Bang 1 Napisano 29 Grudzień 2011 Bang_pl hs w drodzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karam 4 Napisano 29 Grudzień 2011 PSNID: szogun100 - zapraszajcie, chętnie pogram ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sharimi 0 Napisano 14 Styczeń 2012 (edytowane) Jak ktoś chce online niech doda : Sharimi, mam HS. Edytowane 28 Styczeń 2012 przez Sharimi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sensei_pl 1 Napisano 11 Luty 2012 Kto potrzebuje gwiazdek w Special Ops niech zostawi wiadomość - PSN: sensei_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol922 21 Napisano 27 Luty 2012 Jest ktoś chętny na wspólne granie? Mam teraz trochę wolnego, więc będę prawie cały dzień na PS3 :) posiadam headset. Jak coś to pisać tu, na PW lub na PS3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
morodis 0 Napisano 2 Kwiecień 2012 szukam osob chetnych do gry dla gwiazdek na Special Ops moje psn: morodis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vitol 0 Napisano 19 Kwiecień 2012 szukam partnera do operacji specjalnych,brakuje mi 17 gwiazdek.moj psn:vitol1100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dan1eeL 0 Napisano 19 Kwiecień 2012 też chętnie mogę pograć Speca, tam 1.5 rozdziału brakuje :P psn dan1eel91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 8 Lipiec 2012 Mam pytanie dużo ludzi gra jeszcze w MW2 multi???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 8 Lipiec 2012 na kompie dużo. ale jeśli o ps3 to nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldemarek1 2 Napisano 15 Lipiec 2012 witam szukam chętnego do coop Spec Ops zasadniczo za duzo w te tryby nie gralem bo wolałbym z kimś pograc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 26 Lipiec 2012 (edytowane) Jezus Maria. Po ponad roku postanowiłem wrócić do MW2, żeby w końcu odblokować sobie I prestiż i dostać tokena do MW3. Już zapomniałem jaka to tragedia Mecze, gdzie niemal wszyscy gracze mają wyniki pokroju 3:50, a jedna osoba 50:1 to norma. Ciężko też trafić na lobby, gdzie byłoby coś poza snajperkami i noob tube. MW3 to jednak "ideał" przy tym, powaga. Jakoś wymęczę te kolejne 20 leveli i jeszcze bardziej docenię trójkę ( że już o BO nie wspomnę). Edytowane 26 Lipiec 2012 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeegZ 96 3 Napisano 1 Sierpień 2012 Dużo jeszcze osób gra w MW2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 2 Sierpień 2012 Bardzo dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ckr 0 Napisano 9 Sierpień 2012 (edytowane) Witam wszystkich. Ponad rok temu rozstałem się z moją konsolą, jak i z grą MW2 przy której spędziłem łącznie 8 dni online. Teraz znów zakupiłem konsolę aby spróbować swoich sił. Jako że mieszkam w małym mieście nigdzie nie mogłem znaleźć MW2, dlatego też zakupiłem Battlefield 3. Dużo się mówiło o tej grze że bedzie hitem i w ogóle. Może i jest nie będę tego komentował. Ale powiem Wam szczerze że po 2 tygodniach grania online zniechęciłem się do tej gry. Jakoś to nie jest to. Strasznie wielkie mapy i dużo latania, do tego mapy te jakieś takie ponure. W końcu granie ograniczyło się tylko do jednej mapy, bodajże Kanały Nanszahr, która w trybie Multi była dość ograniczona i przypominała standardowe mapy z CoD'a. Pomyślałem sobie - skoro mam grać tylko na jednej mapie to po co mi ta gra? Długo się nie zastanawiając wystawiłem Battlefielda na znanej aukcji internetowej, a za pieniążki ze sprzedaży zakupiłem Modern Warfare 2. Pierwsze wrażenie - o cholera jak w to się dobrze gra!!! Gracze którzy grają w to na codzień może nie odczuwają tak tego ale po takiej przerwie i po przesiadce z Battlefield'a 3 uwieżcie mi że ta gra robi piorunujące wrażenie. Gra mi się o niebo lepiej niż u konkurencji EA DICE... No to skoro mam już swoją grę w którą gra mi się tak dobrze postanowiłem zakupić sobie dodatek DLC. Padło na Resurgence Pack. Ku mojemu zdziwieniu po zainstalowaniu dodatku gra przestała odnajdywać mi serwery. Nie mogłem dołączyć do żadnego z trybów hardcore, jedyne co mi poszło to TDM, ale w wersji nie hardcore. Po odinstalowaniu dodatku nie mam problemu z dołączeniem do dowolnej gry. I teraz pytanie do Was - czy po instalacji dodatku gra wyszykuje jedynie ludzi którzy mają wersję podstawową + ten jeden konkretny dodatek, a pomija już ludzi którzy grają bez dodatku lub mają obydwa? Czy ktoś z Was spotkał się z takim problemem? Wnioskuję iż mało ludzi musi już w to grać stad ten problem. Dzięki za odpowiedzi pozdrawiam Dla graczy którzy szukają partnera do trybu kooperacji. Chętnie spróbuję bo nigdy w to jeszcze nie grałem. Jestem dostępny mniej wiecej od godziny 19 do 1 w nocy. Mój PSN to scarman_pl Edytowane 9 Sierpień 2012 przez ckr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach