupsze: wszystkie które na siłę zmuszają mnie do siedzenia X czasu nad grą, tak jak np. wspomniany już Killzone 2 (multi) i takie które chcą "nakłonić" mnie do kupna kamerki. ps. Arcade Master w MK vs. DC - naprawde łatwizna ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BOBSON 0 Napisano 25 Kwiecień 2009 Najciekawsze: Flower (to z pradem mi troche nie podeszło) Najtrudniejsze: Tutaj sprawa jest jasna Wipeout HD ( Męcze i mecze a końca nie widać) Najgłupsze: Wszystkie czasopochłaniacze ( celowe przedłużenie zywotności gry przez producenta. Nie tędy droga) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 2 Napisano 26 Kwiecień 2009 Najciekawsze: Platyna w Re 5 :D Najtrudniejsze: Platyna w Gta IV :D Najgłupsze: Platyna w Falloucie 3 , totalne dno !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 26 Kwiecień 2009 Najciekawsze : Close Call w MotorStorm PR, Chain Reaction i Rolled Over w GTA IV Najtrudniejsze: Beat Zico w WipeOut HD Najgłupsze: 10 vs. 10 w Fifie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal21 0 Napisano 4 Maj 2009 Najciekawsze: 100% - GTA IV Najtrudniejsze: Grand Valor Cross - Killzone 2 Najgłupsze: Ukonicz pierwszą misje w GTA 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 6 Maj 2009 Najciekawsze - Flower Najłatwiejsze - Linger in shadow, Noby noby boy. Najgłupsze - 10000 fragów multi w Resistance 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrStupid69 2 Napisano 9 Maj 2009 (edytowane) Najgłupsze burnout pradise 24h na motorze. Najfajniejsze w LBP. Edytowane 9 Maj 2009 przez kurczak1224 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arqueek 0 Napisano 9 Maj 2009 Najciekawsze LBP Najglupsze wszelkie ktore nie wymagaja umiejetnosci a czasu spedzonego z gra (legendarne killing mashine z R2) oraz te, do ktorych potrzebny jest dodatkowy sprzet (kamerka, 4 pady etc) Najtrudniejsze platyna w Motorstorm PR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach