Kpt.Bomba 45 Napisano 9 Grudzień 2010 siema grał ktos w the chronicles of riddick bo mam problem z niektorymi trofeami? Niestety nie miałem okazji. Ale polecam youtube. Wpisz sobie nazwę trofeum jakiego szukasz i wszystko będziesz miał pięknie pokazane ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus007 8 Napisano 23 Grudzień 2010 Mam ochotę zrobić 1 platynę i teraz pytanie ile czasu zajmuje zrobienie platyny w następujących grach: NFS: hot pursuit Uncharted 2 Assasin Creed 2 RDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kitana 9 Napisano 23 Grudzień 2010 U2 to platyna w okolo 15 godzin ale bedzie to twoja najlepsza platyna w zyciu ;) Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiraPutanga 61 Napisano 26 Grudzień 2010 19.12.2010 To data marzenie :). Tego oto dnia dokładnie o 15.30 wpadła platyna z MW2 ! Jestem prze happy i dumny ,że zdobyłem platynę w grze ,którą kocham . Poprzednia była w Klopsiki i inne zjawiska pogodowe(nie tego nie kocham :P) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 30 Grudzień 2010 Siopaki nie wiem czy bylo poruszane wiec zapytam. Jaki jest sens dawania UKRYTYCH TROFEOW w grze ? Przeciez na niektore czlowiek nie ma szans wpasc samemu bez jakiegos opisu. A jesli czlowiek musi siegac po opis no to po co dawac nie ktore ukryte a niektore nie skoro i tak wszystko w opisie wyczyta ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 30 Grudzień 2010 Ukryte trofea w zdecydowanej większości przypadków są pucharami za konkretne wątki w trakcie przechodzenia fabuły. Są zazwyczaj nie do pominięcia i wpadają z automatu. Weźmy na przykład taki GOW III, patrzysz w pucharki i widzisz; Releasing the Floodgates - Kill Poseidon Shine Lord - Kill Helios Hooker - Kill Hades Sibling Rivalry - Kill Hercules Titan Slayer - Kill Cronos Retribution - Kill Zeus No i w sumie to właściwie możesz już nie grać wcale bo wszystko już wiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 30 Grudzień 2010 (edytowane) Moze i zdecydowana wiekszosc ale nie WSZYSTKIE wiec sens nie wiem jaki w tym jest. Ja wlasnie czesto trafiam na takie na ktore sam czlowiek by nie wpadl i nawet przechodzac cala gre w cale nie musi to wpasc. I zeby nie bylo ze jakies malo popularne czy niszowe tytuly..... Zobacz sobie np. Secert Trophy w Sonic and Sega All Star RAcing, Zobacz w Darksiders : Darksiders : Ride 100 miles, Horseman Kill 150 Demons on horseback., World Raider ,Collect all 27 Artifacts.. Zobacz Red Dead Redemption :Dastardly: Place a hogtied woman on the train tracks, and witness her death by train., Manifest Destiny: Kill the last buffalo in the Great Plains in Single Player., Spurred to Victory: Complete 20 story missions without switching to a new horse at the hitching post.,Heading South on a White Bronco: Evade the US Marshals while riding a Hungarian Half-Bred horse in single player. Zobacz GOW III : aMAZEd (Gold): Beat the Labyrinth Without Dying or Failing. Zobacz Star Wars FU 2 : Poor Bob Force Grip a Stormtrooper, impale him with a lightsaber, zap him with Force Lightning, then throw him into an object, A Measure of Mercy - Complete the game and choose the Light Side ending. Moglbym jeszcze wymieniac.... Takze no mozna powiedziec ze zdarzaja sie takie trophy w wieeelu grach i nie wiem jaki ma to cel robienie z tego SECRET TROPY... No i w sumie to właściwie możesz już nie grać wcale bo wszystko już wiesz nie rozumiem... Edytowane 30 Grudzień 2010 przez Frog_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 31 Grudzień 2010 ... Zobacz w Darksiders : Darksiders : Ride 100 miles, Horseman Kill 150 Demons on horseback., World Raider ,Collect all 27 Artifacts ... No wiesz akurat tutaj to też wytłumaczalne; trofea związane z Ruin'em (koniem) są ukryte bo w sumie ujawniają że tego konia otrzymamy i będziemy mogli go używać ;) Swoją drogą dzięki za wspomnień czar dot. Darksiders. Ekhmm super gra. Co do pozostałych wymienionych; nie grałem, nie znam, nie wiem o czym mówisz. Ukryte achievementy są były i będą. Pewnie powodów jest więcej, ja podałem jeden z możliwych. A może twórcy gry po prostu mieli zły dzień i pomyśleli sobie; "utrujemy im życie!" ... nie rozumiem ... No chodziło mi o to że jak zerkniesz w trofea GOW, schowane w spoilerze to praktycznie znasz już całą kolejność gry i kolejne walki. Spieprzona przyjemność z gry, przynajmniej dla mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 31 Grudzień 2010 No tylko ze ja np tym koniem w Darksiders malo co jezdzilem w sumie i na koniec gry musialem trick z gumka zrobic bo by mi te mile na jezdzeniu koniem nie wpadly takze gdyby czlowiek nie wiedzial to myslal co kuwa ma zrobic zeby bu wpadlo unknow tophy.... No nic chyba jest tak jak napisales na koncu po prostu jakis baranek pomyslal zeby utrudnic zycie graczom heh bo innego wytlumaczenia nie widze. Ale jakby ktos wpadl na to jaki jest sens ukrytych trophy to piszcie bo caly czas mnie to ciekawi... A ci powiem ze mi takie info tylko z kim bede walczycl czy kogo pokonac nie psuje zabawy bo glownie spodzianka bedzie jak ten boss bedzie wygladal, jak bedzie wygladac z nimi walka itp takze jest ok. Co do Darksiders no to jeszcze musimy zyc wspomnieniami... Az do momentu wyjscia czesci 2 JEA ! ;> Aha co mialem powiedziec, ze jesli nie grales w pozostale gry ktore podalem tzn. RDR i STAR WARS FU2 to POLECAM ! Bardzo przyjemne platyny. w RDR to jedna z najfajniejszych platyn ! Sonica mozesz ominac bo to raczej dziecinne i sobie pogrywalem dla relaxu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 31 Grudzień 2010 No coż, może ktoś ma inną ciekawszą teorię spiskową odnośnie ukrytych pucharków ;) Też chętnie czytam. A jeśli o pucharach to tak zerknąłem że stuknęło mi ich 997 heh niech ktoś dzwoni po gliny :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubex 3 Napisano 31 Grudzień 2010 (edytowane) Mam taki niewielki problem, otóż mam nową konsolę i założyłem na niej swoje stare konto PSN ( tzn to samo, które miałem na poprzedniej konsoli ), wszystkie trofea się załadowały itd. Zacząłem grać w Sports Champions i zdobyłem kilka pucharków i tu pojawia się dziwna sprawa, otóż na mojej karcie w konsoli pokazują się te nowe trofea, a na mojej karcie online ( tutaj ) dodaje mi co prawda nowe zdobycze, ale tylko jeśli chodzi o ilość, bo w ogóle nie pojawia się informacja, że gram w Sports Champions. Nie zależy mi na tym jakoś szczególnie, ale trochę mnie to zdziwiło, spotkał się kiedyś ktoś z czymś takim ? Jeszcze tak się w to bardziej zagłębiając zauważyłem, że wyświetla mi, że mam np 16 srebrnych pucharków, a z podliczenia tych, które są widoczne wychodzi, że mam 15, bo właśnie jeden z nich zdobyłem w Sports Champions. Naprawdę dziwnie to wygląda, nie chciałbym, żeby np po zdobyciu jakiegoś trofea w Batmanie np teraz mi wszystko wyzerowało, lub coś w tym stylu EDIT : W grze wyświetliła mi się informacja, że serwer jest zepsuty czy coś takiego i że będzie ponownie działał dopiero od wtorku, więc może dlatego tak jest... Edytowane 31 Grudzień 2010 przez jakubex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 1 Styczeń 2011 Musisz aktualizować listę, a do tego niezbędne jest połaczenie z PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubex 3 Napisano 1 Styczeń 2011 Właśnie zaktualizowałem listę, wczoraj trochę sylwestrowo pograliśmy ze znajomymi w Buzza i zdobyliśmy jakieś trofeum i od razu wyskoczyło na tej stronie z moim profilem, więc z tym Sports Champions to zapewne wina tych problemów na serwerze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuattroPL 0 Napisano 4 Styczeń 2011 Może mi ktoś powiedzieć jakie są puchary w G-force? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinho1916 17 Napisano 4 Styczeń 2011 (edytowane) Nie można wpisać w google? Podsyłam link: http://community.eu....e/td-p/10009937 Edytowane 4 Styczeń 2011 przez sebinho1916 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majki116 0 Napisano 5 Styczeń 2011 Czy w grze FRACTURE sa trofea na Ps3 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Styczeń 2011 nie ma trofeow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturtop 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Witam, ma ktos moze pomysl dlaczego nie wszystkie zdobyte trofea (wlasciwie torfea i gry) nie sa widoczne w sieci PSN ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinho1916 17 Napisano 8 Styczeń 2011 Dokładnie nie wiem, ale niektóre gry wydane w pewnym okresie czasu po prostu nie są widoczne w Karcie Gracza PS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
**ZodiaC** 0 Napisano 8 Styczeń 2011 Witam mam problem a mianowicie zobaczcie na mój profim PSN czy jak tam sie na to mówi moj profil z PS3 nie mam pokazanych trofeów , a zdobyłem ich już 24 i na singlu a także na multi grałęm oco biega prosze o pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
des1 0 Napisano 8 Styczeń 2011 Musisz zaznaczyć przy tworzeniu identyfikatora, żeby pokazywało trofea. (Wyświetl informacje o Trofeach) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
**ZodiaC** 0 Napisano 8 Styczeń 2011 Musisz zaznaczyć przy tworzeniu identyfikatora, żeby pokazywało trofea. (Wyświetl informacje o Trofeach) :) nie widzę takiej opcji nigdzie powiedz dokładniej gdzie to jest ?będę wdzięczny .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
des1 0 Napisano 8 Styczeń 2011 nie widzę takiej opcji nigdzie powiedz dokładniej gdzie to jest ?będę wdzięczny .... proszę: http://img24.imageshack.us/img24/5708/trofeam.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
**ZodiaC** 0 Napisano 8 Styczeń 2011 (edytowane) proszę: http://img24.imagesh...708/trofeam.jpg A ja nie mam tego zobacz : http://img46.imagesh.../6938/ps3wa.png Edytowane 8 Styczeń 2011 przez **ZodiaC** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
des1 0 Napisano 8 Styczeń 2011 Dziwne. A wchodziłeś w konsoli w menu trofea? Może trzeba odświeżyć w tym menu? Spróbuj może jeszcze pod inną przeglądarką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach