Skocz do zawartości
One Post Man

Ps3Site Party

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, tak jak temacie, chciałbym otworzyć temat odnośnie wspólnych spotkań w grze ludzi z Ps3site, batalie toczone będą w tygodniu / w weekend, zawsze kiedy znajdzie się choćby 6-9 osób.

Można też organizować mecze między użytkownikami forum :), oczywiście w konkretnym terminie jeśli będzie odpowiednia ilość ludzi którzy zadeklarują swoje uczestnictwo w tego typu rozgrywkach :)

Jakby co sklad na wtorkowe potyczki wyglada obrcnie tak:

-kagan

-Fuviks [friend]

-Macku [friend]

-szelix

-cezar997 [friend]

-kali_berek

-zguto [friend]

-przemas87 [friend]

-roogi [friend]

osoby ktore wkrocza do akcji kiedy ktorys z ww graczy nie bedzie grac:

-Matroid

-harry-ex [friend]

-drek91

-wsz231

-ronghar

-Fayabusa [friend]

-Vin2k9

-Pio_84

-thr123

-Siudak [friend]

-kuchar182 [friend]

-Emistotefeles [friend]

-Martines

-Szymur

-MaTeO_44

-kleju

-Rainder

(nicki z dopiskiem friend mam juz u siebie na liscie)

:D ... jakby co bede updatowal chetnych do wtorku poludnia, potrzebne nam 9 osob (zagramy tryb na 9 vs 9) takze jakby co to pisac tutaj / na psn.

W tym poscie bede trzymac aktualny sklad, o chec uczestnictwa pisac mi PW lub PM na PSN, a jak ktos z listy nie bedzie mogl prosze mnie uprzedzic to znajdzie sie miejsce dla kogos innego.

Z gory uprzedzam, ze do party biore osoby ktore potwierdzily mi swoja chec do wspolnej zabawy via PSN - czyli dodanie do friends z dopiskiem byle jakim o MW2. Osoby te maja napisane w liscie skladu [friend]

Mysle ze z komfortowa gra nie bedzie klopotow, btw. jest juz lista rezerwowych polega ona na tym, ze jak tylko w obojetnie jakim momencie znajdzie sie 1 miejsce w party, ktos dostepny z owej listy od razu lapie zaproszenie, mysle ze kazdy zagra z nami na luzie, bo kazdy ma jakies tam swoje godziny dostepnosci. (trzeba mnie posiadac we friends aby wylapac zaproszenie bo inaczej nie bede wiedziec)

Edytowane przez AlucardMZ
  • Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może zagralibyśmy team vs team. Dużo rezerwowych jest. Ja też się piszę na grę. I myślę że drugi skład by się uzbierał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie dostalem na pm taka porpozycje oraz przemyslalem to wczesniej, i wydaje mi sie ze to nie ma sensu, bo ludzie z "glownego" skladu beda w roznych odstepach czasu od siebie, i pewnie nie beda sie pokrywac te luki ze skladem rezerwowym, wiec oni by wskakiwali automatycznie w ich miejsce, aczkolwiek jesli beda wszyscy, to na pewno takie cos sie zorganizuje od razu, poprzez psn.

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej chyba powinno chodzić o dobrą zabawę i nie ważne kto w jakim składzie... Ale ok zobaczymy co wyjdzie z tego co planujecie:) Jak się uda to super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej chyba powinno chodzić o dobrą zabawę i nie ważne kto w jakim składzie... Ale ok zobaczymy co wyjdzie z tego co planujecie:) Jak się uda to super.

Wiesz, gdyby sie dalo kazdego wrzucic do glownego skladu i zagrac mecz 20 na 20 zaufaj ze bym tak zrobil w imie dobrej zabawy :), niestety mecze ilosciowo sa ograniczone do max 9 osob w 1 party, jesli sie znajdzie 12 dostepnych osob na PSN to zorganizuje sie prywatnie 6 na 6, zaden klopot, musza byc tylko chetni ludzie.

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z gory uprzedzam, ze do party biore osoby ktore potwierdzily mi swoja chec do wspolnej zabawy via PSN - czyli dodanie do friends z dopiskiem byle jakim o MW2. Osoby te maja napisane w liscie skladu [friend]

Ok dodany do znajomych psnid Siudak,gotwy do gry ha mam,grę w wersji angielskiej też już posiadam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie z racji ze jest az 21 chetnych, prawdopodobnie zorganizujemy potyczki miedzy uzytkownikami tego forum, jesli bedzie minimalnie 12 ludzi chetnych online.

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle ze kolo 14-15 bedzie mozna powoli zaczynac, wszystko zalezy kiedy ludzie nabeda swoja kopie, wiekszosc mnie juz do friends dodala takze ze sklepaniem party nie powinno byc duzego problemu.

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gram od rana jak coś to dobijać do mnie a jak będzie więcej osób to postawie własny server na hasło: Ps3site.pl ,chyba że ktoś go szybciej postawi :P

Edytowane przez Fuviks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swoja kopię będę miał pewnie coś koło 17,ale jeśli uda się wcześniej to od razu dołączam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Także ja się zgłaszam. ID: Martines

HS na stanie

Edytowane przez Imperial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ekipa sie zebrala pokazna, jesli jutro w okolicach popoludniowych bedzie choc polowa z tej listy, gramy meczyk miedzy forumowiczami, jesli nie, zbieram party z 9 dostepnych osob i jedziemy obcokrajowcow w milej atmosferze, aczkolwiek INFO wymagane :D

Przy najblizszym wlaczeniu PS3 zupdatuje liste, takze jak kogos nie ma potwierdzonego [friend] lub w ogole to, spokojna glowe :)

btw. dziekuje osobie ktora ewaluuje moje posty ;) - czuje sie doceniony, haha :D (dla tych co nie wiedza o co cmon, chodzi o prawy gorny rog kazdego posta)

edit: chyba jednak bede miec gre z rana, wiec odplyw totalny bede miec.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszę się i ja; psnid: MaTeO_44

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także się piszę.Jutro zapewne moja czarnulka powita MW2 ;)

PSNID: kleju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli kurier nie da pupy, to też możecie się mnie spodziewać na serwerach. Już wysyłam invitke:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coz, wydaje mi sie ze jesli chetnych nie bedzie brakowac (jak na razie na to sie nie zapowiada), to taką ekipą mozna na prawde stale spotkania organizowac :) za posrednictwem stricte tego tematu. - nie spodziewalem sie takiej ilosci chetnych na rozgrywki, jednym slowem, super. :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coz, wydaje mi sie ze jesli chetnych nie bedzie brakowac (jak na razie na to sie nie zapowiada), to taką ekipą mozna na prawde stale spotkania organizowac :) za posrednictwem stricte tego tematu. - nie spodziewalem sie takiej ilosci chetnych na rozgrywki, jednym slowem, super. :)

A no stałe spotkania były bu super ;) W weekendy, w tygodniu jakiś 1-2 terminy I oczywiście z tzw "doskoku" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może się ustawimy na jakąś konkretna godzine jutro np na 21:00 i pogramy nawet na prywatnych serwerach ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja również chetny bede na wspolne granie tak jak w kz 2 ^^

obecnie 24 lvl 2103 miejsce w pkt.

btw. powysylajcie mi inv do friends pl0x

Edytowane przez tarczowiec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bede chyba od poludnia juz gral, takze kazdy z listy znajomych ktory sie zapisal do naszego party bedzie od razu zapraszany :), a jesli wieczorem przybedzie wiecej osob, to sie zrobi prywatny serwer i jazda :)

edit: zwalnia sie 1 miejsce w skladzie, uzytkownik Szelix powiedzial zeby wpisac go na rezerwe poniewaz niestety nie uda mu sie jutro nabyc MW2 :)

W takim razie:

Sklad na wtorkowe potyczki wyglada obrcnie tak:

-kagan

-Fuviks [friend]

-Macku [friend]

--harry-ex [friend]

-cezar997 [friend]

-kali_berek [friend]

-zguto [friend]

-przemas87 [friend]

-roogi [friend]

osoby ktore wkrocza do akcji kiedy ktorys z ww graczy nie bedzie grac:

-Matroid

-MoriOmega

-drek91 [friend]

-wsz231

-ronghar

-Fayabusa [friend]

-Vin2k9 [friend]

-Pio_84

-thr123 [friend]

-Siudak [friend]

-kuchar182 [friend]

-Emistotefeles [friend]

-Martines

-Szymur

-MaTeO_44 [friend]

-kleju

-Rainder [friend]

-Szelix

-cugaro [friend]

-ONE [friend]

-Radoi_PL

-banokPL

-paradox78

-mOOnsteR_

(nicki z dopiskiem friend mam juz u siebie na liscie)

:D ... jakby co bede updatowal chetnych do wtorku poludnia, potrzebne nam 9 osob (zagramy tryb na 9 vs 9) takze jakby co to pisac tutaj / na psn.

W tym poscie bede trzymac aktualny sklad, o chec uczestnictwa pisac mi PW lub PM na PSN, a jak ktos z listy nie bedzie mogl prosze mnie uprzedzic to znajdzie sie miejsce dla kogos innego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiąc tutaj o stałych spotkaniach, na 100% znajdzie się 90% ludzi którzy zapisują się w tematach online lub tym. Które zagrają w weekendy. Sobota - Niedziela. Wiec nie ma się co martwić, ja swój egzemplarz prawdopodobnie będę miał w środę ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi