NFL 683 Napisano 18 Czerwiec 2011 Przeglądałem wątek i nie mogłem wyłowić jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, czy można używać zestawu z bluetoothem wyłącznie w roli mikrofonu w sytuacji gdy gra się ze słuchawkami stereo podpiętymi do TV? Chodziło mi o dźwięki z gry plus rozmowy przez głośniki telewizora. Nie wiem jak chcesz to zrobic. Sluchawki masz na uszach a bluetooth tez idzie w ucho wiec dziurek Ci zabraknie :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_K_2 108 Napisano 18 Czerwiec 2011 (edytowane) Mam dwie dziurki po bokach głowy i chciałem je przykryć słuchawkami, a zestaw blootooth zawiesić na koszuli ewentualnie położyć na kanapie i w razie potrzeby zbliżyć do tej dużej dziury pod nosem i powiedzieć kilka słów do kolegi w stylu "wracaj do wacława", bo gadułą nie jestem :) Edytowane 18 Czerwiec 2011 przez Kuba_K_2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FimbulvinterPL 1 Napisano 18 Czerwiec 2011 Prosiłbym o odpowiedź na kilka pytań. Najlepiej polskim prostym językiem. Czy te dwa headsety dają możliwość rozmawiania z innymi? (nubskie pytanie ale nie znam się na tym całkowicie) http://www.ceneo.pl/8372589 http://www.ceneo.pl/6698782 Rozumiem, że dzięki temu czemuś słyszę dźwięki z gry w słuchawkach, słyszę innych graczy i mogę z nimi rozmawiać? http://www.ceneo.pl/11761587 Czy te headsety są dobre? Jeżeli nie to jakie polecacie? Cena do 120zł. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 19 Czerwiec 2011 Dwa pierwsze linki przez Ciebie podane to oryginalne headsety Sony wiec na pewno bedziesz mogl rozmawiac z ludzmi. Co do Speed link to nie wiem czy beda dzialac z ps3, ale jesli beda to bedzie full zestaw czyli dzwieki z gry + koledzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ribel 3 Napisano 19 Czerwiec 2011 ale ten ostani jest przewodowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 19 Czerwiec 2011 ale ten ostani jest przewodowy? Za takie pieniadze bezprzewodowego nie dostaniesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuchar 6 Napisano 19 Czerwiec 2011 za 120 zł nie dostanie bezprzewodowego hs Oo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 19 Czerwiec 2011 za 120 zł nie dostanie bezprzewodowego hs Oo ? Czytaj uwaznie z laski swojej. Pytal o sluchawki z mikrofonem a nie o hs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuchar 6 Napisano 19 Czerwiec 2011 zobacz sobie na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ribel 3 Napisano 19 Czerwiec 2011 http://allegro.pl/zestaw-sluchawkowy-bluetooth-sluchawka-ladowarka-i1670854152.html hmm ten będzie dobry? wiem ,że tani czy dorzucić sobie te 20zł do noki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sk316fx 50 Napisano 19 Czerwiec 2011 Obyś się nie przejechał na tej słuchawce - kumpel miał Jabrę i chodziła mu jak chciała tj. raz mógł rozmawiać raz nie. Lepiej dołóż parę zł i kup coś firmowego, tak jak sam napisałeś +20 zł i Nokii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olek69 0 Napisano 19 Czerwiec 2011 (edytowane) Mam pytanie. Kupiłem dziś orginLny HS sony jednak mam pare problemów. Po 1 gdy wkładam słuchawkę do stacji dokujacej nic się nie dzieje tzn. Nie ładuje a przynajmniej nie widać bo nic nie miga jak przy ladowaniu przez kabel. Po 2 w XMB nie pokaUje mi ikony HS. Poza tym słuchawkę bardzo słabo się trzyma na głowie wystarczy gwaltowniejszy ruch i spada co jest dość niewygodne. Mam nadzieje ze ktoś szybko odpisze i coś poradzi z góry dzięki. Edytowane 19 Czerwiec 2011 przez olek69 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Screen-PL 35 Napisano 19 Czerwiec 2011 Mam pytanie. Kupiłem dziś orginLny HS sony jednak mam pare problemów. Po 1 gdy wkładam słuchawkę do stacji dokujacej nic się nie dzieje tzn. Nie ładuje a przynajmniej nie widać bo nic nie miga jak przy ladowaniu przez kabel. Po 2 w XMB nie pokaUje mi ikony HS. Poza tym słuchawkę bardzo słabo się trzyma na głowie wystarczy gwaltowniejszy ruch i spada co jest dość niewygodne. Mam nadzieje ze ktoś szybko odpisze i coś poradzi z góry dzięki. A została skalibrowana, zesparowana, skonfigurowana? Wszystko zrobiłeś według instrukcji? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrzanek 0 Napisano 20 Czerwiec 2011 Jakieś info o cenie? Sugerowana detaliczna to 120 EUR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peter667 0 Napisano 20 Czerwiec 2011 Czy w HSecie Sony można zmienić czułość mikrofonu na inna niż 3 lub wył?. Znajomi nie korzystający z oryginalnego HS mają pełną 6( 1-5;wył) stopniową regulacje. Nie dowierzam trochę, że preferowany sprzęt jest ubogi o te funkcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kugiel 0 Napisano 20 Czerwiec 2011 Czy da się jakoś osłabić mikrofon w HS :D? Kupiłem http://allegro.pl/wireless-headset-sluchawka-bezprz-ps3-sklep-ursus-i1655918952.html ,to mój pierwszy HS i może się nie znam ale wydaje mi się że jest zbyt czuły , wystarczy że się ruszę podczas grania na fotelu lub nawet nacisnę jakiś wysłużony przycisk na padzie a już pokazuje mi się w grze ikonka że coś mówię, sprawdziłem to w opcjach czatu gdzie słychać siebie samego i faktycznie słyszę każdy mój ruch nie da się tego jakoś osłabić bo jest to dość denerwujące:D? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 21 Czerwiec 2011 Czy da się jakoś osłabić mikrofon w HS :D? Kupiłem http://allegro.pl/wireless-headset-sluchawka-bezprz-ps3-sklep-ursus-i1655918952.html ,to mój pierwszy HS i może się nie znam ale wydaje mi się że jest zbyt czuły , wystarczy że się ruszę podczas grania na fotelu lub nawet nacisnę jakiś wysłużony przycisk na padzie a już pokazuje mi się w grze ikonka że coś mówię, sprawdziłem to w opcjach czatu gdzie słychać siebie samego i faktycznie słyszę każdy mój ruch nie da się tego jakoś osłabić bo jest to dość denerwujące:D? w ustawieniach akcesoriów w konsoli wchodzisz w swój hs i tam możesz ustawić czułość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lolp2p 0 Napisano 21 Czerwiec 2011 (edytowane) http://konsolowisko.pl/news/10206-nowy-headset-od-sony nowy HS od Sony 7.1 Wirelles Edytowane 21 Czerwiec 2011 przez lolp2p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalg17 0 Napisano 22 Czerwiec 2011 Witam mam pytanie czy za pierwszym razem ładowałeś headset 18godzin? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 22 Czerwiec 2011 (edytowane) Witam wczoraj kupiłem oficjalny HS Sony i mam mały problem w grze U2 wszystkie rozmowy słysze przez głośniki w tv i nie wiem jak ustawić zeby było je słychać psze hs Edytowane 22 Czerwiec 2011 przez Grzegorz M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 22 Czerwiec 2011 w ustawieniach akcesoriów --> ustawienia urzadzenia audio. masz w "urzadzenie wejsciowe", "urzadzenie wyjsciowe" wireless headset ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 22 Czerwiec 2011 Dzięki za szybką odpowiedż problem rozwiązany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bcK 0 Napisano 22 Czerwiec 2011 Witam, mam malutkie pytanko, czy moglibyście polecić jakiś HeadSet do PS3 (wystarczą słuchawki) który ma dosyć dobrą jakość dźwięku i nie jest zbyt drogi? Tak do 100zł. Jestem kompletnie nowy w tym temacie, nie wiem czy ps3 obsługuje tylko bluetooth czy również USB. Lecz i tak wolałbym na USB :). Proszę o odpowiedź! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slababateria 20 Napisano 22 Czerwiec 2011 Mam zamiar kupić słuchawki + headset, nie wydając przy tym fortuny. Mam dwa typy: SteelSeries Siberia V2 for PS3 albo SONY DR-GA200. I mam kilka pytań. Te Siberie w wersji dla PS3 wyjdą za jakiś czas - może ktoś wie czy urządzenie wpinane w konsolę będzie dostępne oddzielnie? A sprzęcik SONY - nigdzie na aukcjach nie ma jasno potwierdzonej obsługi PS3 jako słuchawki i jako headset. Czy one tak działają? (Ew. kiedy premiera tych soniaków 7.1) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artikam 51 Napisano 24 Czerwiec 2011 (edytowane) Ja mam problem z kamerką od Move.Używam jej jako HS.Nie mogę wyciszyć głosu,daję na słabszy(2),a to zmienia mi automatycznie na tą liczbę co była wcześniej(3).Moglibyście pomóc. Z góry dzięki za pomoc Edytowane 24 Czerwiec 2011 przez Artikam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach