ONE 698 Napisano 30 Wrzesień 2009 Kto chętny na kilka meczyków? Dziś koło 22:00? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harry84 0 Napisano 30 Wrzesień 2009 Jak tylko znajdę mój headset, to postaram się dołączyć. Moje statystyki z wczoraj: http://www.naughtydo...index/wojtek_84 PSN ID: wojtek_84 Mam nadzieje, że do wieczora! Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 30 Wrzesień 2009 `Bez HS'a da radę? Bowiem aktualnie nie posiadam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harry84 0 Napisano 30 Wrzesień 2009 Pewnie że da radę... ale nie będzie komunikacji :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 30 Wrzesień 2009 No tyle to ja wiem :biggrin: Tylko czy innym to będzie pasować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nathim 0 Napisano 30 Wrzesień 2009 PSNid: lukaszb007 chętny na gre o każdej godzinie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bid32 10 Napisano 30 Wrzesień 2009 Ja także zwarty i gotowy do gry. ID: bid_polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaPaY 4 Napisano 30 Wrzesień 2009 ja wracam z pracy ściągnę i jestem oczywiście też chętny do gry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KnodrPL 1 Napisano 30 Wrzesień 2009 ja sie pisze jak zawsze KnodrPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bonzik 0 Napisano 30 Wrzesień 2009 cześć, Ja również - dostępny od 18.30 psnid: bonzik Ps. Jak się w U2 się z wami odnaleźć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krichigo 0 Napisano 30 Wrzesień 2009 Grzechem by było nie zagrac w to cudo .Chętny do wspólnej gry ^^ id:krichigo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guti 0 Napisano 30 Wrzesień 2009 (edytowane) Też jestem chętny. Po 22:30, czyli po meczu będę mógł grać jak najbardziej. :) PSN ID widać w podpisie. :) Edytowane 30 Wrzesień 2009 przez Guti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojewoodzki 0 Napisano 30 Wrzesień 2009 Psn: wojewoodzki. Chetny na dzisiaj po 22. ;) STATY.KLIK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 30 Wrzesień 2009 Gra się fajnie więc i ja chętnie pogram nick Siudak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skala93 0 Napisano 30 Wrzesień 2009 ja tez chetny do gry wlasnie przed chwila sciagnelem ^_^ wiec ruszam do boju PSN id skala94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myron 24 Napisano 30 Wrzesień 2009 (edytowane) Również chętnie dołączę, id Ronghar Edytowane 30 Wrzesień 2009 przez Myron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gderaczu 1 Napisano 30 Wrzesień 2009 Na 90% gdzieś się będę obijał po serwerach :) ale po 21:00 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnomek 0 Napisano 30 Wrzesień 2009 psn id : GnomekPL dodajcie, im nas więcej tym lepiej. Headset już do mnie leci! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crakeers 0 Napisano 30 Wrzesień 2009 Zawsze chętny do gry. PSN id: Crakeers_PL Fajnie byłoby zebrać Polską ekipę do wspólnej gry. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lst 13 Napisano 30 Wrzesień 2009 Po 22 chętnie zagram, psn w podpisie. Do zobaczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 0 Napisano 30 Wrzesień 2009 No ja chętnie zagram :) Login: Rabus_PL Pod wieczor tak, 20-23, ale dzisiaj już raczej nie, bo kagan mnie wykończył :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 30 Wrzesień 2009 c00kiemonstah87 codziennie po poludniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cronosik 0 Napisano 30 Wrzesień 2009 Ja też zawsze chętny. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MACIOR 0 Napisano 30 Wrzesień 2009 ID MACIOR666 Dziś pogram trochę, posiadam headset Sony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 30 Wrzesień 2009 A ja posiadam headset od NASA i mogę łączyć się z ich satelitą, przez co transmisje meczów rugby mogę słuchać z każdego zakątku świata. Interesuje Cię to? Bo mnie nie. Nie offtopując też z wielką chęcią pogram ;) ID: rafix94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach