Emir 2 Napisano 19 Wrzesień 2009 Colin McRae: DiRT 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 19 Wrzesień 2009 (edytowane) Zapraszam dzis o 20.00 na ustawke :) psid: errorpl kontakt: gg 5737035 dodawajcie mnie do znajomych to latwiej zaloze host Edytowane 19 Wrzesień 2009 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Wrzesień 2009 No pograliśmy sobie nieźle :) Było nas 4, i grało się przednio. Jakby coś to dodawać i gramy kiedy jest ochota :) Mój PSNID: Patrickosan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lst 13 Napisano 19 Wrzesień 2009 Mój psn: kawu80 dodawajcie śmiało ;] Niestety ONLINE zaczynać mogę dopiero w okolicach 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 20 Wrzesień 2009 ja proponuje dzis znowu ok 20.00 pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 20 Wrzesień 2009 Jak będzie więcej osób to zrobi się sesję tylko dla nas, w JAM Session. Można tam robić wyścig do 5 rund, czyli fajna sprawa. Jedyny minus to, że punkty nie lecą, no ale przynajmniej gramy sami swoi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 21 Wrzesień 2009 dzis jak zwykle 20.00 zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lst 13 Napisano 21 Wrzesień 2009 Gra ktoś w późniejszych porach ? Tak koło 22 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 22 Wrzesień 2009 Dzis 20.00 jak zwykle. przed 20.00 czat aby sie wszyscy zeszli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 22 Wrzesień 2009 O ile nie będzie problemów takich jak wczoraj, czyli wielkich problemów z dodaniem znajomych do lobby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 24 Wrzesień 2009 piatek godzina 22.00. pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 29 Wrzesień 2009 Sobota 3.10.09 o godzinie 20.00 zapraszam do scigania:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lodecki 41 Napisano 26 Październik 2009 Gra ktos jeszcze w Colina ?? Ja mam gre do Piatku(30.10.09) i z checia sobie pogram odzywac sie na pw lub gg. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nadro 0 Napisano 3 Listopad 2009 ja też chętnie się ustawie na colina :) Dzisiaj z wieczora? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szu.W. 7 Napisano 18 Listopad 2009 Bardzo chetnie tez zagram, dajcie znac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 13 Grudzień 2009 Jak ktoś ma ochotę się poscigac to jestem chetny :) Mój PSN ID: M-e-l-o-n Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kul_84 0 Napisano 30 Grudzień 2009 Gra ktoś jeszcze w dirta 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafaespana 1 Napisano 2 Styczeń 2010 cze ja sie chetnie z kims ustawie w dirt 2 ID RAFA_POLSKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VERGILDH 28 Napisano 2 Styczeń 2010 Mój Online ID - VergilDH Gram do przyszłego weekendu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bero1910 2 Napisano 14 Styczeń 2010 Gra ktoś jeszcze??potrzebuje pomocy w wygraniu 5 wyścigów w Jam Session, ktoś pomorze?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 15 Styczeń 2010 trzeba pograć trochę online i na pewno Ci wpadnie, sądze wręcz ze nie dojdziesz do 30 lvlu online bez 5 wygranych no bez jaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bero1910 2 Napisano 17 Styczeń 2010 Level mam 16 juz a tylko wygrałem 1 wyścig Pro Tour Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FemDC 0 Napisano 10 Luty 2010 Jezeli nadal ktos jest chetny to prosze bardzo. Tylko nocne godziny bo tylko wtedy mam czas. PSNID: FemDC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek_0505 0 Napisano 14 Luty 2010 Chętnie pogram w Dirta 2, mój PSN bartek0505, dodawajcie mnie do znajomych :) Mogę pomóc w nabiciu pucharków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 24 Luty 2010 (edytowane) Co powiecie na jakas ustawke w pare osob? Mozna byloby sie zebrac w pare osob i sobie nawzajem pomoc w zdobyciu trofkow ;> Edytowane 24 Luty 2010 przez BoryZPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach