daro77 0 Napisano 4 Marzec 2010 Witam Mam pytanie odnośnie stronki http://ps3trophycard.com/ Zrobiłem sobie tam trophy card i wstawiłem tutaj. Zapłaciłem im też te 3 czy 4$ żaby był auto-update. Tylko jest problem gdy wpisuję swoje ID żeby zmienić motyw lub po prostu pobrać linka na inne strony to dostaję komunikat: We encountered the following error Error #5004: Your profile has already been updated in the last 6 hours. Niezłe auto-update :down: Też tak macie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0gor 0 Napisano 5 Marzec 2010 przegladalem ostatnio sobie ranking top 10 i zaciekawila mnie jedna rzecz http://ps3trophycard.com/profile/duck360 spojrzcie tutaj jak to mozliwe ze za 1 gre mozna miec 2x platyne ? np. w batmanie :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 5 Marzec 2010 Na X360 gry z różnych regionów liczą się podwójnie do ich odpowiednika trofeów. Tutaj nie wiem...stawiam na błąd skryptu indeksującego trofea... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LethalDoze 9 Napisano 5 Marzec 2010 (edytowane) Muszą to być gry z różnych regionów (wiem wiem :turned: ) nic innego mi nie przychodzi do głowy, są inne daty platynek, błąd bym wykluczył bo widziałem to dawno te deamons souls, na pewno by to naprawili od tego czasu. Tak czy inaczej szkoda mi człowieka :pardon: np. G.I. JOE (European) G.I. JOE (North American) jaki cienias tyle ma a GTA nie ma lol Edytowane 5 Marzec 2010 przez LethalDoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sancezz04 0 Napisano 9 Marzec 2010 mam pytanko odnośnie platynki w cod 5. aby w Call of Duty 5 dostać platyne potrzebne są trofea z dlc? bo w killzone2 nie, bo kolega ma a mi tylko została walka z Radecem podczas której nie mogę zginąć. (czyli 3 fale + radec :ninja: ) a np w cod 5 veteran jest bardziej wymagający niż elite w KZ2? bo ten Elite który mam zaliczony dużo wymaga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LethalDoze 9 Napisano 9 Marzec 2010 do platyny nie trzeba dlc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sancezz04 0 Napisano 9 Marzec 2010 na pewno a to we wszystkich grach jak np Re5? i mam 2 pytanko w cod 5 granie w 4 te co-op działa bezproblemowo czy jak w cod 6 granie online czyli problem z połączeniem. a trofea w CoD4 i AC1 to marzenia? bo wszędzie piszą że niema szans Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 10 Marzec 2010 na pewno a to we wszystkich grach jak np Re5? i mam 2 pytanko w cod 5 granie w 4 te co-op działa bezproblemowo czy jak w cod 6 granie online czyli problem z połączeniem. a trofea w CoD4 i AC1 to marzenia? bo wszędzie piszą że niema szans Eeee? :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sancezz04 0 Napisano 10 Marzec 2010 (edytowane) Eeee? :mellow: po prostu czy w cod 5 połączenie z internetem (granie online) działa bezproblemowo a nie jak w cod 6 na zasadzie hostów czy coś itd np czy wyskakuje lista z ser. i wybieramy i za hwilke gramy. (jak np kz2) a we wszystkich grach jest tak że otrzymamy platynke niemając trofea z dlc (np kz2) sory jak nieprzejrzyście napisałem ps. nie kieruj się moim identyfikatorem bo cod5 grałem na 360 i tylko offline Edytowane 10 Marzec 2010 przez sancezz04 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 10 Marzec 2010 po prostu czy w cod 5 połączenie z internetem (granie online) działa bezproblemowo a nie jak w cod 6 na zasadzie hostów czy coś itd np czy wyskakuje lista z ser. i wybieramy i za hwilke gramy. (jak np kz2) a we wszystkich grach jest tak że otrzymamy platynke niemając trofea z dlc (np kz2) sory jak nieprzejrzyście napisałem ps. nie kieruj się moim identyfikatorem bo cod5 grałem na 360 i tylko offline Ahaaa [; niestety, w cod5 grałem tylko singla, i veteran tak mnie wku... ze odstawiłem to, gow1 i 2 na titanie są łatwiejsze :S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sancezz04 0 Napisano 11 Marzec 2010 Ahaaa [; niestety, w cod5 grałem tylko singla, i veteran tak mnie wku... ze odstawiłem to, gow1 i 2 na titanie są łatwiejsze :S gow czyli gears of war czy god of war?? :scare: ale co veteran w cod 5 jest bardziej wkurwiający niż elite w kz 2 (pltynka wczoraj :teehee: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 11 Marzec 2010 gow czyli gears of war czy god of war?? :scare: ale co veteran w cod 5 jest bardziej wkurwiający niż elite w kz 2 (pltynka wczoraj :teehee: ) A czy gears ma poziom trudnosci tytan? I dla mnie Elita w KZ2 byla latwiejsza od Veterana... Ale inni uwazaja inaczej [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sancezz04 0 Napisano 11 Marzec 2010 A czy gears ma poziom trudnosci tytan? I dla mnie Elita w KZ2 byla latwiejsza od Veterana... Ale inni uwazaja inaczej [; wiesz niewiem dokładnie jak w gearsach się to nazywało ale chyba insine a god of war nigdy nie grałem (nigdy) i to nie wiem, bo każda swoja gra ma ten najcięższy poziom o własnej nazwie w uncharted crasching (nie jestem pewny) ty powiedziałeś mi ze god of..... ma tytan tylko że jedni są dobrzy w strzelankach i nie mają problemu z veteranem natomiast w takim wywijaniu mieczem w gow są zgubieni np ja :scare:nie lubie tego. i dlatego jak napisałeś tytan w gow no nie wiedziałem o co biega. Bo tego niemożna porównać. powracając do tematu to w KZ2 elite to duża porażka (moim zdaniem) z bliska cały magazynek władować w wroga ? :turned: jedyne bronie od których padali higi to LKM i nóż. No może i celowanie i ruchy byłe wolne (realistyczne) ale masakra. a w cod 6 250 naboi wystarczało na całą misję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoplita 15 Napisano 11 Marzec 2010 Od czterech dni nie aktualizuje mi się identyfikatorek, a wpadło mi w tym czasie kilka pucharków w tym pierwsza platynka :D Ktoś wie może coś? To się powinno samo robić, prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milusass 9 Napisano 11 Marzec 2010 Od czterech dni nie aktualizuje mi się identyfikatorek, a wpadło mi w tym czasie kilka pucharków w tym pierwsza platynka :D Ktoś wie może coś? To się powinno samo robić, prawda? Wejdź na stronę, zmień może obrazek ten z prawej strony, aktualizuj, wróć z powrotem do starego obrazka i zobacz czy jest zmiana na stronie psn. Jak jest to na forum musisz najechać na obrazek i kliknąć bodajże ctrl+F5 albo odśwież obrazek w Operze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoplita 15 Napisano 11 Marzec 2010 Zrobiłem jak zasugerowałeś dodatkowo odświeżyłem "moje szczegóły z konta PSN" niestety nic nie pomogło. Mało tego, spróbowałem zrobić taki identyfikator na innej stronie i tam też trofea są bez zmian. Ale udało mi się, wystarczyło "odświeżyć" trofea w PS3 podczas połączenia z PSN :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 11 Marzec 2010 wiesz niewiem dokładnie jak w gearsach się to nazywało ale chyba insine a god of war nigdy nie grałem (nigdy) i to nie wiem, bo każda swoja gra ma ten najcięższy poziom o własnej nazwie w uncharted crasching (nie jestem pewny) ty powiedziałeś mi ze god of..... ma tytan tylko że jedni są dobrzy w strzelankach i nie mają problemu z veteranem natomiast w takim wywijaniu mieczem w gow są zgubieni np ja :scare:nie lubie tego. i dlatego jak napisałeś tytan w gow no nie wiedziałem o co biega. Bo tego niemożna porównać. powracając do tematu to w KZ2 elite to duża porażka (moim zdaniem) z bliska cały magazynek władować w wroga ? :turned: jedyne bronie od których padali higi to LKM i nóż. No może i celowanie i ruchy byłe wolne (realistyczne) ale masakra. a w cod 6 250 naboi wystarczało na całą misję Cod 6 =/= cod5 i uwierz mi, cod6 to najłatwiejszy najtrudniejszy poziom ever jaki grałem :pardon: W cod5 nie wpakujesz magazynku w przeciwnika, bo nie zdążysz :yucky: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
n e o 1 Napisano 12 Marzec 2010 a na konsoli pokazuje ci jedną czy dwie platyny? :) jak jedną to wszystko spoko, strona źle załapała twoje trophy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 12 Marzec 2010 Dokładnie chodzi o regiony. Większość gier ma jedną paczkę trofeów dla wszystkich regionów, ale zdarzają się wyjątki, że nabija oddzielnie dla Europy i dla USA, a trophy whore to wykorzystują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mareczek:) 1 Napisano 14 Marzec 2010 a gdzie i jak dokładnie mogę zobaczyć co trzeba zrobić aby dane trofeum zdobyć w grze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 15 Marzec 2010 a gdzie i jak dokładnie mogę zobaczyć co trzeba zrobić aby dane trofeum zdobyć w grze? W internecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 15 Marzec 2010 Dokładnie chodzi o regiony. Większość gier ma jedną paczkę trofeów dla wszystkich regionów, ale zdarzają się wyjątki, że nabija oddzielnie dla Europy i dla USA, a trophy whore to wykorzystują Trophy whore :) lol nie wiedziałem że już się pojawiło takie określenie :) Ale faktycznie coś w tym jest z grami z różych regionów. Zerknijcie na http://ps3trophycard.com/profile/Hakoom - gościu ma 132 Platyny ... (Kiedy on ma czas na życie :) ) i są tam tytuły któe się dublują np: Demon's Souls ... 2 platyny za jedną grę ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LethalDoze 9 Napisano 15 Marzec 2010 Serio nie słyszałeś o trophy whore?, oni wolą mówić o sobie trophy hunterzy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mareczek:) 1 Napisano 15 Marzec 2010 Ponawiam pytanie, jak sprawdzić na PS3 co należy wykonać aby otrzymać trofea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 15 Marzec 2010 Ponawiam pytanie, jak sprawdzić na PS3 co należy wykonać aby otrzymać trofea. 2 ikonki nad ikonką gry którą masz w napęcie masz trofea... wchodzisz tam i wybierasz grę, potem pod pucharkiem jest podpis co nalezy wykonac, jak nie to szukasz poradnika ew. wpisujesz nazwe trofeum na YT. :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach