zwi 4 Napisano 24 Luty 2010 Też chętnie zagram online, trofeów mam nie za dużo w Dirt2. PSNid: ZwireK-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bero1910 2 Napisano 24 Luty 2010 pisać do mnie na psn bero1910 w sprawie online :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 24 Luty 2010 Co powiecie jakby wstepnie ustawic sie na jutro na godzine moze 22-23? :> Wpisujcie swoje PSID jakbyscie byli zainteresowani: 1. BoryZPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 25 Luty 2010 Troche chyba sie pospieszylem ustalajac sie na dzisiaj, a co powiecie na weekend?Na chwile obecna sklad by wygladal tak (po wstepnych rozmowach z forumowiczami:P) 1. BoryZPL 2. bero1910 3. bartek_0505 4. FemDC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bero1910 2 Napisano 25 Luty 2010 ja dalej chętny najlepiej niedziela godz nie gra roli :P bo w sobotę mogę popłynąć :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 25 Luty 2010 Na chwile obecna jazda weekendowa wyglada tak 1. BoryZPL 2. bero1910 (jeszcze nie 100%) 3. bartek_0505 4. FemDC 5. Piotrek1333 Glownie chcemy zrobic torphy z wygraniem wyscigu grajac w 8 osob Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 27 Luty 2010 Panowie tak to wiec juz jutro, napisalem do wszystkich zainteresowanych PM wiec czekam na odpowiedz :) Jesli ktos jeszcze by byl zainteresowany to kontakt do mnie, fajnie to jutro zgramy tak by kazdy mial mozliwosc zdobycia brakujacych pucharkow :) Mile widziane headsety, ja bynajmniej mam wiec bede staral sie sprawnie to nadzorowac wszystko zeby bylo plynnie i sprawnie:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregu84pl 0 Napisano 27 Luty 2010 Gra ktoś jeszcze??potrzebuje pomocy w wygraniu 5 wyścigów w Jam Session, ktoś pomorze?? Hej ja rowniez potrzebuje pomocy z trofeami online, wyscig z 7 przeciwnikami, 5 pro wygranych , z checia pomoge tez innym w zrobieniu tych online trofeow. psn : gregu84pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 27 Luty 2010 zapraszam jutro w godzinach wieczornych, wiecej info na PM jak chcesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chomik 1 Napisano 28 Luty 2010 Siema jak cos chetnie sie do was dolacze. psn id chomik2005 i moge grac w godzinach 17-22 oczywiscie w weekendy dluzej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 28 Luty 2010 nom jako ze wszystkim pasuja bardziej godziny wieczorne wiec bedziemy jechac ok 21-22, dodaje wszystkich do znajomych i bedziemy dzialac wieczorkiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bero1910 2 Napisano 28 Luty 2010 Więc dziś walczymy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 1 Marzec 2010 No i srednio wyszlo... Ale to glownie zasluga tych 3 osob ktore nie przyszly a wczesniej sie zapowiadaly ;) Do plynnego zdobycia tych pucharkow trzeba bylo nam 8 osob dokladnie czyli tyle ile sie zapowiadalo w kontakcie ze mna. Moze sie uda jeszcze jedno podejscie zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bero1910 2 Napisano 1 Marzec 2010 Koniecznie musimy zagrać jeszcze raz :) BoryZPL sprawdzałem w statystykach i mam 5 wygranych online tylko że może doszły do tego Jam Session wiec dalej muszę wygrywać w Pro Tour i liczę na Was koledzy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 1 Marzec 2010 Musi sie uzbierac 8 osob, inaczej sensu nie bedzie tego :) Pojedyncze pucharki to na zgadanie mozna zrobic, ale jesli chodzi o ten Rush Hour to musimy miec twardo 8 osob zebranych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chomik 1 Napisano 1 Marzec 2010 Sorry ze mnie nie bylo jednak naprawde nie moglem. Oczywiscie dalej jestem chetny tyle ze narazie nie wlaczam konsoli z powodu tego bledu Sony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hipeq69 0 Napisano 2 Marzec 2010 Kiedy sobie zagramy wspólnie w Dirta 2?? ja moge nawet teraz :) nick: Hipeq69 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bero1910 2 Napisano 3 Marzec 2010 Ja też dalej chętny jestem na granie :P jak coś to podać termin i jazdaaaaa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 3 Marzec 2010 Piszcie znow liste chetny, jak sie zbierze 8 to mozemy dzialac 1.BoryZPL 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bero1910 2 Napisano 4 Marzec 2010 2.bero1910 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hipeq69 0 Napisano 4 Marzec 2010 3. Hipeq69 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glief 28 Napisano 5 Marzec 2010 Ja również się piszę, ale dopiero od poniedziałku/wtorku, bo wtedy będę miał Dirt'a. Jak coś, to dajcie znać na PW albo GG najlepiej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek13 0 Napisano 6 Marzec 2010 No ja też się pisze tylko dokładnie trza się umówić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qwerty93 0 Napisano 6 Marzec 2010 (edytowane) 6. qwerty93pl Edytowane 6 Marzec 2010 przez qwerty93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 6 Marzec 2010 1.BoryZPL 2.bero1910 3.Hipeq69 4.Glief 5.piotrek1333 6.qwerty93pl 7. 8. Data tak by do srody za tydzien sie ugadac bo wtedy pewnie sie bede pozbywal bo ja juz platynke mam :) Piszcie od razu kiedy Wam pasuje i bedziemy uzgadniac termin jakis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach