michal21 0 Napisano 11 Wrzesień 2009 (edytowane) Najciekawsze : 100% w GTA 4 (kture jakimś cudem mam) Najtrudniejsze : platyna w Motorstorm PR, GTA 4 wanted i auf wiedersehen petrovic, elite w KZ2 i Valor Grand Cross w KZ2 Najgłupsze : Star Wars Force Unleashed 500 kills by push, lightsaber throw, grip, itd wiecie o co chodzi Edytowane 11 Wrzesień 2009 przez michal21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JibrilPL 53 Napisano 11 Wrzesień 2009 Najciekawsze: Flower Najłatwiejsze: Fallout 3 - nic trudnego, jedynie irytujące, jak zapomni się saveować przed otrzymaniem trofeów karmicznych, albo quest się zabuguje. Najgłupsze: Wszystkie multiplayerowe trofea w każdej możliwej grze oraz za przechodzenie kolejnych etapów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Commander in Chief 0 Napisano 12 Wrzesień 2009 (edytowane) Najciekawsze: InFamous Najtrudniejsze : Far Cry 2, platyna praktycznie nie do zrobienia, w polsce nikt jej nie ma , a na świecie tylko pare osób Najgłupsze : 30 ranga w Far Cry 2 Edytowane 12 Wrzesień 2009 przez Commander in Chief Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 17 Wrzesień 2009 (edytowane) ale po wakacjach wróci ze zdwojoną siłą :scare: Po co ryzykować :D Dlaczego widzę to dopiero dzisiaj? :) Edytowane 18 Wrzesień 2009 przez kill Warn § II. pkt. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rOgalZory 0 Napisano 26 Wrzesień 2009 Najgłupsze: Alone in the Dark : * Handyman Carnby - Stwórz każdą możliwą kombinację przedmiotów. no bez jaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek-brt 17 Napisano 26 Wrzesień 2009 Najgłupsze: Alone in the Dark : * Handyman Carnby - Stwórz każdą możliwą kombinację przedmiotów. no bez jaj. Najgłupsze? Po czym wnosisz? Aż tak lamerskie jest stworzenie własnego ładunku wybuchowego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rOgalZory 0 Napisano 26 Wrzesień 2009 Najgłupsze? Po czym wnosisz? Aż tak lamerskie jest stworzenie własnego ładunku wybuchowego? widziales ile tego jest?? Na dodatek trzeba jezdzic po bardzo obszernym parku i szukac przedmiotów.. Pewnie nawet tej gry w rękach nie mialeś.. Double-Side Tape + Medical Spray = Taped Medical SprayDouble-Side Tape + Explosive Plastic Bottle = Taped Plastic Bottle Ammo Box (For all guns) + 9MM Gun = Reloaded 9MM Gun Bandages + Explosive Plastic Bottle = Plastic Molotov Cocktail Double-Side Tape + Glowstick = Taped Glowstick Glowstick + Taped Medical Spray = Glowing Spray Glowstick + Plastic Molotov Cocktail = Glowing Lolotov Cocktail Ammo Box (For all guns) + Taped Plastic Bottle = Extra pack bomb Explosive Plastic Bottle + 9MM Gun = Fire Bullets Handkerchief + Explosive Plastic Bottle = Plastic Molotov Cocktail Explosive Plastic Bottle + Taped Plastic Bottle = Taped Plastic Bottle (power up+) Explosive Plastic Bottle + Explosive Plastic Bottle = Explosive Plastic Bottle (power up+) Explosive Plastic Bottle + Plastic Molotov Cocktail = Plastic Molotov Cocktail (power up+) Box of batteries + Flashlight = Flashlight 100% Double-Side Tape + Anti-Rust Spray = Taped Anti-Rust Spray Ammo Box (For all guns) + Taped Anti-Rust Spray = Extra pack bomb Glowstick + Taped Anti-Rust Spray = Glowing Spray Emergency Flare + Taped Anti-Rust Spray = Flare Spray Emergency Flare + Taped Plastic Bottle = Flare Bottle Emergency Flare + Plastic Molotov Cocktail = Flare Molotov Cocktail Double-Side Tape + Empty Plastic Bottle = (Empty) Taped Plastic Bottle Emergency Flare + (Empty) Taped Plastic Bottle = (Empty) Flare Bottle Bandages + (Empty) Flare Bottle = (Empty) Flare Bottle Handkerchief + (Empty) Flare Bottle = (Empty) Flare Bottle Explosive Plastic Bottle + Empty Plastic Bottle = Explosive Plastic Bottle Taped Plastic Bottle + (Empty) Taped Plastic Bottle = Taped Plastic Bottle Double-Side Tape + Explosive Glass Bottle = Taped Glass Bottle Emergency Flare + Taped Glass Bottle = Flare Bottle Ammo Box (For all guns) + Taped Glass Bottle = Extra pack bomb Taped Glass Bottle + Taped Plastic Bottle = Taped Plastic Bottle (power up+) Taped Plastic Bottle + Taped Glass Bottle = Taped Glass Bottle (power up+) Bandages + Taped Glass Bottle = Glass Molotov Cocktail Handkerchief + Taped Glass Bottle = Glass Molotov Cocktail Plastic Molotov Cocktail + Ammo Box (For all guns) = Plastic Molotov Cocktail (power up+) Glass Molotov Cocktail + Ammo Box (For all guns) = Glass Molotov Cocktail (power up+) Double-Side Tape + Emergency Flare = Taped Emergency Flare Double-Side Tape + Mosqito Spray = Taped Mosqito Spray Emergency Flare + Taped Mosqito Spray = Flare Spray Emergency Flare + Taped Medical Spray = Flare Spray Ammo Box (For all guns) + A4 Magnum = Reloaded A4 Magnum Gun Explosive Glass Bottle + A4 Magnum Gun = Fire Bullets Double-Side Tape + Plastic Water Bottle = Taped Plastic Bottle Bandages + Taped Plastic Bottle = Taped Plastic Bottle Ammo Box (For all guns) + Taped Plastic Bottle = Extra pack bomb Bandages + Plastic Water Bottle = Plastic Water Bottle Double-Side Tape + Blood Pack = Taped Blood Pack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek-brt 17 Napisano 26 Wrzesień 2009 Jeszcze tego trophy nie robiłem ale grę mam jakbyś zauważył. Nie można tego nazwać najgłupszym, najgłupsze to coś bez sensu jak zapauzować gre i dostać za to puchar a nie połączyć butelke, benzyny, bandażu, szmatki oraz zapalniczki. Ja bym to nazwał najciekawsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rOgalZory 0 Napisano 26 Wrzesień 2009 Jeszcze tego trophy nie robiłem ale grę mam jakbyś zauważył. Nie można tego nazwać najgłupszym, najgłupsze to coś bez sensu jak zapauzować gre i dostać za to puchar a nie połączyć butelke, benzyny, bandażu, szmatki oraz zapalniczki. Ja bym to nazwał najciekawsze... ehh chyba sam nie wiesz co piszesz.. Dla mnie najglupszym trofeum jest polaczenie wszystkich mozliwych przedmiotow.. zobaczymy co powiesz jak zaczniesz je robic. a polaczyc butelke benzyny ze szmatka i bandazem to za to tez jest trophy które dla mnie tez nie jest "najglupsze". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goku11 0 Napisano 9 Październik 2009 Najgłupsze: Prototype - zabić prawie 60 000 zarazonych Najciekawsze: Uncharted DF - po ukrywane skarby:) Najtrudniejsze: Killzone 2 - przejść na poziome "Elita" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 9 Październik 2009 (edytowane) ehh chyba sam nie wiesz co piszesz.. Dla mnie najglupszym trofeum jest polaczenie wszystkich mozliwych przedmiotow.. zobaczymy co powiesz jak zaczniesz je robic. a polaczyc butelke benzyny ze szmatka i bandazem to za to tez jest trophy które dla mnie tez nie jest "najglupsze". Ja zrobiłem, nie widzę nić głupiego. Po przejściu gry zabrakło mi tylko kombinacji z bateriami i latarką, a tak resztę sam zrobiłem, wiec nie wiem o co to halo ;> To trophy jest jak gołębie w gta, wymaga czasu, cierpliwości, a w przypadku AitD trochę pomyślunku :pardon: Edytowane 9 Październik 2009 przez NewNickPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Październik 2009 Obecnie męcze Star Wars The Force Unleashed na poziomie Sith Master i jest po prostu masakra. Autorzy chyba zrobili ten tryb tak niemożliwie trudny bo pewnie myśleli, że każdy przejdzie na normalu i odłoży gierkę. Ale jak się trofea pojawiły to każdy męczy jak może, a przynajmniej tyle ile może :) Ja idę dopiero 5 level, ale tyle co już się nawkur.... to moje... Żadna gra nie doprowadzała mnie do takiego stanu jeszcze. MotorStorm był blisko, ale tam było to znośne na swój sposób, ale tutaj już nie jest ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiziek 5 Napisano 10 Październik 2009 Najgłupsze: Prince of Persia - Into the Storm... (Wciskasz Start Game i dostajesz trophy) Najciekawsze: Trudny wybór, może Bioshock - Research PhD (robienie fotek i wymaksowanie przez to badań nad przeciwnikami) Najtrudniejsze: Ninja Gaiden Sigma 2 - Platinum Master of the Secret Arts, czyli głównie: Master the Path of the Master Ninja i All missions successfully completed (no chance :laugh:, congrat dla ludzi co to zrobią) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 17 Październik 2009 Najłatwiejsza gra - .detuned ukończyłem 100% ok.1h. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 26 Październik 2009 Jeszcze tego trophy nie robiłem ale grę mam jakbyś zauważył. Nie można tego nazwać najgłupszym, najgłupsze to coś bez sensu jak zapauzować gre i dostać za to puchar a nie połączyć butelke, benzyny, bandażu, szmatki oraz zapalniczki. Ja bym to nazwał najciekawsze... dokladnie najglupsze to jest w eat lead masz trophy: za rozpoczecie gry ,za pierwsza pauze w grze :) ale to prosta gra czyli najlatwiejsza platyna tak jak i burnout ,wanted, no i terminator tam nic praktycznie nie musisz myslec co i jak wystarczy gre wziac na hard i ja przejsc bez główkowania co gdzie sie znajduje:) a najtrudnieejsza to chyba bad company (juz poddalem sie na 94% widzac by zdobyc braz trzeba zaliczyc mini trophy w grze ok 120 i to jest tez jedno z najglupszych jakie wymyslili zeby tyle sie trudzic dla brazu,gdyby nie bylo innych gier to moze by zaliczyl a tak szkoda ok miesiaca by zaliczyc ten braz tylko ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek95_pl 0 Napisano 31 Październik 2009 NAJŁATWIEJSZE- PLATYNA W TERMINATORZE xD NAJGŁUPSZE- GTA 4 - ZABIĆ 200 GOŁĘBI xD NAJTRUDNIEJSZE- LBP - WSZYSTKIE LEVELE BEZ ZGONÓW, ALE PLATYNKA WPADŁA PO KILKU GODZINACH MĘCZARNI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczorek007 3 Napisano 1 Listopad 2009 Najłatwiejsza Platyna: Burnot paradise, Uncharted 1 i 2 Najgłupsze trofea: Takie, w których musimy "zabić' konkretną liczbę osób np: Resistance 2 czy B: Bad Company Najciekawsza Platyna: Little Big Planet, Flower Najtrudniejsza platyna: Killzone 2, Mercenaries 2 - ale akurat w tym przypadku trudność polegała na błędach gry, a nie jej poziomie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 1 Listopad 2009 Najgłupsze trofea: Takie, w których musimy "zabić' konkretną liczbę osób np: Resistance 2 czy B: Bad Company Nie jest głupsze. Po prostu grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczorek007 3 Napisano 1 Listopad 2009 Nie jest głupsze. Po prostu grać. Dla mnie fajnie to było rozwiązane w Quantum of Solace gdzie trzeba było zabić 1000 osób... ale 10 000 to dla mnie lekka przesada... ale dla każdego fajnego co innego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiziek 5 Napisano 5 Listopad 2009 Mam nowy typ: Dynasty Warriors 6 Empires - Najłatwiejsza platyna na świecie chyba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Final Fantasy Fan 1 Napisano 7 Listopad 2009 Najtrudniejsza - KillZone 2 Elite Najłatwiejsza - inFamous Najgłupsza - Zabij 10.000 chopa [bad Company], Znajdź 350 odłmaków w inFAMOUS. Najciekawsza - Far Cry 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mapi 10 Napisano 20 Listopad 2009 Najłatwiejsze: Terminator Salvation - najszybciej można zdobyć platynke ale gra ma kilka trudnych momentów na najwyższym poziomie trudności. Tomb Raider Underworld - najłatwiejsza platyna tylko sporo czasu zajmuje znalezienie wszystkich skarbów w grze. Najtrudniejsze: Mortal Kombat vs. DC Universe zdobył ktoś z was platyne? Najgłupsze: wszystkie online (wyjątek Uncharted 2). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gomes27 0 Napisano 21 Listopad 2009 Najciekawsze - trofea w pixeljunk eden, fajna psychodeliczna gra :) Najtrudniejsze - obecnie "freeflow gold" w Batman: AA, męczę i męczę zrobić nie mogę :wacko:, i spec ops w MW2 (ale gram sam, przynajmniej te misje które można samemu), do platynki nawet nie podchodzę w : SF IV, Killzone 2 i GTA 4, podziwiam tych którzy mają:) Najgłupsze - wszystkie online generalnie oraz te typu "zrób przerwę w grze", albo wskakujące za darmo za samo rozpoczęcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo939 29 Napisano 22 Listopad 2009 (edytowane) Najciekawsze- Quantum of Solace ( zróżnicowane i mają nazwy filmów lub cytatów) Najgłupsze- Into The Storm W PoP (2 kroki i trofek):turned: Najłatwiejsze- platyna w Terminatorze (zacząłem wieczorem wczoraj a dziś mam platyne:thumbsup:) Najtrudniejsze- KZ2 i Far Cry 2 (masakra z "Warlord" i "Solider of Misfortune" :unsure:) Edytowane 24 Listopad 2009 przez sebo939 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiVIP 0 Napisano 22 Listopad 2009 Najciekawsze: Uncharted 2 ukończenie gry na miażdżącym Najtrudniejsze: Platyna w GTA IV Najgłupsze: Generał online w KZ2 P.S. Podsumuje to z moich 5 gier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach