afwi 0 Napisano 15 Listopad 2009 ja rowniez sie pisze jezeli macie jeszcze spoty: psnid: afcio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ute 0 Napisano 15 Listopad 2009 A może by tak zorganizować jakiś klan, skoro tak duża ilość osób chce grać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 15 Listopad 2009 Po co klan,klan jest dla małej liczby stale grajacych osób. Tu większość gra rekreacyjnie,kiedy może. Najlapiej jest jak jest,wchodzisz zapraszasz. Ja i kilka innych osób często organizujemy 6 osobowe składy,bo taka najczęściej jest możliwość i gramy przeciwko innym. Czasem też kiedy jest dużo ludzi robimy prywatne mecze,także zawsze jakoś fajnie się pogra ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xfazi 0 Napisano 15 Listopad 2009 mnie tez mozecie dodac;p psnid: Xfazi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chris de la Rosa 76 Napisano 16 Listopad 2009 Z przyjemnością :) PSN : enclaveNastic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 16 Listopad 2009 Jestem po singlu więc jak najbardziej piszę się na wspólne multi. Część zaproszeń już powysyłałem. Mój PSN ID: grabeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 16 Listopad 2009 Dziś pograliśmy w 12 osobowym gronie ;) 6 vs 6 :) Było bardzo fajnie,choć chwilami nerwowo ;) Chłopaki przepraszam za wiązankę o kamperach na końcu :) Zapraszam na kolejne meczyki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 16 Listopad 2009 Pododawaj w takim razie ludzi z listy ktora jest wyzej i umawiaj sie :) - ja dzis nie organizuje nic poniewaz gram klanowo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ute 0 Napisano 16 Listopad 2009 (edytowane) Panowie o jakich godzinach gracie? Ja zazwyczaj gram późnymi wieczorami i nikogo już nie ma :/ Edytowane 16 Listopad 2009 przez Ute Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 16 Listopad 2009 Zaufaj ze 5 osob z tej listy wyzej zawsze sie w nocy znajdzie, wiem bo gralem z nimi nie raz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek123 0 Napisano 16 Listopad 2009 Psn iD: Duszek123 Mam HS i z niego korzystam Większość życia Online :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asurix 0 Napisano 17 Listopad 2009 Również piszę się na multi. Headset juz dzisiaj bedzie. Jestem za tym aby rozegrać jakiś meczyk miedzy rezerwowymi:) PSN ID: Asurix93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 17 Listopad 2009 Również piszę się na multi. Headset juz dzisiaj bedzie. Jestem za tym aby rozegrać jakiś meczyk miedzy rezerwowymi:) PSN ID: Asurix93 Meczyk trwa ;p 6 vs 6 ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 18 Listopad 2009 (edytowane) Wydaje mi sie panowie ze najblizsze PS3party zorganizuje gdzies w okolicach weekendu, jesli ktos chce wczeniej, moze w tygodniu przejac moja paleczke a ja sobie zostawie tylko przewodzenie weekendowymi potyczkami :) Edytowane 18 Listopad 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cugaro 0 Napisano 18 Listopad 2009 więc zapraszajcie nadal PSN: cugaro posiadam HS gram zazwyczaj wieczorami, nocą (21-01) i nikogo nie ma :mellow: (no może z 3 osoby) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BilboPL 0 Napisano 21 Listopad 2009 Jakby dzisiaj coś się działo po 20stej to proszę o inva :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emsi82 7 Napisano 22 Listopad 2009 Ja także się piszę na wspólną grę. Gram praktycznie codziennie w różnych godzinach, często w nocy. Kto chce to proszę dodać mnie do przyjaciół Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asurix 0 Napisano 22 Listopad 2009 Ja również zagram chętnie choćby zaraz. Headset jest wiec nie ma problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Destroyerjump 0 Napisano 22 Listopad 2009 jak ktoś ma ochotę pograć: Id: Eszwaq1 gram bardzo często. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartofel_PL 0 Napisano 22 Listopad 2009 Id: Kartofel_PL HS niestety nie posiadam, ale w niedługim czasie mam zamiar zakupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PACZU 0 Napisano 23 Listopad 2009 Witam, tak jak temacie, chciałbym otworzyć temat odnośnie wspólnych spotkań w grze ludzi z Ps3site, batalie toczone będą w tygodniu / w weekend, zawsze kiedy znajdzie się choćby 6-9 osób. Można też organizować mecze między użytkownikami forum :), oczywiście w konkretnym terminie jeśli będzie odpowiednia ilość ludzi którzy zadeklarują swoje uczestnictwo w tego typu rozgrywkach :) Z gory uprzedzam, ze do party biore osoby ktore potwierdzily mi swoja chec do wspolnej zabawy via PSN - czyli dodanie do friends z dopiskiem byle jakim o MW2. Osoby te maja napisane w liscie skladu [friend] Mysle ze z komfortowa gra nie bedzie klopotow, btw. jest juz lista rezerwowych polega ona na tym, ze jak tylko w obojetnie jakim momencie znajdzie sie 1 miejsce w party, ktos dostepny z owej listy od razu lapie zaproszenie, mysle ze kazdy zagra z nami na luzie, bo kazdy ma jakies tam swoje godziny dostepnosci. (trzeba mnie posiadac we friends aby wylapac zaproszenie bo inaczej nie bede wiedziec) To ja na dniach naprawię konsolę i może zagramy klan na klan ps. gram w klanie $!LA No i ja z chęcią zagram dodajcie Paczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 23 Listopad 2009 zaraz 52 lvl:) Więc dodawać Id: Sttarh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejnol93 0 Napisano 25 Listopad 2009 rejnol93pl HS jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MackuCHWDP 0 Napisano 29 Listopad 2009 Dzisiaj bylo smiechowo:) a wlasciwie to chyba nawet dalej gracie... coz mnie wzwywaja obowiazki, zreszta sami slyszeliscie corke :) ale pozniej znow Was znajde.... elo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 29 Listopad 2009 Dzisiaj bylo smiechowo:) a wlasciwie to chyba nawet dalej gracie... coz mnie wzwywaja obowiazki, zreszta sami slyszeliscie corke :) ale pozniej znow Was znajde.... elo! Dzisiaj przez cały dzień grało się genialnie :D A nie za często zdarza się pograć w tak dużym gronie przez cały dzień :) Dzięki chłopaki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach