arab 271 Napisano 16 Październik 2007 I czemu postanowiliście się zarejestrować? :)Hym, ja może zacznę... trafiłem tutaj, bo je stworzyłem... tak. To dość istotne chyba :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Buson Napisano 16 Październik 2007 Heh, ja sam nie wiem, ale jak już wbiłem, to mnie urzekło :D arabek taki fajny pysiu misiu ! Kenecio też <3 :D i Allu był, a teraz go wcięło :P ooo i newbie, który mi na dzień dobry bana sprzedał, Jezu ile ja tu przeżyłem HAHA :P a poza tym forum ma świetny klimat, jak byłem zbanowany chciałem się przerzucić na inne.. ale to nie było to ^^ zawsze mnie coś denerwowało :P lubię estetykę na tym forum, nie jest wszystkiego za przeproszeniem napierdzielone, tylko ładnie poukładane, łatwo się po nim poruszać, nie ma zbędnych opcji.. zdecydowanie najlepsze forum na którym mi się zdarzyło zadomowić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Andre_07 Napisano 16 Październik 2007 Szukałem jakiegoś forum ps3 i w gogglach znalałem. Postanowiłem się zarejestrować,bo tutaj jest taka fajna atmosfera ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marko 49 Napisano 16 Październik 2007 google a zerejstrowałem się bo tu fajnie jest =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerath 2 Napisano 16 Październik 2007 Trafiłem, za pośrednictwem google. A rejestracja...przedewszystkim brak dzieci neo, w chwili rejestracji dość spokojne i dojrzałe community. Konkretny admin i modowie (heheh warnowali i banowali aż miło - teraz troszkę odpuścili - czasem mi brakuje tamtego okresu). Konkretne posty bez zbędnego offtopu i bardzo przyjemny wygląd. Sporo informacji i bardzo przyjemny portal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo 2 Napisano 16 Październik 2007 Szukałem info na temat PS3 w googlach i wpadłem przypadkowo. Jak się rejestrowałem to postów było nie za dużo, ale za to konkretne i ciekawe. Największa zaleta forum - brak chamstwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kerrang 1 Napisano 16 Październik 2007 Szukałem info na temat PS3 w googlach i wpadłem przypadkowo. Jak się rejestrowałem to postów było nie za dużo, ale za to konkretne i ciekawe. Największa zaleta forum - brak chamstwa. U mnie identycznie. Zaczęło się od dyskusji na temat preordera w Empiku. Zakładałem, że po premierze konsoli forum zdechnie :) Myliłem się. Chwała Wam za to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 16 Październik 2007 dzeki Frosty-PL rozmawialem z nim o ps3 i podal mi wasze forum i jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 16 Październik 2007 Google is your friend <uklon> i tyle w tym temacie ;x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 16 Październik 2007 A ja nawet nie pamietam xD jakos w styczniu tu chyba trafilem ale skad sie tu wzialem? Sam nie wiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 16 Październik 2007 A ja pojawiłem się kiedy strona i forum zyskały samoświadomość... forum miało wtedy ok 40 userów... Ja z swoim niezwykle kumatym mózgiem od razu wyczułem potencjał forum i zagnieździłem się... od czasu do czasu skrobnę dla was jakiegoś newsa.. a jak mam wenę to nawet felietonik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 19 Październik 2007 Tylko 9 osób jest mi w stanie odpowiedzieć na proste pytanie? <beczy> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lansalot 0 Napisano 19 Październik 2007 Pewnego pieknego dnia postanowilem zakupic sobie konsole firmy Sony. Od razu wykrecilem numer do mojego czlowieka od ps3 - Vistula i zaprosilem go do siebie. On powiedzial mi wszystko co wiedzial o konsoli i pokazal pare stronek po czym powiedzial ze ta jest najlepsza i ma fajne forum. Poczatek mialem ciezki ale chyba juz sie wszystko uspokoilo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 19 Październik 2007 Miałem kupić sobie Wii... Ale podły Kenet nakarmił mnie trailerami gierek z PS3 i tak już wsiąkłem :P Oczywiście trailerki były z tej stronki tak że oczywistym okazało się pozostanie jej wiernym <tak> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d0kt0r 0 Napisano 19 Październik 2007 Miałem problem przy wyborze konsoli ale zawsze PS3 przechylała szalę zwycięstwa na swoją stronę. Wpisałem w www.google.pl "ps3 forum" no i jakoś tak padło, że akurat ten site i te forum miało najwięcej użytkowników (nie licząc PE) i było bardzo profesjonalnie zrobione :) A po paru dniach poszedłem do MM i kupiłem konsolkę bo już mnie nosiło :) Pzdr. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Październik 2007 Znlazłem sie tu przez nakierowanie google bo szukalem cosik na temat PS3 :)Zarejestrowalem sie bo: 1.fajny wygląd!!! 2.barak Neo <uklon> 3.brak chamskich odpowiedzi topicowych 4.konkrety w topicach prawie zero offt... 4.sprawnie chodzi server forum 5 i wiele innych ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 19 Październik 2007 O samym serwisie PS3Site dowiedziałem się już jakiś rok temu (?) od marcinapsx3 (znałem go z konsola.pl). Zaglądałem sobie tutaj regularnie po newsy. Postanowiłem się zarejestrować na forum, gdy zapadła moja decyzja o zakupie PS3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slizer 432 Napisano 19 Październik 2007 Trafiłem przez googla, a zarejestrowałem się, ponieważ chciałem zostac tu na dłużej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smooke 0 Napisano 20 Październik 2007 nie bede oryginalny, jak powiem, ze trafilem TU przez gugle... ;) . Od jakiegos czasu podgladalem sobie co sie dzieje tzw cichaczem. A co sprawilo, ze zdecydowalem sie zarejstrowac? Jak sie idzie do kogos w gosci, to nie siedzi sie raczej w progu i podglada ukradkiem co tam slychac u gospodarzy... zdrowia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 20 Październik 2007 ja trafiłem przez www.google.pl gdy czegos szukalem.... zauwazylem jakie fajne dyskusje sie tu tocza i sie zajerestrowalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Październik 2007 Ja tam szukałem dobrego forum fanboyów PS3, nie musiał być jakiś wypas, ale żeby było całkiem niezłe i co znalazłem?! Hehe, forum, gdzie nie ma głupich durnych dziecek, spamu, za to są dorosłe wypowiedzi i piękna szata graficzna ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadow-wpr 0 Napisano 21 Październik 2007 standard google. potem czytałem portal i tak po paru dniach zarejestrowałem się. Teraz zamierzam czynnie udzielać sie na forum. ps3site.pl rulezz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 26 Październik 2007 1.Google 2.Co tu dużo pisać forum wybija sie na tle innych zawartoscią ja i forma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katanka 91 Napisano 27 Październik 2007 Kolega Ziobul, na grupie na której jestem od kilku lat (pl.rec.gry.konsole) podał linka do tego forum. Zerknąłem, poczytałem, zobaczyłęm, że szybko działa, ładnie wygląda i jest całkiem sporo informacji jak na forum o konsoli, która cały czas w Polsce jest zbyt luksusowa, by ją każdy kto chce mógł kupić. No i się zarejestrowąłem. do tej pory w ulubionych miałem inne forum na temat PS3, ale tamto się nie umywa do tej strony, więc tamto wywaliłem, tą dodałem i jest git :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZetBe 1 Napisano 30 Październik 2007 Szukalem ludkow do poszarpania online :) niestety gdy juz dotarlem na to forum Motorstorm przestal mnie jarac , w rezi z kefirem 2 razy zagralem ,a reszta gier jak narazie dla mnie jest niewarta zakupu (warhawka zakupic jest problem ,ale po to sa problemy by przejsc je z fasonem :D). Czekam na dzien w ktorym dokopie wszystkim w gran turismo i peesa :D Cwiczcie cwiczcie Zbigniew nie spi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach