Snafu 280 Napisano 3 Grudzień 2011 "Ktoś" czyli Ty A na dodatek sprzedajesz drożej o zeta niż to wystawione na allegro :D A teraz proszę o obiektywną ocenę kogoś kto używa tego GIOTECK EX-01. Posiadam Giotecka i powiem szczerze, że jestem mile zaskoczony. Za cenę niespełna 50 zł, otrzymujemy całkiem porządny sprzęt. Dźwięki słychać wyraźnie, nic nie trzeszczy, dodatkowo dobrze leży w uchu. Według mnie, naprawdę warto się nim zainteresować. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 3 Grudzień 2011 (edytowane) @wadzio, jak chcesz niby je połączyć do ps3 bezpośrednio? via usb ps3 daje tylko dźwięk rozmów, wyjątkiem jest oficjalny headset 7.1 najprościej tak: 1- słuchawki jackiem do tv a mikrofon pod usb konsoli. 2-ustaw w tv aby głos rozmów szedł na główne wyjście nie na słuchawkę BLT 3- słuchawkę pełniącą rolę mikrofonu zamocuj do czego tam chcesz... moim zdaniem mało wygodnie będzie no ale cóż... Edytowane 3 Grudzień 2011 przez Singularity Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wadzio 0 Napisano 4 Grudzień 2011 czytałem na forum że te słuchawki creative działają przez usb bo mają wbudowaną kartę dźwiękową i istnieją też takie które są w pełni kompatybilne z ps3 prócz oficjalnego hs 7.1 np turtle beach, steelseries v2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suchy262 8 Napisano 4 Grudzień 2011 Cześć mam pytanie: Kupiłem Gioteck EX 02s lecz jak gram i ktoś mówi to słyszę go z głośników tv.Jak przestawić abym słyszał mówiącego przez słuchawkę?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wadzio 0 Napisano 4 Grudzień 2011 zmien sobie w akcesoria zeby sygnal wychodzil na sluchawke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anarch1946 18 Napisano 8 Grudzień 2011 Panowie pytanko: Czy w zestawie GIOTECK EX-01 są 2 zaczepy na ucho (lewy i prawy)? Bo właśnie przyszła mi zamówiona paczka z allegro, ale nie ma lewego zaczepu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 8 Grudzień 2011 Tak, powinny być dwa, prawy założony na słuchawkę i lewy luzem w torebce. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anarch1946 18 Napisano 8 Grudzień 2011 Dzięki. Koleś z allegro stwierdził, że powinienem im zapłacić za dosłanie lewego zaczepu :| A powiedz mi jeszcze czy pudełko jest w jakiś sposób zaklejone taśmą czy czymś dzięki czemu byłoby widać czy pudełko było otwierane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 8 Grudzień 2011 Nie, spokojnie można wyjąć wszystko i sprzedać puste pudełko. Widzisz, gdybyś u mnie kupił to byś miał komplet :) Już trzech zadowolonych klientów, a i czwarty w drodze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anarch1946 18 Napisano 8 Grudzień 2011 Teraz ładuje słuchawkę. Jak się jeszcze okaże, że coś jest z nią nie tak, to chyba rozniosę ten ich sklep :/ A dziwne bo mają praktycznie same pozytywy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 8 Grudzień 2011 Ale chyba jeszcze nie wystawiłeś pozytywa? Jak coś to postrasz negatywem, może się złamią :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 8 Grudzień 2011 Siema. Opłaca się kupić Giotecka EX-01 za 85 zł czy lepiej dopłacić do oryginalnego Headseta Sony? Czy opakowanie od Giotecka jest zaklejone taśmą czy jakoś zabezpieczone przed otwarciem? Bo w empiku spokojnie można wyjąć zawartość z pudełka. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anarch1946 18 Napisano 8 Grudzień 2011 Za 85 zł się nie opłaca. Ja dałem 59 zł. Chyba nie jest zaklejone żadną taśmą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 8 Grudzień 2011 Jesus! Toź trzy posty wyżej napisałem, że nie jest niczym zabezpieczone. Czytać, czytać i jeszcze raz uważać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 8 Grudzień 2011 Za 85 zł się nie opłaca. Ja dałem 59 zł. Chyba nie jest zaklejone żadną taśmą. Ale pewnie za 59 zł przez internet i bez wliczonej przesyłki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 8 Grudzień 2011 To Ci wyjdzie jakieś 66zł więc i tak taniej niż te Twoje 85zł, nie uważasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 8 Grudzień 2011 http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=gioteck+ex-01&order=p&change_view=1 Najtańszy 89 zł z przesyłką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 8 Grudzień 2011 (edytowane) "Ktoś" czyli Ty A na dodatek sprzedajesz drożej o zeta niż to wystawione na allegro :D A teraz proszę o obiektywną ocenę kogoś kto używa tego GIOTECK EX-01. Darayavahus'a jak i EX-01 - polecam bardzo :) Bardzo wygodny (mówię o HS) słuchawka nie jest wkładana do ucha tylko przylega sobie i jest to bardzo wygodne. Nowoczesny wygląd, świetna cena - czego trzeba więcej ? Edytowane 8 Grudzień 2011 przez Link396 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 8 Grudzień 2011 Darayavahus'a jak i EX-01 - polecam bardzo :) Bardzo wygodny (mówię o HS) Dobrze, że dodałeś info, że mowa o hs'ie bo dziwnie by zabrzmiało :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybi 4 Napisano 8 Grudzień 2011 Hejka Mam pytanie bo wogole nie mam na ten temat pojecia. Chcialbym zakupic sluchawki do ps3, ale najlepiej zeby byly nauszne + mialy hs.Na allegro widze takie sluchawki ale nie wiem czy wszystkie dzialaja z ps3. Z gory dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 8 Grudzień 2011 (edytowane) Hejka Mam pytanie bo wogole nie mam na ten temat pojecia. Chcialbym zakupic sluchawki do ps3, ale najlepiej zeby byly nauszne + mialy hs.Na allegro widze takie sluchawki ale nie wiem czy wszystkie dzialaja z ps3. Z gory dzieki za pomoc To może zacznij od podania przynajmniej nazw słuchawek, które obserwujesz u wuja all'a ? Zaręczam Ci, że na forum nikt nie ma daru jasnowidzenia - a szkoda... Edytowane 8 Grudzień 2011 przez Link396 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baniak 0 Napisano 9 Grudzień 2011 (edytowane) Witam, Jaki HEADSET polecacie do rozmów z kolegą podczas gry :D? Chciałbym również, aby dało się w tym headsecie usłyszeć,np w CoDzie że wchodzi ktoś po drabinie, bo czasami szlak mnie trafia jak clayma podłożę i nie usłyszę nawet że wybucha metr za mną :D Pozdrawiam EDIT: Myślicie że ten GIOTECK mi wystarczy jak narazie? W miarę dobry dzwięk ma? Generalnie to z kumplem bede grał, a potem pomyśle o lepszym headsecie. (myślicie że opłaca się wymieniać ps3 na xboxa, tylko ze względu że xbox ma wygodniejszego pada?) Edytowane 9 Grudzień 2011 przez Baniak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajnica 10 Napisano 9 Grudzień 2011 Poczytaj pare postow/stron wyzej ze kazdy pytający o hsa GIOTECK dostaje odpowiedz iz są one bardzo dobre <_< A od tego czy lepiej tyskie czy lech to poszukaj w innym temacie :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baniak 0 Napisano 9 Grudzień 2011 dzieki. a co znajduje sie w zestawie? widzialem ze kolega czegos na lewe ucho nie dostal.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
natko 0 Napisano 9 Grudzień 2011 (edytowane) witam szukam jakiegoś headseta do mojej PlejStacyjki do max 45-50zł z przesyłką, widziłaem ze HS jabry są dobre ale jest ich miliard modeli który polecacie, który byłby najlepszy? Czy słuchawka Jabra BT 2045 byłaby dobrym rozwiązaniem?? (na co zwracac uwage przy wyborze słuchawki?) czy na słuchawce sa przyciski wyłącznie do właczania czy np do podgłaszania i ściszania itp?? czy w HS potzrebna jest regulacja głośności czy można to zmieniać w XBM? Edytowane 9 Grudzień 2011 przez natko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach