Skocz do zawartości
Foxter

Headset

Rekomendowane odpowiedzi

"Ktoś" czyli Ty :biggrin: A na dodatek sprzedajesz drożej o zeta niż to wystawione na allegro :D A teraz proszę o obiektywną ocenę kogoś kto używa tego GIOTECK EX-01.

Posiadam Giotecka i powiem szczerze, że jestem mile zaskoczony. Za cenę niespełna 50 zł, otrzymujemy całkiem porządny sprzęt. Dźwięki słychać wyraźnie, nic nie trzeszczy, dodatkowo dobrze leży w uchu. Według mnie, naprawdę warto się nim zainteresować.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@wadzio, jak chcesz niby je połączyć do ps3 bezpośrednio? via usb ps3 daje tylko dźwięk rozmów, wyjątkiem jest oficjalny headset 7.1

najprościej tak:

1- słuchawki jackiem do tv a mikrofon pod usb konsoli.

2-ustaw w tv aby głos rozmów szedł na główne wyjście nie na słuchawkę BLT

3- słuchawkę pełniącą rolę mikrofonu zamocuj do czego tam chcesz...

moim zdaniem mało wygodnie będzie no ale cóż...

Edytowane przez Singularity

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytałem na forum że te słuchawki creative działają przez usb bo mają wbudowaną kartę dźwiękową i istnieją też takie które są w pełni kompatybilne z ps3 prócz oficjalnego hs 7.1 np turtle beach, steelseries v2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć mam pytanie:

Kupiłem Gioteck EX 02s lecz jak gram i ktoś mówi to słyszę go z głośników tv.Jak przestawić abym słyszał mówiącego przez słuchawkę??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie pytanko:

Czy w zestawie GIOTECK EX-01 są 2 zaczepy na ucho (lewy i prawy)? Bo właśnie przyszła mi zamówiona paczka z allegro, ale nie ma lewego zaczepu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki. Koleś z allegro stwierdził, że powinienem im zapłacić za dosłanie lewego zaczepu :| A powiedz mi jeszcze czy pudełko jest w jakiś sposób zaklejone taśmą czy czymś dzięki czemu byłoby widać czy pudełko było otwierane?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, spokojnie można wyjąć wszystko i sprzedać puste pudełko.

Widzisz, gdybyś u mnie kupił to byś miał komplet :) Już trzech zadowolonych klientów, a i czwarty w drodze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz ładuje słuchawkę. Jak się jeszcze okaże, że coś jest z nią nie tak, to chyba rozniosę ten ich sklep :/ A dziwne bo mają praktycznie same pozytywy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale chyba jeszcze nie wystawiłeś pozytywa? Jak coś to postrasz negatywem, może się złamią :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema.

Opłaca się kupić Giotecka EX-01 za 85 zł czy lepiej dopłacić do oryginalnego Headseta Sony?

Czy opakowanie od Giotecka jest zaklejone taśmą czy jakoś zabezpieczone przed otwarciem? Bo w empiku spokojnie można wyjąć zawartość z pudełka.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 85 zł się nie opłaca. Ja dałem 59 zł. Chyba nie jest zaklejone żadną taśmą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesus! Toź trzy posty wyżej napisałem, że nie jest niczym zabezpieczone. Czytać, czytać i jeszcze raz uważać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 85 zł się nie opłaca. Ja dałem 59 zł. Chyba nie jest zaklejone żadną taśmą.

Ale pewnie za 59 zł przez internet i bez wliczonej przesyłki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Ktoś" czyli Ty :biggrin: A na dodatek sprzedajesz drożej o zeta niż to wystawione na allegro :D A teraz proszę o obiektywną ocenę kogoś kto używa tego GIOTECK EX-01.

Darayavahus'a jak i EX-01 - polecam bardzo :) Bardzo wygodny (mówię o HS) słuchawka nie jest wkładana do ucha tylko przylega sobie i jest to bardzo wygodne. Nowoczesny wygląd, świetna cena - czego trzeba więcej ?

Edytowane przez Link396

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darayavahus'a jak i EX-01 - polecam bardzo :) Bardzo wygodny (mówię o HS)

Dobrze, że dodałeś info, że mowa o hs'ie bo dziwnie by zabrzmiało :P

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka

Mam pytanie bo wogole nie mam na ten temat pojecia. Chcialbym zakupic sluchawki do ps3, ale najlepiej zeby byly nauszne + mialy hs.Na allegro widze takie sluchawki ale nie wiem czy wszystkie dzialaja z ps3.

Z gory dzieki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka

Mam pytanie bo wogole nie mam na ten temat pojecia. Chcialbym zakupic sluchawki do ps3, ale najlepiej zeby byly nauszne + mialy hs.Na allegro widze takie sluchawki ale nie wiem czy wszystkie dzialaja z ps3.

Z gory dzieki za pomoc

To może zacznij od podania przynajmniej nazw słuchawek, które obserwujesz u wuja all'a ? Zaręczam Ci, że na forum nikt nie ma daru jasnowidzenia - a szkoda...

Edytowane przez Link396

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Jaki HEADSET polecacie do rozmów z kolegą podczas gry :D?

Chciałbym również, aby dało się w tym headsecie usłyszeć,np w CoDzie że wchodzi ktoś po drabinie, bo czasami szlak mnie trafia jak clayma podłożę i nie usłyszę nawet że wybucha metr za mną :D

Pozdrawiam

EDIT:

Myślicie że ten GIOTECK mi wystarczy jak narazie?

W miarę dobry dzwięk ma?

Generalnie to z kumplem bede grał, a potem pomyśle o lepszym headsecie.

(myślicie że opłaca się wymieniać ps3 na xboxa, tylko ze względu że xbox ma wygodniejszego pada?)

Edytowane przez Baniak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczytaj pare postow/stron wyzej ze kazdy pytający o hsa GIOTECK dostaje odpowiedz iz są one bardzo dobre <_<

A od tego czy lepiej tyskie czy lech to poszukaj w innym temacie :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki.

a co znajduje sie w zestawie?

widzialem ze kolega czegos na lewe ucho nie dostal..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam szukam jakiegoś headseta do mojej PlejStacyjki do max 45-50zł z przesyłką, widziłaem ze HS jabry są dobre ale jest ich miliard modeli który polecacie, który byłby najlepszy?

Czy słuchawka Jabra BT 2045 byłaby dobrym rozwiązaniem?? (na co zwracac uwage przy wyborze słuchawki?) czy na słuchawce sa przyciski wyłącznie do właczania czy np do podgłaszania i ściszania itp??

czy w HS potzrebna jest regulacja głośności czy można to zmieniać w XBM?

Edytowane przez natko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi