Emir 2 Napisano 25 Maj 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 25 Maj 2009 Sraszne dziwadło dla erotomanów. Żartuję. ;) Tak to wygląda na pierwszy rzut oka, ale zobaczymy co gra ma do zaoferowania. Jeśli będzie z jajem, to można pomyśleć o zakupie gierki w przyszłości, kiedy stanieje do sensownej kwoty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 25 Maj 2009 Niewątpliwie śliczna gra i bardzo dynamiczna, tylko podstawowe pytanie brzmi... Czym to się różni od Devil May Cry? Poza oczywiście Sarą Pallin w roli głównej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 25 Maj 2009 Niewątpliwie śliczna gra i bardzo dynamiczna, tylko podstawowe pytanie brzmi... Czym to się różni od Devil May Cry? Poza oczywiście Sarą Pallin w roli głównej ;) Pewnie niczym. Moze dawka humoru będzie większa, ale raczej nic poza tym nie będzie różniło tych produkcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 25 Maj 2009 Niewątpliwie śliczna gra i bardzo dynamiczna, tylko podstawowe pytanie brzmi... Czym to się różni od Devil May Cry? Poza oczywiście Sarą Pallin w roli głównej ;) System walki, grafika, nawet takie rzeczy jak orby i oczywiście walka kręci się wokół Stylu, wszystko jak w DMC :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 25 Maj 2009 Mam tylko nadzieję, że w grze będzie jakaś porządna muza, bo to co w jednym z trailerów usłyszałem to brzmiało jak muzyka z Sonica... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 25 Maj 2009 Gra może być niezła o by nie wyszło z tego coś pokroju Golden Axe albo X-Blades gdzie tylko babka świeci tyłkiem a gra sobą nic nie reprezentuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 25 Maj 2009 Lala w skórze jako bohaterka, wszędzie lejąca się jucha, włosy jako główna broń... Płyta z tą grą na pewno nie zakręci się mojej konsoli. W moim odczuciu zupełnie chybiony pomysł i piszę to po przeczytaniu obszernej zapowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 25 Maj 2009 Lala w skórze jako bohaterka, wszędzie lejąca się jucha, włosy jako główna broń... Płyta z tą grą na pewno nie zakręci się mojej konsoli. W moim odczuciu zupełnie chybiony pomysł i piszę to po przeczytaniu obszernej zapowiedzi. Nie zachęca CIę nawet wirtualna wagina o której pisano w PSX EXTREME? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 26 Maj 2009 Bardzo podobał mi sie DMC 4 i w sumie to następny slasher, w jakiego ma zamiar zagrać to GOW 3. Nie bede tracić kasy na takiego klona DMC, wole polegać na sprawdzonych markach :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrykJP19 5 Napisano 26 Maj 2009 Podobno to ma być killer graficzny... KLIK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 26 Maj 2009 kupuje w dniu premiery :) tworca pierwsze DMC raczej nie zawiedzie i zobaczymy gre ktore przebije slabego w formie a mocnego w gebie DMC4 ktorego lubilem, ale nie az tak jak pierwszego DMC. czekam z niecierpliwoscia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 26 Maj 2009 Podobno to ma być killer graficzny... KLIK Tamtym blogiem i ocenami "redaktorów" bym się nie przejmował. Gra będzie niezła graficznie, ale czy aż tak powalająca? Tego nie wiem. Zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 27 Maj 2009 Podobno to ma być killer graficzny... KLIK Patrzyles na date tego newsa? sierpien 2008 to juz zamierzchla przeszlosc :) O ile czytajac go mozna sobie narobic smaku na ten kawalek gibkiego damskiego cialka, to o samej grze nic sie nie dowiadujemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 27 Maj 2009 Patrzyles na date tego newsa? sierpien 2008 to juz zamierzchla przeszlosc :) O ile czytajac go mozna sobie narobic smaku na ten kawalek gibkiego damskiego cialka, to o samej grze nic sie nie dowiadujemy. Gdyby byłą to data wczorajsza, też niczego obiektywnego byś się nie dowiedział ze strony "redakcji" tego bloga. BTW W nowym PSX EXTREME jest recenzja pełnej gry. Jeden z redaktorów ja ukończył i opisałw kilku słowach, a raczej na kilku stronach. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrykJP19 5 Napisano 27 Maj 2009 Gdyby byłą to data wczorajsza, też niczego obiektywnego byś się nie dowiedział ze strony "redakcji" tego bloga.BTW W nowym PSX EXTREME jest recenzja pełnej gry. Jeden z redaktorów ja ukończył i opisałw kilku słowach, a raczej na kilku stronach. ;) I dobrze ja opisał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 27 Maj 2009 (edytowane) I dobrze ja opisał? Tego nie wiem. Przeczytałem dopiero wstępniak gazetki. A tam napisali, ze kolo przeszedł gierkę i wklepał na kompie recenzję. ;) Ocena wstępna 9. Edytowane 27 Maj 2009 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 27 Maj 2009 Nic innego jak marna kopia serii DMC, Bayonetta May Cry ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 27 Maj 2009 Tak, w PSX EXTREME koleś powiedział ze naprawde ładna grafika i od cholery rózno rodnych stworów, wiec moze byc ciekawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 27 Maj 2009 Tak, w PSX EXTREME koleś powiedział ze naprawde ładna grafika i od cholery rózno rodnych stworów, wiec moze byc ciekawie. Noi gigantyczni bossowie, ale tacy byli też w grach konkurencji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TToiletDucKK 3 Napisano 29 Maj 2009 Szmira, szkoda czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 29 Maj 2009 (edytowane) Szmira, szkoda czasu. Dlaczego szmira? A co powiesz o GoW, czy DMC? Imo ten typ gier jest szmirowaty ogółem, ale dlaczego te konkretny ma być taki denny? Edytowane 29 Maj 2009 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 29 Maj 2009 Dlaczego szmira? A co powiesz o GoW, czy DMC?Imo ten typ gier jest szmirowaty ogółem, ale dlaczego te konkretny ma być taki denny? dlaczego ten gatunek gier jest szmirowaty ogolem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TToiletDucKK 3 Napisano 29 Maj 2009 (edytowane) Bo nie lubie gier typu "combo hack n' slash". I jak jeszcze lata jakaś mófka z ponadludzkimi "rozmiarami" to tym bardziej mnie to "dżaźni". Wiem, że to fantasy itp. ale bądźmy szczerzy - ta gra to kolejna komplementarna pozycja w stosunku do GoW i DMC. Mam wysublimowane "podniebienie" do gier - lubię więcej realizmu nawet w obszarze gier fantasy. Cieplutko pozdrawiam wszystkich moich fanów. Edytowane 29 Maj 2009 przez TToiletDucKK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
play 18 Napisano 29 Maj 2009 Dlaczego szmira? A co powiesz o GoW, czy DMC?Imo ten typ gier jest szmirowaty ogółem, ale dlaczego te konkretny ma być taki denny? Dlaczego niby jest szmirowaty?? Nie zgodzę się w tej kwestii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach