Fayabusa 7 Napisano 10 Listopad 2009 Proponuje oddzielny temat dla trybu Spec Ops. Ustawki, PSNid (chetni do wspolnego grania), dyskusje, trofea itp. itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 10 Listopad 2009 Z góry zaznaczam, że jeżeli chcecie dyskutować o trofeach, to tylko w jednym temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 10 Listopad 2009 Z góry zaznaczam, że jeżeli chcecie dyskutować o trofeach, to tylko w jednym temacie. ok mialem raczej na mysli ustawki na wspolne zaliczanie trofeow zwiazanych z gwiazdkami ze Spe Ops... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 10 Listopad 2009 Spec ops jest na 4 osoby to ja chętnie dojdę jako 4 ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 10 Listopad 2009 ok mialem raczej na mysli ustawki na wspolne zaliczanie trofeow zwiazanych z gwiazdkami ze Spe Ops... My sie na pewno zgramy na spec-ops, bo niektore wyzwania sa trudne na veteranie i przyda sie pomoc / info ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 10 Listopad 2009 a da się normalnie na specu łączyć jak to można zagrac coś za 1-2h :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 11 Listopad 2009 Gral ktos z was juz moze Spec Ops ONLINE ? - moze powiedziec jak sie sprawuje ? czy sa jakies problemy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lda77 0 Napisano 11 Listopad 2009 (edytowane) mnie się dziś udało misję treningowa z kolegą zrobić. generalnie to nic nie moge powiedzieć poza tym, że jednak jakość dźwięku z headseta była strasznie marna, bo za krótko graliśmy... :( i to by było na tyle, chcieliśmy przejść do następnej misji ale kumpla wywaliło i od tego momentu wszystko przestało już działać. PS. A te forum działa tak jak MW2, PSN i strona www IW razem wzięte... to jakiś q**** spisek czy jak? Nawet nie ma gdzie ponarzekać. :( Edytowane 11 Listopad 2009 przez lda77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba-osw 4 Napisano 11 Listopad 2009 Ja gralem online i jst swietnie. Misje lepsze i bardziej klimatyczne niz w singlu. Akcje snajperskie (jst misja w Czernobylu) we 2 albo gdy jeden przedziera sie na piechote a drugi oslania go z powietrze to jst poezja. Spedzilismy jakies 5 godzin i zrobilismy gdzies polowe misji to to tylklo na 2 gwiazdki. Niektore sa proste, inne trudniejsze ale zeby zrobic wszystko na 3gwiazdki to bedzie duuuzo zabawy/meczenia. Ale mozna grac tak ze ty grasz na veteranie a kolega na najlatwiejszym poziomie, nie wiem jak to sie w praktyce sprawdza ale moze ulatwic zaliczanie 3gwiazdek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 11 Listopad 2009 Mi sie udalo samemu na veteranie zrobic cala ALPHE i BRAVO, ale reszta to na prawde mocny hardcore :), i do niektorych wlasnie wymagane sa 2 osoby :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MackuCHWDP 0 Napisano 12 Listopad 2009 (edytowane) Ja gralem troche z bratem na splitscreenie, ale z nim to ja raczej HC sobie nie pogram. Tez uwazam ze spec op ma swietny, lepszy od singla klimat. misje sa ciekawe, mozna sie pobawic zabawkami, np ty grasz predatorem, masz mnie oslaniac a ja lece z glana przez cala mape. uwazam ze na hardcore trzeba wykazac naprawde wysoki poziom rozgrywki w druzynie, dlatego nie moge sie doczekac jak to zacznie poprawnie dzialac. Edytowane 12 Listopad 2009 przez MackuCHWDP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paradox 5 Napisano 12 Listopad 2009 Ja na veteran zrobiłem na razie trzy misje sam. Ale wydaje mi sie ze najlepsza frajda to będzie w 2 osoby online :rolleyes: Np misja snajperska w lesie zima , grasz z kumplem i ściągasz gości jednocześnie na komendę ahhhhh coś cudnego . Moje ID ; paradox78 chętnie z kimś zagram. Przy dodawaniu do znajomych proszę o dopisek SP MW2. Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej Eliminacji wszystkiego co się poruszy na ekranie :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 12 Listopad 2009 (edytowane) No i ... stoje w miejscu z kumplem, przeszlismy jak burza od nowa na veteranie 4 fun Alphe, potem Bete, i... zatrzymalismy sie na ostatniej misji w Charlie, toc to jakas ku... chora niedorobiona misja ... Przeszedl ja ktos moze na veteranie ? (to jest ta misja co trzeba zabezpieczyc laptopa na cmentarzysku samolotow i uciec do punktu ewakuacyjnego) Edytowane 12 Listopad 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MackuCHWDP 0 Napisano 12 Listopad 2009 ma ktos ochote na spec opa ? jesli tak dajcie mi cynk... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rivel88 0 Napisano 12 Listopad 2009 ma ktos ochote na spec opa ? jesli tak dajcie mi cynk... :) Dodaj mnie, to pogramy o 22:00 PSN ID: RIVEL88PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WalusJDM 2 Napisano 12 Listopad 2009 ma ktos ochote na spec opa ? jesli tak dajcie mi cynk... :) chętnie pogram, odezwij się na gg: 127203 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oski 5 Napisano 13 Listopad 2009 (edytowane) Zacznę od tego że dla mnie ten tryb jest za*******, grałem z kumplem przy 1 konsoli i było świetnie :] online jeszcze nie próbowałem. Edytowane 13 Listopad 2009 przez Oski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 13 Listopad 2009 No i ... stoje w miejscu z kumplem, przeszlismy jak burza od nowa na veteranie 4 fun Alphe, potem Bete, i... zatrzymalismy sie na ostatniej misji w Charlie, toc to jakas ku... chora niedorobiona misja ... Przeszedl ja ktos moze na veteranie ? (to jest ta misja co trzeba zabezpieczyc laptopa na cmentarzysku samolotow i uciec do punktu ewakuacyjnego) Jak chcesz Alu to mozemy dzis pyknac. Robilem ja na splicie z kumplem, ale nie pamietam czy w koncy przeszlismy. Natomiast w tej co sie bronisz na dachu i wylazi 5 fal atakujacych na Verteranie zalatwil nas OSTATNI typ...!!! Wrzucil nam granat stojac pod nami... Padem zlamalem 3 zaluzje w oknie, obila sie framuga przy katowniku i wylecial w pizdziec R1 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oski 5 Napisano 14 Listopad 2009 (edytowane) Gdyby ktoś chciał zagrać Spec Ops lub Online to jestem chętny :] w CoDa 4 grałem sporo także pierwszym lepszym świerzakiem nie jestem :) PSN ID: Oski_ Jestem prawie codziennie. Posiadam Headset'a także komunikacja problemem nie będzie :D Edytowane 14 Listopad 2009 przez Oski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haerde 2 Napisano 14 Listopad 2009 (edytowane) ja bardzo chętnie z kimś Spec'a zagram od 22 i bardzo prosiłbym o dostępność Skype, gdyż HS idzie do mnie pocztą :). PSNid: haerde Edytowane 14 Listopad 2009 przez haerde Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 14 Listopad 2009 No i ... ... ... Spec-ops pekl :) mam wszystkie 69 gwiazek, gorace podziekowania dla uzytkownika Fayabusa, ktory dzielnie mi towarzyszyl i znosil lacinskie wiersze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szark 0 Napisano 14 Listopad 2009 Jest ktoś chętny zrobić spec ops? Spaciershark123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0mak_PL 0 Napisano 14 Listopad 2009 No i ... stoje w miejscu z kumplem, przeszlismy jak burza od nowa na veteranie 4 fun Alphe, potem Bete, i... zatrzymalismy sie na ostatniej misji w Charlie, toc to jakas ku... chora niedorobiona misja ... Przeszedl ja ktos moze na veteranie ? (to jest ta misja co trzeba zabezpieczyc laptopa na cmentarzysku samolotow i uciec do punktu ewakuacyjnego) Mamy z kumplem ten sam problem. Meczymy ta misyje juz kolejna godzine i zawsze cos sie dupi w momencie gdy zabieramy laptopa i zeskakujemy na dol. Z obu stron pizgają żwawym krokiem tłumy dżagernałtów i... znowu od poczatku ;D I tu zwracam sie z prosba o pomoc do ciebie. Jesli znalazles jakis zloty srodek na ten szajs nie obrazilbym sie gdybys sie ze mna tymi informacjami podzielil. pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mobile567 0 Napisano 15 Listopad 2009 Hey wszystkim!! Jesli ktos bedzie chcial sie umowic na spec-ops od poczatku ;) to zapraszam. moj PSN id: mobilestorm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 15 Listopad 2009 (edytowane) Mamy z kumplem ten sam problem. Meczymy ta misyje juz kolejna godzine i zawsze cos sie dupi w momencie gdy zabieramy laptopa i zeskakujemy na dol. Z obu stron pizgają żwawym krokiem tłumy dżagernałtów i... znowu od poczatku ;D I tu zwracam sie z prosba o pomoc do ciebie. Jesli znalazles jakis zloty srodek na ten szajs nie obrazilbym sie gdybys sie ze mna tymi informacjami podzielil. pozdro :) Niestety, owy zlody srodek nie istnieje :\ ... prawda jest taka ze ja osobiscie juz powoli desperacko podchodzilem do tej misji, i jak doszlismy do tej akcji po zabraniu laptopa, powybijalismy ze znajomym plotkow, poczekalismy chwile z zejsciem na dol az juggernout nie wleci do nas, zabilismy go, i w dluga prawa strona, i polowe olalismy, a tych przed nami zabilismy, w sumie nie wiem jak to sie udalo, bo czesto bywalo tak ze ledwo co wylecisz z tego przepolowionego samolotu to od razu leci do ciebie kartofel i morze olowiu co skutkuje zgonem po sekundzie, ale raz sie udalo, jakos. (trzeba probowac, taka moja rada, ale jak mowie, sam juz mialem ochote olac te misje na jakis tydzien - a to bylo do czasu az zalaczylem misje numer 2 w Echo, HAHHAHAHHA, uznalem to za zart ze strony tworcow ktory wkrotce jakis patch usunie xD) Edytowane 15 Listopad 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach