kloose 1500 Napisano 29 Listopad 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wesoly_kowal 7 Napisano 11 Grudzień 2015 http://m.youtube.com/watch?v=yVm_ljDSdwA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Grudzień 2015 Tak mnie naszło na wspomnienia :) Najlepszy soundtrack ever made + podkład z najlepszej mapki CTF jaka kiedykolwiek powstała :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 20 Grudzień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 30 Grudzień 2015 (edytowane) Mówcie co chcecie na temat Fallouta 4, ale prawdą jest, że Inon Zur odwalił kawał świetnej kompozycji. Ścieżka jego autorstwa, cóż mówiąc najprościej - urzekła mnie. Choć nadal w tyle za Bloodborne jeśli chodzi o tegoroczne soundtracki :) Edytowane 30 Grudzień 2015 przez Kentucky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eurogamer 9 Napisano 29 Sierpień 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 29 Sierpień 2016 Moje ulubione motywy z każdej części: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eurogamer 9 Napisano 22 Październik 2016 Przywołuje wspomnienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eurogamer 9 Napisano 4 Listopad 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eurogamer 9 Napisano 5 Listopad 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eurogamer 9 Napisano 14 Grudzień 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 25 Maj 2018 Jest już pełny ost z całej obsady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach