Piki 7 Napisano 10 Luty 2010 (edytowane) najtrudniejsze: 666 combo w Dante's Inferno 3-4 minuty roboty, nie trzeba żadnego skilla/umiejetności, wystarczy stanąć w miesjcu gdzie jest ciagły respawn potworów i od czasu do czasu wcisnąć kwadrat (przyda sie relikwia zwiekszająca utrzymywanie sie licznika combo; najprościej na pustynnej lokacji gdzie trzeba przesunąć platforme na kołach) Najgłupsze: Najciekawsze: Najtrudniejsze: Killzone 2 - Valor Grand Cross i Elite Najłatwiejsze: Dante's Inferno - Nie ma żadnego trudnego trofeum, wszystko z marszu Edytowane 10 Luty 2010 przez Piki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manieki 0 Napisano 28 Luty 2010 Najciekawsze: Little Big Planet Najłatwiejsze: PES 2010 Najgłupsze: to z kamerka w Burnout Paradise Najtrudniejsze: zdobycie platyny w GTA4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matt2Hot 0 Napisano 1 Marzec 2010 Najciekawsze: Heavy Rain Najłatwiejsze: WWE Legends of Wrestlemania Najgłupsze: Wszystkie które wymagają dodatkowego sprzetu (kamerki) oraz wtedy kiedy do calaka trzeba pobrać coś z neta ( Eye Pet) Najtrudniejsze: Ostatnio Riddick (wygraj 1000 meczy - JAK NIKT W TO NIE GRA O.o) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaplasak 4 Napisano 12 Marzec 2010 Najciekawsze: Heavy Rain Najtrudniejsze: platyna w Fight Night Round 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajakdwalin 14 Napisano 21 Marzec 2010 (edytowane) Najbardziej irytujące: przejdź grę na ultrahard I hard I normal. Wszystko było by spoko gdyby zawsze wpadał komplet, ten poziom który przeszedłeś i wszystkie łatwiejsze. Przecież i tak już się namęczyłem więc po co jeszcze mnie dobijać przechodzeniem na siłę tytułu. Czasem to potrafi niesamowicie obrzydzić mi ostatnie momenty gry, tak jak np. teraz Call of duty Classic. No rewelacyjnie sobie odświeżyć tą gierkę, jeszcze lepiej że przy okazji można nabić parę pucharków ale kur.. po przejściu na veteranie i powtarzaniu niektórych lvl po kilkadziesiąt razy można mieć dosyć. Tym samym ostatnie trophy za przejście na hard (mam zasobą już veterana i normal!) ciągnie się już jakieś 1,5 miesiąca. MAKABRA!! P.S. Po długich a ciężkich 22.0310r wpadła platyna za Call of Duty Classic. Męka... Edytowane 24 Marzec 2010 przez ajakdwalin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 26 Marzec 2010 Najglupsze to te w ktorych trzeba nabic dana ilosc fragow np Resistance 2, Unreal Tournament III, Battlefield BC (jezeli ktos przepada za tymi grami to nie ma problemu, a jezeli ktos gra tylko po to, zeby zaliczyc platyne to kiepski wybor i jest to bardzo frustrujace) Pozdrawiam Czy ty grasz tylko po to aby zdobyć platynę ? :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxx99 0 Napisano 3 Kwiecień 2010 Najciekawsze: - Flower - czysta przyjemnosc :) - GTA IV Najtrudniejsze: - Wipeout HD - niektore wymagaja powaznego skilla i zaparcia :) Najglupsze: - Fallout 3 - 9szt. zwiazanych z osiaganiem kolejnych poziomow przy roznej karmie, reszta fallout-owych jest calkiem sympatyczna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 29 Kwiecień 2010 (edytowane) Najglupsze to te w ktorych trzeba nabic dana ilosc fragow np Resistance 2, Unreal Tournament III, Battlefield BC (jezeli ktos przepada za tymi grami to nie ma problemu, a jezeli ktos gra tylko po to, zeby zaliczyc platyne to kiepski wybor i jest to bardzo frustrujace) Tylko nie wspominajcie o braku czasu, skoro macie czas na grę w takie crapy jak Terminator :thumbsup: Edytowane 29 Kwiecień 2010 przez SDRaid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bruno101 0 Napisano 3 Maj 2010 Najciekawsze - Flower Najtrudniejsze: Platyna w Gta IV Najgłupsze:Noby Noby Boy !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papryka7 0 Napisano 3 Maj 2010 Najtrudniejsze - MAG ,Killzone 2 Najcikawsze - God of War 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Champer 1 Napisano 4 Maj 2010 Najlatwiejsze: Burnout Paradise, Uncharted 2, Assasins Creed 2, inFamous Najtrudniejsze: Burn Zombie Burn!, Call of Duty: WaW, Killzone 2 Najczasochlonniejsze: Ranga Legend w Skate 2, GTA IV, inFamous, Little Big Planet. Tyle na razie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wsioq 56 Napisano 5 Maj 2010 Najciekawsze: wszystkie związane z Riddlerem w Batmanie Najłatwiejsze: cały trine Najgłupsze: 350 odłamków w infamousie, robiąc je pierwszy raz w życiu fantazjowałem ,że siedzę na wykładzie z logiki a nie przy konsoli xp Najtrudniejsze: Gta IV 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loczek0123 0 Napisano 15 Maj 2010 Najłatwiejsze -Termiantor Salvation , Hasbro Family Game Night Najciekawsze- LBP(100%),Borderlands i dodatek z Zombiakami ,areny już frustrują, a trzeci jakoś takoś mi nie podszedł. Najtrudniejsze - Prototype Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackubas_pl 0 Napisano 17 Maj 2010 Najciekawsze to ,,Dentist" z BFBC2 Kandydatów do następnych kategorii nie mam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinho1916 17 Napisano 22 Maj 2010 Najtrudniejsze: Pure Najciekawsze: Heavy Rain Najgłupsze: InFamous (np. zbieranie 350 odłamków) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kroogah 16 Napisano 30 Czerwiec 2010 Najciekawsze: Trofea w Heavy Rain Najtrudniejsze: Platyna w Street Fighter IV Najglupsze: Platyna w Resistance 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart.88 0 Napisano 6 Lipiec 2010 Najtrudniejsze: infamous(zebrałem z mapką wszystkie shardy i jednego dalej brakowało) i tu się zgodzę. Rozumiem, że zrobione?;> mi się udało bez żadnych internetowych wspomagaczy;P Mirror's Edge także kłopotliwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
g@mer 1 Napisano 13 Lipiec 2010 (edytowane) wg. mnie: najtrudniejsze: street fighter 4 i super street fighter 4 wszystkie triale, SSF4 pokonać goukena na hardest bo Zangiefa capcom okaleczył, Dragonball raging blast nabicie na maszynie 137pkt. i rozwalenie na vs wszystkiego co się da, Ninja gaiden sigma 2 przejście gry na poziomie mistrza ninja mirrors edge zaliczenie chaptera od 1 do końca na czas najłatwiejsze: cały tekken 6, uncharted 1 i 2 :laugh: najciekawsze: heavy rain Edytowane 13 Lipiec 2010 przez g@mer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glief 28 Napisano 15 Lipiec 2010 Trochę subiektywnie, bo PS3 mam dopiero od pół roku ;) Najciekawsze: Większość trofeów w Heavy Rain i Little Big Planet Najtrudniejsze: Kampanie Obcego, Predatora i Marine na poziomie Nightmare w AvP - bez checkpointów, nawet nie śmiem do tego podchodzić, a ponadto 666 Combo w Dante's Inferno (trzeba się trochę naklikać) i 69 Star w Call of Duty: Modern Warfare 2 Najłatwiejsze: Ponownie Heavy Rain Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harry-ex 6 Napisano 15 Lipiec 2010 (edytowane) Najtrudniejsze:Trine , final fantsy XIII, soldnerx Najgłupsze:Bad Company 2, Resistance 2, Bad Company, Mirror edge, Call of duty classic (Boty widzą cie z końca mapki LoL) Najłatwiejsze:Modern Warfare 2 , Tekken 6, Assasins Creed 2, Burnout Paradise, Demon's souls Edytowane 15 Lipiec 2010 przez harry-ex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinho1916 17 Napisano 15 Lipiec 2010 (edytowane) Najtrudniejsze: Killzone 2, FIFA 10, FIFA WC SA 2010, MotorStorm: PR, Pure Najciekawsze: Heavy Rain Najgłupsze: Wygraj 100 meczów rankingowych online (FIFA 10) Najłatwiejsze: Hanna Montana, Terminator Salvation, God of War Collection Edytowane 15 Lipiec 2010 przez sebinho1916 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Gamer 0 Napisano 20 Lipiec 2010 Najciekawsze: Platyna w Fifa South Africa 2010 Najtrudniejsze:Platyna w Wipeout HD (Ukończenie tych wyścigów :/ ) Najgłupsze: Nfs Pro Street (Zabugowane Trophy) Nie do zrobienia Platyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cegipl 7 Napisano 20 Lipiec 2010 @up od kiedy Pro Street ma trofea? Najłatwiejsze: Heavy Rain Najciekawsze BC2 Najtrudniejsze: GoW I oraz II - trophy z walki na arenach, GTA IV - nabić max level online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
james00716 0 Napisano 23 Lipiec 2010 Najgłupsze jedno trofeum w Modern Warfare 2 zabij 7 kurczaków w 15 sekund Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kitana 9 Napisano 23 Lipiec 2010 UP@ w 10 sec faktycznie glupie... a ja dodam od siebie bardzo glupie trofeum w LBP z dodatku MGS a mianowicie zeby wystrzelic 40pociskow z pistoletu w 5 sec. To ejst istna masakra jak ktos nie umie szybko napie*****c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach