One Post Man 4596 Napisano 9 Listopad 2009 (edytowane) Witam, tak jak temacie, chciałbym otworzyć temat odnośnie wspólnych spotkań w grze ludzi z Ps3site, batalie toczone będą w tygodniu / w weekend, zawsze kiedy znajdzie się choćby 6-9 osób. Można też organizować mecze między użytkownikami forum :), oczywiście w konkretnym terminie jeśli będzie odpowiednia ilość ludzi którzy zadeklarują swoje uczestnictwo w tego typu rozgrywkach :) Jakby co sklad na wtorkowe potyczki wyglada obrcnie tak: -kagan -Fuviks [friend] -Macku [friend] -szelix -cezar997 [friend] -kali_berek -zguto [friend] -przemas87 [friend] -roogi [friend] osoby ktore wkrocza do akcji kiedy ktorys z ww graczy nie bedzie grac: -Matroid -harry-ex [friend] -drek91 -wsz231 -ronghar -Fayabusa [friend] -Vin2k9 -Pio_84 -thr123 -Siudak [friend] -kuchar182 [friend] -Emistotefeles [friend] -Martines -Szymur -MaTeO_44 -kleju -Rainder (nicki z dopiskiem friend mam juz u siebie na liscie) :D ... jakby co bede updatowal chetnych do wtorku poludnia, potrzebne nam 9 osob (zagramy tryb na 9 vs 9) takze jakby co to pisac tutaj / na psn. W tym poscie bede trzymac aktualny sklad, o chec uczestnictwa pisac mi PW lub PM na PSN, a jak ktos z listy nie bedzie mogl prosze mnie uprzedzic to znajdzie sie miejsce dla kogos innego. Z gory uprzedzam, ze do party biore osoby ktore potwierdzily mi swoja chec do wspolnej zabawy via PSN - czyli dodanie do friends z dopiskiem byle jakim o MW2. Osoby te maja napisane w liscie skladu [friend] Mysle ze z komfortowa gra nie bedzie klopotow, btw. jest juz lista rezerwowych polega ona na tym, ze jak tylko w obojetnie jakim momencie znajdzie sie 1 miejsce w party, ktos dostepny z owej listy od razu lapie zaproszenie, mysle ze kazdy zagra z nami na luzie, bo kazdy ma jakies tam swoje godziny dostepnosci. (trzeba mnie posiadac we friends aby wylapac zaproszenie bo inaczej nie bede wiedziec) Edytowane 9 Listopad 2009 przez AlucardMZ 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
infinity 2 Napisano 9 Listopad 2009 Może zagralibyśmy team vs team. Dużo rezerwowych jest. Ja też się piszę na grę. I myślę że drugi skład by się uzbierał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 9 Listopad 2009 Oczywiscie dostalem na pm taka porpozycje oraz przemyslalem to wczesniej, i wydaje mi sie ze to nie ma sensu, bo ludzie z "glownego" skladu beda w roznych odstepach czasu od siebie, i pewnie nie beda sie pokrywac te luki ze skladem rezerwowym, wiec oni by wskakiwali automatycznie w ich miejsce, aczkolwiek jesli beda wszyscy, to na pewno takie cos sie zorganizuje od razu, poprzez psn. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
infinity 2 Napisano 9 Listopad 2009 Raczej chyba powinno chodzić o dobrą zabawę i nie ważne kto w jakim składzie... Ale ok zobaczymy co wyjdzie z tego co planujecie:) Jak się uda to super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 9 Listopad 2009 Raczej chyba powinno chodzić o dobrą zabawę i nie ważne kto w jakim składzie... Ale ok zobaczymy co wyjdzie z tego co planujecie:) Jak się uda to super. Wiesz, gdyby sie dalo kazdego wrzucic do glownego skladu i zagrac mecz 20 na 20 zaufaj ze bym tak zrobil w imie dobrej zabawy :), niestety mecze ilosciowo sa ograniczone do max 9 osob w 1 party, jesli sie znajdzie 12 dostepnych osob na PSN to zorganizuje sie prywatnie 6 na 6, zaden klopot, musza byc tylko chetni ludzie. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
THR 0 Napisano 9 Listopad 2009 Mój PSN ID Thr123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 9 Listopad 2009 Z gory uprzedzam, ze do party biore osoby ktore potwierdzily mi swoja chec do wspolnej zabawy via PSN - czyli dodanie do friends z dopiskiem byle jakim o MW2. Osoby te maja napisane w liscie skladu [friend] Ok dodany do znajomych psnid Siudak,gotwy do gry ha mam,grę w wersji angielskiej też już posiadam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 9 Listopad 2009 W takim razie z racji ze jest az 21 chetnych, prawdopodobnie zorganizujemy potyczki miedzy uzytkownikami tego forum, jesli bedzie minimalnie 12 ludzi chetnych online. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emistotefeles 0 Napisano 9 Listopad 2009 Mój PSN ID Emistotefeles posiadam HS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
infinity 2 Napisano 9 Listopad 2009 A od której godziny jutro planujecie grać? ps. wyślijcie mi zaproszenia do friends:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 9 Listopad 2009 Mysle ze kolo 14-15 bedzie mozna powoli zaczynac, wszystko zalezy kiedy ludzie nabeda swoja kopie, wiekszosc mnie juz do friends dodala takze ze sklepaniem party nie powinno byc duzego problemu. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 9 Listopad 2009 (edytowane) Ja gram od rana jak coś to dobijać do mnie a jak będzie więcej osób to postawie własny server na hasło: Ps3site.pl ,chyba że ktoś go szybciej postawi :P Edytowane 9 Listopad 2009 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 9 Listopad 2009 Ja swoja kopię będę miał pewnie coś koło 17,ale jeśli uda się wcześniej to od razu dołączam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Imperial 0 Napisano 9 Listopad 2009 (edytowane) Także ja się zgłaszam. ID: Martines HS na stanie Edytowane 9 Listopad 2009 przez Imperial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 9 Listopad 2009 Ja również jestem chętny :) PSN szymuR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 9 Listopad 2009 (edytowane) No to ekipa sie zebrala pokazna, jesli jutro w okolicach popoludniowych bedzie choc polowa z tej listy, gramy meczyk miedzy forumowiczami, jesli nie, zbieram party z 9 dostepnych osob i jedziemy obcokrajowcow w milej atmosferze, aczkolwiek INFO wymagane :D Przy najblizszym wlaczeniu PS3 zupdatuje liste, takze jak kogos nie ma potwierdzonego [friend] lub w ogole to, spokojna glowe :) btw. dziekuje osobie ktora ewaluuje moje posty ;) - czuje sie doceniony, haha :D (dla tych co nie wiedza o co cmon, chodzi o prawy gorny rog kazdego posta) edit: chyba jednak bede miec gre z rana, wiec odplyw totalny bede miec. Edytowane 9 Listopad 2009 przez AlucardMZ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 9 Listopad 2009 Piszę się i ja; psnid: MaTeO_44 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juve25 2 Napisano 9 Listopad 2009 Ja także się piszę.Jutro zapewne moja czarnulka powita MW2 ;) PSNID: kleju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rainder 1 Napisano 9 Listopad 2009 Jeśli kurier nie da pupy, to też możecie się mnie spodziewać na serwerach. Już wysyłam invitke:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 9 Listopad 2009 Coz, wydaje mi sie ze jesli chetnych nie bedzie brakowac (jak na razie na to sie nie zapowiada), to taką ekipą mozna na prawde stale spotkania organizowac :) za posrednictwem stricte tego tematu. - nie spodziewalem sie takiej ilosci chetnych na rozgrywki, jednym slowem, super. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 9 Listopad 2009 Coz, wydaje mi sie ze jesli chetnych nie bedzie brakowac (jak na razie na to sie nie zapowiada), to taką ekipą mozna na prawde stale spotkania organizowac :) za posrednictwem stricte tego tematu. - nie spodziewalem sie takiej ilosci chetnych na rozgrywki, jednym slowem, super. :) A no stałe spotkania były bu super ;) W weekendy, w tygodniu jakiś 1-2 terminy I oczywiście z tzw "doskoku" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
THR 0 Napisano 9 Listopad 2009 To może się ustawimy na jakąś konkretna godzine jutro np na 21:00 i pogramy nawet na prywatnych serwerach ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarczowiec 0 Napisano 9 Listopad 2009 (edytowane) ja również chetny bede na wspolne granie tak jak w kz 2 ^^ obecnie 24 lvl 2103 miejsce w pkt. btw. powysylajcie mi inv do friends pl0x Edytowane 9 Listopad 2009 przez tarczowiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 9 Listopad 2009 (edytowane) Ja bede chyba od poludnia juz gral, takze kazdy z listy znajomych ktory sie zapisal do naszego party bedzie od razu zapraszany :), a jesli wieczorem przybedzie wiecej osob, to sie zrobi prywatny serwer i jazda :) edit: zwalnia sie 1 miejsce w skladzie, uzytkownik Szelix powiedzial zeby wpisac go na rezerwe poniewaz niestety nie uda mu sie jutro nabyc MW2 :) W takim razie: Sklad na wtorkowe potyczki wyglada obrcnie tak: -kagan -Fuviks [friend] -Macku [friend] --harry-ex [friend] -cezar997 [friend] -kali_berek [friend] -zguto [friend] -przemas87 [friend] -roogi [friend] osoby ktore wkrocza do akcji kiedy ktorys z ww graczy nie bedzie grac: -Matroid -MoriOmega -drek91 [friend] -wsz231 -ronghar -Fayabusa [friend] -Vin2k9 [friend] -Pio_84 -thr123 [friend] -Siudak [friend] -kuchar182 [friend] -Emistotefeles [friend] -Martines -Szymur -MaTeO_44 [friend] -kleju -Rainder [friend] -Szelix -cugaro [friend] -ONE [friend] -Radoi_PL -banokPL -paradox78 -mOOnsteR_ (nicki z dopiskiem friend mam juz u siebie na liscie) :D ... jakby co bede updatowal chetnych do wtorku poludnia, potrzebne nam 9 osob (zagramy tryb na 9 vs 9) takze jakby co to pisac tutaj / na psn. W tym poscie bede trzymac aktualny sklad, o chec uczestnictwa pisac mi PW lub PM na PSN, a jak ktos z listy nie bedzie mogl prosze mnie uprzedzic to znajdzie sie miejsce dla kogos innego. Z gory uprzedzam, ze do party biore osoby ktore potwierdzily mi swoja chec do wspolnej zabawy via PSN - czyli dodanie do friends z dopiskiem byle jakim o MW2. Osoby te maja napisane w liscie skladu [friend] Edytowane 11 Listopad 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szelix 3 Napisano 9 Listopad 2009 Mówiąc tutaj o stałych spotkaniach, na 100% znajdzie się 90% ludzi którzy zapisują się w tematach online lub tym. Które zagrają w weekendy. Sobota - Niedziela. Wiec nie ma się co martwić, ja swój egzemplarz prawdopodobnie będę miał w środę ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach