mutlley 0 Napisano 15 Sierpień 2010 gra ktos na multi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciekyido 0 Napisano 15 Sierpień 2010 witam ja sie chetnie poscigam ,posiadam rowniez headset Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prart 0 Napisano 17 Sierpień 2010 wracam do tematu wspolnego scigania, nie dla pucharow a dla rywalizacji i zabawy. wpisywac sie tak jak poprzednio (PSN ID) i jedziem: 1. prarts 2. BoBaN 3. 4. 5. 6. 7. 8. ostatnim razem jedzilo sie fajnie, ale bylo nas malo (cztery osoby). zapraszam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciekyido 0 Napisano 17 Sierpień 2010 wracam do tematu wspolnego scigania, nie dla pucharow a dla rywalizacji i zabawy. wpisywac sie tak jak poprzednio (PSN ID) i jedziem: 1. prarts 2. BoBaN 3.spurs23 4. 5. 6. 7. 8. ostatnim razem jedzilo sie fajnie, ale bylo nas malo (cztery osoby). zapraszam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 17 Sierpień 2010 wracam do tematu wspolnego scigania, nie dla pucharow a dla rywalizacji i zabawy. wpisywac sie tak jak poprzednio (PSN ID) i jedziem: 1. prarts 2. BoBaN 3.spurs23 4.kowal9023 - (KOWI) 5. 6. 7. 8. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciekyido 0 Napisano 22 Sierpień 2010 hej ludzisko,kto sie posciga,chetnych prosze o dodanie mnie na liste znajomych ,pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WalusJDM 2 Napisano 22 Sierpień 2010 Również chętnie pogram. Dodawać z dopiskiem DIRT2. id: Walus666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arty46 2 Napisano 23 Sierpień 2010 wracam do tematu wspolnego scigania, nie dla pucharow a dla rywalizacji i zabawy. wpisywac sie tak jak poprzednio (PSN ID) i jedziem: 1. prarts 2. BoBaN 3.brattspeed45 4. 5. 6. 7. 8. ostatnim razem jedzilo sie fajnie, ale bylo nas malo (cztery osoby). zapraszam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1908borsuk 71 Napisano 23 Sierpień 2010 Aktualna lista może ktoś jeszcze 1. prarts 2. BoBaN 3.spurs23 4.kowal9023 - (KOWI) 5.Walus666 6.borsuk1908 7.brattspeed45 8.spurs23 - - - Rezerwa 1.(tymczasowo tu ) sebek1991 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 23 Sierpień 2010 Ja jak otrzymam swoją kopię na dniach to chętnie pogram z wami :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciekyido 0 Napisano 23 Sierpień 2010 Aktualna lista może ktoś jeszcze 1. prarts 2. BoBaN 3.spurs23 4.kowal9023 - (KOWI) 5.Walus666 6.borsuk1908 7.brattspeed45 8.spurs23 - - - Rezerwa 1.(tymczasowo tu ) sebek1991 hmm dziwne jestem na liscie dwa razy ,ale niestety moge obslugiwac tylko jednego pada jednoczesnie :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prart 0 Napisano 24 Sierpień 2010 (edytowane) eheheheh rzeczywisice, sie kolega pomylil. czyli wygladamy tak: 1. prarts 2. BoBaN 3. spurs23 4. kowal9023 5. Walus666 6. borsuk1908-pasuje dziś 20 7. brattspeed45 8. wstepnie rezerwuje, bo ludzie pisali do mnie na PSN (z forum) zamiast tutaj i nie wiem, czy lista ich uwzglednia. czy dzis po 20.00 Wam pasuje? ja stawiam, ja zapraszam. Edytowane 24 Sierpień 2010 przez 1908borsuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WalusJDM 2 Napisano 24 Sierpień 2010 Mi pasuje, czekam na inv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalxvx 0 Napisano 24 Sierpień 2010 Mi pasuje, czekam na inv. Czy znalazło by się miejsce rezerwowe dla mnie na ustawke ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prart 0 Napisano 24 Sierpień 2010 sprawdze wiadomosci na ps3 to bede wiedzial - wyslij mi inv w razie czego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WalusJDM 2 Napisano 24 Sierpień 2010 Przyjemnie się śmigało poza momentami gdy jakiś dupek z kanady wjeżdżał celowo w twoje auto... Mam nadzieję, że niedługo powtórzymy zmagania Rally Cross-owe. BoBan, jeździłeś na kierownicy, tak? Na jakiej? Ja mam G25, ale na razie odstawiłem ją w kąt i jeżdżę na padzie. Możemy się kiedyś zmierzyć na kierownicach :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 24 Sierpień 2010 Sorki panowie ze sie nie pojawilem ale dzis niestety nie dalem rady. Urwanie glowy w pracy mialem, a potem przyszedl czas na relaks z kumplami i dopiero niedawno powrocilem do domu. Jeszcze raz sorki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszLozinski 3 Napisano 25 Sierpień 2010 A ja mam pytanie lekko techniczne... Czy to normalne, że wchodząc na Multiplayer w Dirt2, nikogo tam nie widzę. Włączam opcję On-line (piszę z głowy, więc mogę nie pamiętać dokładnych nazw przycisków), później na dole wybieram typ wyścigów - Total, Rally, itp... pokazuje się tabelka, w której jestem na 1. miejscu listy, ale nie widać innych graczy. O co chodzi? Może jakoś źle sie podłączam? Na ustawki nie mam za bardzo jak się dopisać, bo gram nieregularnie, jak mam chwilkę czasu po pracy, więc chciałbym tak o, się podpiąć do jakiegos wyścigu i sobie popykać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prart 0 Napisano 25 Sierpień 2010 WalusJDM jezdzilo sie swietnie (ta walka wygrana przez ciebie o 99 setnych podniosla mi cisnienie :thumbsup: ). co do tego kanadyjczyka, to wlazl nam bo nie zamknalem "slotu" dla obcych, ale bylo nas za malo. Boban jezdzi tylko i wylacznie na kierownicy, chyba G25. KOWI spoko, nastepnym razem moze sie uda. zajebiscie sie jezdzi online w ta gre, wypas total i koniecznie musimy to powtorzyc, mam nadzieje ze w pelnym gronie. LukaszLozinski cos mi sie wydaje, ze wchodzisz w opcje w ktorej tworzysz gre a nie dolaczasz do istniejacych. ta wlasciwa jest druga od dolu (nazw nie pamietam). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1908borsuk 71 Napisano 25 Sierpień 2010 Panowie miałem być wczoraj ale próbowałem się połączyć z kimś i nie dało rady poza tym save moje z gry poszły do kosza kurka da się grać jeśli dam save innego użytkownika ?Bo tak to ja z wami nie mam szans online bo nie mam żadnego wozu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WalusJDM 2 Napisano 25 Sierpień 2010 WalusJDM jezdzilo sie swietnie (ta walka wygrana przez ciebie o 99 setnych podniosla mi cisnienie :thumbsup: ). co do tego kanadyjczyka, to wlazl nam bo nie zamknalem "slotu" dla obcych, ale bylo nas za malo. Boban jezdzi tylko i wylacznie na kierownicy, chyba G25. Hehe, mi też podniosła zwłaszcza, gdy nie wyrobiłem na ostatnim zakręcie i przygrzałem w ścianę, a Ty mi już na zderzaku siedziałeś :) W takim razie respect dla Bobana, bo trzeba się nieźle nakręcić, żeby dobre czasy na kierownicy robić, chyba zrobię lekkie przemeblowanie i podłączę swoją (swoją drogą muszę rozejrzeć się za jakimś stojakiem pod kierownicę). Jakby się coś działo to wysyłaj inv, zawsze chętnie pogram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 26 Sierpień 2010 OK, mam już grę tak wiec możemy pograć online (mogę grać do niedzieli ) :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WalusJDM 2 Napisano 28 Sierpień 2010 (edytowane) Muszę przejechać jeden wyścig Gatecrash w Jam Session do wbicia trofeum, szukam chętnych/ chętnego/ a najlepiej chętnej na dzisiaj. ;) Edytowane 28 Sierpień 2010 przez WalusJDM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 28 Sierpień 2010 Popieram, kto chce pograć dzisiaj w dirta 2 niech pisze :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WalusJDM 2 Napisano 28 Sierpień 2010 Zbieram chętnych na jutro do zmagań Rally Crossowych. Ja hostuję, wstępna godzina startu: 13:00. 1. WalusJDM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach