tokimu 13 Napisano 24 Lipiec 2010 Najciekawsze: BC2 Najtrudniejsze: Wipeout HD - beat Zico (po 4h męczenia pada w końcu się udało ) Najłatwiejsze: Uncharted Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 2 Sierpień 2010 Najłatwiejsze: Platyna w SvR 2010 (nie trzeba sie starać by ją zdobyć) Najtrudniejsze: Trophe dotyczące multi w GTA 4 Najgłupsze: Jak już mówiłem SvR 2010 (prawie wszystkie trofea) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afrikan 40 Napisano 2 Sierpień 2010 Najłatwiejsze :BC2 Najciekawsze : UNCHARTED 1 Najgłupsze :Mag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artas25 0 Napisano 4 Sierpień 2010 Najłatwiejsze: U 1 i 2 , GOW III , PoP:FS, Najciekawsze: Heavy Rain Najgłupsze: Killing machine R2 Najtrudniejsze: WipEout HD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Secator 1 Napisano 13 Wrzesień 2010 Najłatwiejsze: Uncharted 1 i 2, Trine, Flower, Zombie Apocalypse Najciekawsze: Uncharted 1 i 2 , KZ 2, LBP (poza tymi gdzie w gre wchodzi edytor), Pixel Junk Monster + Encore i Pixel Junk Shooter Najgłupsze: trofea z kamerką w Brnaucie, Fl0w (3 albo 4 pady...) Najtrudniejsze: Mortal Kombat vc DC (nie zrobiłem ani jednego combo chellenge - SICK! - nawet YT nie pomaga), Pixel Junk Eden + DLC, MAG, Rag Doll Kung Fu (złoto) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drewas 0 Napisano 13 Wrzesień 2010 Najłatwiejsze: Uncharted 1 i 2, Trine, Flower, Zombie Apocalypse Najciekawsze: Uncharted 1 i 2 , KZ 2, LBP (poza tymi gdzie w gre wchodzi edytor), Pixel Junk Monster + Encore i Pixel Junk Shooter Najgłupsze: trofea z kamerką w Brnaucie, Fl0w (3 albo 4 pady...) Najtrudniejsze: Mortal Kombat vc DC (nie zrobiłem ani jednego combo chellenge - SICK! - nawet YT nie pomaga), Pixel Junk Eden + DLC, MAG, Rag Doll Kung Fu (złoto) do flowa starczy 1 pad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Secator 1 Napisano 15 Wrzesień 2010 do flowa starczy 1 pad a to: "Friendship Complete any campaign with 4 players." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cobra 0 Napisano 16 Wrzesień 2010 Na razie napiszę te najłatwiejsze trofea a ciekawe, głupie i te trudne napisze jutro gdyż nie mam teraz czasu... 1.NAJŁATWIEJSZE UNCHARTED DRAKE'S FORTUNE AND UNCHARTED 2 AMONG THEVIES - Śmiech na sali, poziom "CRUSHING" w obu częściach jest łatwiejszy, od EASY w Ninja Gaiden... MORTAL KOMBAT vs DC UNIVERSE - Nie mam zielonego pojęcia, czemu narzekacie na kombo challenge. One są w rzeczywistości proste po prostu gra utrudnia ich zrobienie gdyż jest tak niedopracowana i ma tyle bugów, że nie zawsze będzie siadać jakieś kombo na przeciwniku... Ogółem zdobycie wszystkich trofeum w Mortal Kombat vs DC Universe jest na poziomie 14 latka. Jak na fighter powinni zrobić coś w stylu 4 części SF, aby można było się pomęczyć... X-MAN ORIGINS WOLVERINE - Gra podobna do God of War patrząc na gameplay, ale mowa tu o trofeach.. Powiem, że jłatwiej w tej grze było zdobyć wszystkie trofea niż w Uncharted'ach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drewas 0 Napisano 16 Wrzesień 2010 a to: "Friendship Complete any campaign with 4 players." przechodzisz cały poziom 1 padem, zostawiasz koło jajka postać, zmieniasz nr kontrolera z 1-2, wchodzisz do gry, itd, jak będą 4 robaki pływały to 4tym zjadasz jajo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blesik 8 Napisano 16 Wrzesień 2010 Najtrudniejsze - zen pinball Najłatwiejsze - Assasin Creed 2 Najgłupsze - Resistance 2 (Killing Machine) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zigur 0 Napisano 17 Październik 2010 1. Witam ;D 2. Najciekawsze - Aktualnie brak, czekam na Two Worlds II Najgłupsze - "Gotta Catch'em All" (CoJ 2) - brak możliwości sprawdzenia ile w danym etapie zdobyliśmy sekretów Najtrudniejsze - Większość w Demon's Souls, "Untouchable" (Killzone 2) - została jeszcze walka z Radec'iem ;P Najłatwiejsze - Wszystkie związane z postępem fabularnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeCoo 2 Napisano 17 Październik 2010 Najtrudniejszym trofeum jest trofeum w Modnation racers (zdobądź 250 000 pktów tworzenia) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kitana 9 Napisano 17 Październik 2010 Chyba najnudniejsze ;) Przynajmniej tak wnioskuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_K_2 108 Napisano 21 Październik 2010 Jedno z najnudniejszych, jakie miałem nieprzyjemność zdobyć, to doczłapanie do 50 poziomu w multi Red Dead Redemption. Można usnąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 27 Październik 2010 Kolejny update wrażeń (z ostatnio ogrywanych tytułów) :teehee: :psbutton: Najciekawsze - Ratchet&Clank Crack in Time - My Blaster Runs Really Really Hot - Dla ciekawskich załączam , na pozór bardzo proste jednak mnie osobiście napsuło sporo krwi :) zaprawiony w boju wbiłem 12k po kilkudziesięciu próbach :whistling: :psbutton: Najtrudniejsze - Worms2Armageddon - Mine All Mine! - Zdetonuj minimum 5 min w jednej turze gry rankigowej; trzeba to wykonać przy jednym ruchu, miny są porozrzucane na mapie i mamy 90 sekund na ruch. Dodajmy do tego miny pułapki które wybuchają natychmiast po zbliżeniu się do nich i ewentualne niewypały. Praktycznie niewykonalne bez użycia swoich min i ewentualnej ustawki :down: :psbutton: Najgłupsze - Worms2Armageddon - Donkey Dodger - przetrwaj atak bronią Concrete Donkey wykonany przez wroga w grze rankingowej i wygraj mecz. Po pierwsze broń zwana "osiołkiem" jest niedostępna w żadnym z trybów gry rankingowej, musimy liczyć na fart związany z tym że przeciwnik natrafi na nią w spadających skrzynkach, następnie musimy przeżyć atak przeprowadzony przy jej użyciu i następnie wygrać całą rundę. Kto to wymyślił :wacko: :psbutton: Najłatwiejsze - Dante's Inferno - 666 Combo i wszystkie pozostałe trofea również - bardzo szybka i przyjemna platyna, gra bardzo ciekawa i mocno osadzona w klimatach znanych np: z GOW. Trofeum 666 Combo przy podjęciu próby wbicia go w odpowiednim miejscu ogranicza nas do klepania w jeden przycisk przez około 45-90 sekund :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aresik666 1 Napisano 23 Listopad 2010 najtrudniejsze:wipeout HD najlatwiejsze: God of War najnudniejsze: wanted i Goodbye mr petrovic w GTA4, Treasure Hunter w FFXIII(2 razy przysnalem przy tym trofeum) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marvel90 0 Napisano 24 Listopad 2010 Najgłupsze to inFamous - wystarczy przejść grę jako dobry, potem jako zły, najhardziej i znaleźć odłamki i po sprawie. Większości z trofeów to nawet nie trzeba chcieć zdobyć bo same się nabijają :P Prince Of Persia (ten z bajkową grafą): Pierwsze trofeum jest de facto za to że w ogóle grę włączyłeś ;p (mowa o "Enter the Canyon) Najtrudniejsze: 100% Gry w GTA4 Najciekawsze: za Multi w Burnoucie Paradise - 2 pieczenie na 1 ogniu, grasz z kumplami i nabijasz trofea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kitana 9 Napisano 24 Listopad 2010 100% w GTA IV jezeli chodzi Ci o nie trofea a sama gre nei jest wcale trudne tylko czasochlonne, sam mam 98,5% i brakuje mi chyba jednego Frienda ale juz odpuscilem, a calak jest tez nie tyle ze trudny co bardzoooo czasochlonny wiec nie dalbym tego jak najtrudniejsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 5 Grudzień 2010 Póki co (grałem na razie tylko w jedną gierkę - GoW I ;) Najciekawsze: sceny łóżkowe przed wejściem do Aten Najtrudniejsze: Challenge of the Gods ;/ Najgłupsze: Trzeba zrobić z siebie lame żeby gra sama zaoferowała zniżenie poziomu trudności, to uwłaczające ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dan1eeL 0 Napisano 9 Grudzień 2010 Tak na moje. Daje takie z ostatnich. Najtrudniejsze - to wyzwania z God of War 1 (2 łatwiejsza xd) Najgłupsze - przegranie 50h w fife Najciekawsze - ostatnia walka kratosa - God of War 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F 94 0 Napisano 12 Grudzień 2010 Najtrudniejsze -Ninja Gaiden Sigma 2 Najgłupsze - PoP Najciekawsze -Dirt 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Socjopatolog 8 Napisano 5 Styczeń 2011 Geezaaas! Najtrudniejsze jak dla mnie na chwilę obecną jest trofeum w Bioshocku za przejście gry na najwyższym poziomie trudności bez ani jednego zgona x.X Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silencer 5 Napisano 6 Styczeń 2011 Za równie ciężkie można uznać Tactical Challenger w VANQUISH - ktokolwiek oglądał lub robił challenge #6 ten wie doskonale co mam na myśli :yucky: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszo 0 Napisano 9 Styczeń 2011 Najciekawsze: W Assassin's Creed: Brotherhood - Wiosenne porządki, czyli zabij strażnika miotłą Najtrudniejsze: God of War III: Przejdź grę na poziomie trudności Tytan. Hades i Zeus to był dla mnie ogromny problem. Najgłupsze: W Assassin's Creed II: Musisz się urodzić ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krz976 4 Napisano 9 Styczeń 2011 Najtrudniejsze : Pasy online w FNR 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach