Skocz do zawartości
Foxter

Headset

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli jeżeli nie ma żadnej różnicy poza wizualną to chyba jak na razie zaopatrzę się w ten tańszy do czasu aż kupie coś lepszego. Dziękuję za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jeżeli nie ma żadnej różnicy poza wizualną to chyba jak na razie zaopatrzę się w ten tańszy do czasu aż kupie coś lepszego. Dziękuję za pomoc.

Lepszego na jedno ucho raczej nie ma. Chyba, że wymyślą jakiegoś następce albo coś takiego.

Jak na razie nie spotkałem się z lepszym sprzętem. To, że nie kosztuje kilku stów, nie znaczy że jest słaby, czy coś takiego.

Jeśli chodzi o normalne słuchawki to tak jak pisałem wcześniej..słuchawki od Sony 7.1. Wg mnie genialny sprzęt i stosunek cena/jakość jest wyborny.

Polecam go każdemu i będę to robił nadal, bo jest to świetny wynalazek od Sony (kolejny?), w który warto zainwestować te kilka złotówek.

Ale otrzymuje świetny sprzęt na lata!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie chwilę poczekam i sobie je kupię. Jak na razie potrzebuję jakiegoś HS do zrobienia paru trofeów w BF3 z co-op'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc ogólnie waszym zdaniem, nie chcąc wydawać kilku set złotych na jakieś słuchawki z mikrofonem, to ten model:

http://allegro.pl/gioteck-ex-01-bluetooth-headset-nowa-gwar-f-vat-i1957592806.html

jest najlepszym rozwiązaniem jeśli chodzi o jakość dźwięku i rozmów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mniej więcej tak to wygląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurdę korci mnie kupić te słuchawki Sony, ale ta cena..

Na razie chyba jednak zakupie te Gioteck EX-01, a później kiedyś jak stanieją słuchawki Sony to wtedy je się zakupi.

A pewnie i tak z tego HeadSeta będę zadowolony tak myślę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurdę korci mnie kupić te słuchawki Sony, ale ta cena..

Na razie chyba jednak zakupie te Gioteck EX-01, a później kiedyś jak stanieją słuchawki Sony to wtedy je się zakupi.

A pewnie i tak z tego HeadSeta będę zadowolony tak myślę :)

Na stanienie tych słuchawek nie licz, nie zdziwię się jak ich cena pójdzie w górę jeszcze.

Akcesoria niestety trzymają swoją cenę, a chyba najlepszy okres to zakupu to teraz ostatnie dni przed świętami, albo dopiero później w nowym roku.

Ja też wypłukałem się z kasy dla tych słuchawek, ale wierz mi, cieszę się jak małe dziecko z nich i z takich zakupów jestem cholernie zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam pytajnie niedlugo kumpel ma mi wrzucic hsa ale jak go pytam co to jest jaka firma itp zeby sprawdzic czy bedzie kompatybilne to mowi ze nic nie pisze Tylko jest na nim cyfra 3 to wszystko kojarzycie moze co to moze byc ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie, wiem, że nie ten temat ale tutaj szybciej będzie odpowiedz i nawiązuje troche to.

Jakie słuchawki do PSP 2004 pasują ale żeby były z mikrofonem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie, wiem, że nie ten temat ale tutaj szybciej będzie odpowiedz i nawiązuje troche to.

Jakie słuchawki do PSP 2004 pasują ale żeby były z mikrofonem.

W PSP masz wejście mini-jack jeśli dobrze pamiętam. Także każde słuchawki z tym zakończeniem będą pasować.

Powinny nawet słuchawki z telefonu pasować, które mają oczywiście jacka.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mikrofon będzie przez jack działał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mikrofon będzie przez jack działał?

Jak w telefonie działa to tutaj też powinien :) Ale nie bierz mnie na słowo, bo pewny nie jestem.

Tym bardziej, że aplikacji/gier, które korzystają z mikrofonu jest naprawdę mało.

Na pewno masz jakieś słuchawki w domu od tel. komórkowego. Podłącz i sprawdź.

Chyba Skype jest jeszcze w PSP? Tam jest ten kanał do testowania dźwięku, ten "Echo Sound Test" czy jakoś tak.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie pytanie do osób którzy posiadają HeadSeta Gioteck EX 01.

W ustawieniach urządzeń Audio - Urządzenie wejściowe i urządzenie wyjściowe trzeba włączyć PS3 EX - 01 czy wystarczy tylko w jednym z nich?

Jak właściwie wygląda działanie tego HeadSeta? Bo zauważyłem że w Uncharted 2 to automatycznie włącza się mikrofon, tylko jestem ciekaw że osoby którzy mnie słyszą, to słyszą każdy szmer, czy tylko moją rozmowę.

Jakoś za bardzo nie miałem z kim przetestować niestety tego HeadSeta, czy działa prawidłowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie martw się, działa prawidłowo. W niektórych grach chyba jest tak, że jak nie rozmawiasz, a masz cicho w domu, to headset przechodzi w taki cichy tryb, żeby baterii nie zjadało.

Jak coś głośniejszego się dzieje, to zapewne włącza się i wtedy słychać od tego kogoś co się dzieje w domu, a nie jego samego :)

O headset bądź spokojny, działa tak jak ma działać i robi jeszcze za Ciebie wszystko, żebyś nie musiał go non-stop ładować :P

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dwa pytanka :

1. Jaki kupić headset do 50zł ?

2. Czy będzie mi działał na laptopie jeśli mam wbudowany do niego bluetooth ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w telefonie działa to tutaj też powinien :) Ale nie bierz mnie na słowo, bo pewny nie jestem.

Tym bardziej, że aplikacji/gier, które korzystają z mikrofonu jest naprawdę mało.

Na pewno masz jakieś słuchawki w domu od tel. komórkowego. Podłącz i sprawdź.

Chyba Skype jest jeszcze w PSP? Tam jest ten kanał do testowania dźwięku, ten "Echo Sound Test" czy jakoś tak.

Niestety nie działa, będę musiał kupic oryginalne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie działa, będę musiał kupic oryginalne :D

To dziwne...ale sam mikrofon czy słuchawki również? Ja używałem już masy różnych słuchawek na PSP z jackiem i wszystkie działały jak należy.

Nawet jakieś tandety z samolotu mam i działają :P

No chyba, że mowa o samym mikrofonie, to rzeczywiście może być ból :/

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam pytanie jakie słuchawki obecnie można kupic do PS3 żeby miały zamkniętą obudowę . Chodzi mi o przestrzenny dźwięk żeby móc grać w CoD i żeby słyszeć przestrzenny dźwięk bo bez tego nie idzie grać ,

Edytowane przez Glinek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sony Headset 7.1 , były już trochę wałkowane w tym temacie, poszukaj na forum. Cena około 400 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, czas kupić headseta :P Czy GIOTECK EX-01 jest wart kupna? Cena w sumie fajna. Zależy mi na wygodzie i jakości dźwięku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, że warto! Nawet w dziale black market ktoś sprzedawał nówkę, warto zobaczyć! :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Ktoś" czyli Ty :biggrin: A na dodatek sprzedajesz drożej o zeta niż to wystawione na allegro :D A teraz proszę o obiektywną ocenę kogoś kto używa tego GIOTECK EX-01.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam panowie mam pytanie chce kupić jakieś słuchawki do 200zł lecz jednak wiem że w tej cenie nie jest to możliwe aby kupić słuchawki z mikrofone który działa na ps3 więc wpadłem na pewien pomysł,

a mianowicie kupiłbym słuchawki creative alpha tactic podpiął do ps3 i połączył bym się z słuchawką bt tak żeby dźwięk wychodził na słuchawki a słuchawkę bt zawiesze sobie na koszulce i będzie działała jako mikrofon

co wy na to czy jest to możliwe ?, jakie jeszcze polecilibyście słuchawki do 200zł na których jest dźwięk 5.1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi