bero1910 2 Napisano 18 Listopad 2010 Ja chętnie popykam,potrzebuje kilku trophy online mam headseta. Mój psn bero1910 pisać!! :) pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speed 0 Napisano 19 Listopad 2010 (edytowane) Też mogę popykać, w godzinach od 16 do 20 powinienem być online. Moje PSN: SPEEDY_DTC, mam headset :) Edytowane 19 Listopad 2010 przez Speed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek Milczarek 0 Napisano 19 Listopad 2010 Jak ktoś chętny na kilka wyścigów to zapraszam :) Mam do zrobienia trophy z zieloną mordką (dziś dorobiłem się czerwonej :/ ), zrobienie Gatecrasher online i jeszcze kilka innych ale te 2 najważniejsze. Mój PSN: Milczar_PL zapraszać i jedziemy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milczar 1 Napisano 19 Listopad 2010 Przypadkowo zalogowałem się na konto z Facebook :/ Ponawiam więc ofertę na swoim prawdziwym koncie na PS3site.pl Jak ktoś chętny na kilka wyścigów to zapraszam :) Mam do zrobienia trophy z zieloną mordką (dziś dorobiłem się czerwonej :/ ), zrobienie Gatecrasher online i jeszcze kilka innych ale te 2 najważniejsze. Mój PSN: Milczar_PL zapraszać i jedziemy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bero1910 2 Napisano 26 Listopad 2010 chetnie pogram mam headset pisac psn bero1910 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ucho 0 Napisano 1 Styczeń 2011 panowie są narazie 3 osoby do ustawki na 7 osób i wygranie 5 rankingowych czekam kontakt Grandescyc pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kameleon 0 Napisano 13 Styczeń 2011 panowie są narazie 3 osoby do ustawki na 7 osób i wygranie 5 rankingowych czekam kontakt Grandescyc pozdro Witam, witam Mam też chęć popykać w dirta online. Dajcie znać jak będziecie mogli . Na ps3 jestem kameleon-1. Albo cynę tu na forum, to odpalę ps3. Mogę prawie codziennie od ok. 21. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateuka 1 Napisano 14 Styczeń 2011 dziś powinna dojść gra więc JBC to dodawać. PSN Id: Mateuka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 13 Marzec 2011 Panowie ktoś chętny na porobienie trofików online? Pisać do mnie na PSN. Aha, tylko kumaci proszę, hehe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bero1910 2 Napisano 21 Marzec 2011 ja porobie online chetnie chyba 3 mi brakuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateuka 1 Napisano 24 Marzec 2011 Jak ktoś chce ponabijać levele i trofea online to zapraszam ;) PSN id: Mateuka zaproszenia wysyłać z dopiskiem DIRT2 pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcwill 0 Napisano 13 Czerwiec 2011 Czy ktoś gra jeszcze w dirt 2 Brakuje mi trofeum z 7 przeciwnikami Może jakaś ustawka, zazwyczaj grywam miedzy godz 20-23 psn -> mcwill_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 7 Lipiec 2011 brakuje mi do platyny trofików multi.... ktoś chętny żeby wspomóc? psn id: radekc1975 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalaba1 1 Napisano 2 Sierpień 2011 W jakim trybie online zbiera się najwięcej pktow doświadczenia? Bo mam 16 lvl i chcę bez przeszkód wbić 30 lvl i gram w Pro Tour Time Bomb ale tam mało nalicza expa (ok.300 za rajd). Jest jakiś tryb który daje więcej expa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Sierpień 2011 Rally albo Rally X, ponieważ tam najwięcej ludzi gra i najwięcej punktów dostajesz jak wygrasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalaba1 1 Napisano 2 Sierpień 2011 Czyli im więcej osób bierze udział w wyścigu tym większe nagrody za poszczególne miejsca? Ok, dzięki postaram się wypróbować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Sierpień 2011 Czyli im więcej osób bierze udział w wyścigu tym większe nagrody za poszczególne miejsca? Ok, dzięki postaram się wypróbować. Oczywiście, że tak. Za pełen pokój (8 osóB) wygrana daje nawet koło 1000 punktów z tego co pamiętam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalaba1 1 Napisano 2 Sierpień 2011 A tylko mam pytanie teraz na szybko odnośnie przyszłego turnieju (został mi ostatni turniej oraz 9 lvli do scalakowania). Za nic nie wiem na czym on polega. Zasada turnieju: Pull off the longest slide on any track in any vehicle. Wiem że mogę to zrobić każdym autem i wszędzie a slide to coś w stylu poślizgu... tylko co dalej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HoffK 0 Napisano 16 Sierpień 2011 (edytowane) Witam. Jestem chętny do ustawki na trofeum on-line. Potrzebne w sumie 8 osób. Kto się pisze. Oczywiście na 8 wyścigów :) Datę ustalimy wspólnie. 1. HoffK 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Mój login w PSN HoffK A tylko mam pytanie teraz na szybko odnośnie przyszłego turnieju (został mi ostatni turniej oraz 9 lvli do scalakowania). Za nic nie wiem na czym on polega. Zasada turnieju: Pull off the longest slide on any track in any vehicle. Wiem że mogę to zrobić każdym autem i wszędzie a slide to coś w stylu poślizgu... tylko co dalej? A próbowałeś grać w trybie "time trials" i ściągnąć ducha innego gracza a następnie go wyprzedzić? Możesz zrobić to na każdej trasie i każdym autem. Edytowane 16 Sierpień 2011 przez HoffK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szarek 4 Napisano 5 Październik 2011 Witam. Jestem chętny do ustawki na trofeum on-line. Potrzebne w sumie 8 osób. Kto się pisze. Oczywiście na 8 wyścigów :) Datę ustalimy wspólnie. 1. HoffK 2.Sz4rKu_PL 3. 4. 5. 6. 7. 8. Mój login w PSN HoffK A próbowałeś grać w trybie "time trials" i ściągnąć ducha innego gracza a następnie go wyprzedzić? Możesz zrobić to na każdej trasie i każdym autem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArCard 0 Napisano 7 Grudzień 2011 jak cos to moge pograc online bo teraz sie nim zajmuje moj nick: arcardngfts Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pegaz23 6 Napisano 26 Grudzień 2011 szukam ludzi do ustawki na trofeum co trzeba wygrac wyscig w 8 typa 1.Pegaz23_PL 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. zapraszam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moralez78 0 Napisano 28 Grudzień 2011 szukam ludzi do ustawki na trofeum co trzeba wygrac wyscig w 8 typa 1.Pegaz23_PL 2.Beniczek 3. 4. 5. 6. 7. 8. zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moralez78 0 Napisano 3 Styczeń 2012 NIESTETY CHĘTNYCH BRAK... TRZEBA JAKOŚ SOBIE PORADZIĆ :scare: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawciu199722 16 Napisano 3 Styczeń 2012 je chętnie tylko jilka razy bo trzeba było pojechac bo ja tez chce tą trofke :):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach