Skocz do zawartości
Fayabusa

Modern Warfare 2 - Spec Ops

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety, owy zlody srodek nie istnieje :\ ... prawda jest taka ze ja osobiscie juz powoli desperacko podchodzilem do tej misji, i jak doszlismy do tej akcji po zabraniu laptopa, powybijalismy ze znajomym plotkow, poczekalismy chwile z zejsciem na dol az juggernout nie wleci do nas, zabilismy go, i w dluga prawa strona, i polowe olalismy, a tych przed nami zabilismy, w sumie nie wiem jak to sie udalo, bo czesto bywalo tak ze ledwo co wylecisz z tego przepolowionego samolotu to od razu leci do ciebie kartofel i morze olowiu co skutkuje zgonem po sekundzie, ale raz sie udalo, jakos. (trzeba probowac, taka moja rada, ale jak mowie, sam juz mialem ochote olac te misje na jakis tydzien - a to bylo do czasu az zalaczylem misje numer 2 w Echo, HAHHAHAHHA, uznalem to za zart ze strony tworcow ktory wkrotce jakis patch usunie xD)

Widzę, że ostry cwaniak z Ciebie :D

Może pomógłbyś mi w 3 misjach w spec ops? :):)

To tylko ECHO!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że ostry cwaniak z Ciebie :D

Może pomógłbyś mi w 3 misjach w spec ops? :):)

To tylko ECHO!

Ja sie w to bagno drugi raz na veterana nie pakuje, szkoda mi mojego pada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja wczoraj z kolega oski poszliśmy po całości i jucha lala sie gęsto :biggrin: Rezultat : juz 49 gwiazdek na kacie :tongue: Ogólnie grało się super , a w niektórych misjach pokazaliśmy prawdziwa grę zespołową :ninja:

Na Veteranie gra się super i powiem szczerze ze innego poziomu nawet nie grałem .

HS to podstawa bez tego gra sieo wiele gorzej.

Edytowane przez paradox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm misje snajperskie są super na razie mam odblokowane dwie po wczorajszej grze z solekns'em przeszliśmy je kurde ale miałem na to zajawkę: skradanie, ty bierzesz tych ja tych itp.

PS. Pozdrowienia dla niego :)

Edytowane przez kuba_bb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to dzis pekla kampania na veteranie. Czas pobawic sie w spec ops. Jeszcze nie bawilem sie w zadne misje ale chetnie pogram coopa. PSNid jak w profilu.

Z tego co widze to gwiazdki sa wspolne zarowno jak sie gra singla i coopa. Nie kazcie mi przechodzic wszystkiego samemu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to dzis pekla kampania na veteranie. Czas pobawic sie w spec ops. Jeszcze nie bawilem sie w zadne misje ale chetnie pogram coopa. PSNid jak w profilu.

Z tego co widze to gwiazdki sa wspolne zarowno jak sie gra singla i coopa. Nie kazcie mi przechodzic wszystkiego samemu :)

Ja bym był chętny - pasuje mi codziennie w okolicach 20-22, więc w razie czego możemy się zgadać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siema mam problem w misji gdzie trzeba zabić 10 juggernaut oczywiscie spec ops i misja nazywa sie eksplozja ma ktoś jakis sposob na to ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i ... ... ... Spec-ops pekl :) mam wszystkie 69 gwiazek, gorace podziekowania dla uzytkownika Fayabusa, ktory dzielnie mi towarzyszyl i znosil lacinskie wiersze :D

Spoko... :D Dzieki Alu rowniez...

To fakt. Ja myslalem, ze jestem nerwowy, ale Ty przebijasz mnie 5 razy + ze 2 k..wy, tuzin ch..ow i kilka slow opisujacych glebokie uczucie miedzy kobieta i mezczyzna... hehe...

A misje nie byly takie trudne... wystarczy tylko nie popelnic zadnego bledu ;) Na Juggernautow w Faveli proponujemy maly bialy domek... :D

Edytowane przez Fayabusa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko!

Mój PSN id: Mlecko85

Przedzieram się przez Special Ops na Veteranie, ukończyłem pierwsze 3 gwiazdki. Jeśli jest ktoś chętny do wsparcia. to dodajcie mnie do frends-ów z dopiskiem SecOp_MW2 to będe wiedział w jakiej sprawie. thumbsup.gif

Gram niemalże codziennie.Mam HS-a

ok.gif do zobaczenia w sieci ok.gif

Nie aktualne.

Edytowane przez Mlecko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto chętny dziś o 14, do 17, i potem moge grać od 21 do 23. Jakby coś ro RIVEL88PL. Zapraszam ! Tylko Spec Ops mi brakuje do Platynki (pierwszej)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto chętny dziś o 14, do 17, i potem moge grać od 21 do 23. Jakby coś ro RIVEL88PL. Zapraszam ! Tylko Spec Ops mi brakuje do Platynki (pierwszej)

Hey rivel88!

Mnie tez brakuje tylko spec ops do platynki (i tez mojej pierwszej ;)) chcialbym pograc w spec ops na veteran!

Co do godzin jeszcze nie wiem dam Ci znac, bo teraz jestem podziebiony...

moj nick: mobilestorm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wkoncu SPEC OPS zaliczony :biggrin: 69 gwiazdek uhh niekiedy było bardzo ciężko i bez pomocy kolegów praktycznie nie do zrobienia :tongue:

Satysfakcja jest duza a zabawa w co-op jeszcze lepsza :tongue:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę stwierdzić, że samemu jest bardzo trudno zrobić wszystkie gwiazdki, znacznie łatwiej gra się z drugim graczem, za którymś kolejnym razem w końcu się uda przejść i nie jest to nawet takie denerwujące. Ale jednak headset jest niezbędny, bo tak nie można się w ogóle komunikować :turned:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chetnie pogram coop na veteranie :) jutro bede grac od rana, walcie na psn ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przez ostatni tydzień wraz z paradox78 (wielkie dzięki za wspaniałą grę :D) zaliczyłem większość misji na Veteranie, i grało się naprawdę miodnie, zostało mi chyba 5 misji :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie czy ktoś chętny pograć dziś ze mną w Spec Ops razem raźniej :) jak coś to tak ok 22 mogę grać :D jak coś posiadam HS :) acha taka prośba czy ktoś mogłby zdradzić taktyke pierwszej misji treningowej jak zdobyć tam 3 gwiazdki mój czas najlepszy to ok 47 sekund jak to polepszyć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dodalem Cie do znajomych odezwe sie wieczorem:) masz hs ?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napewno gdzieś mam starego : ) dogadamy się przez PSN Network jak coś , a teraz ide pobrać nowego firmwara :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka, mam jakieś 36 gwiazdek, praktycznie wszystkie do snatch and grab czy jakoś tak poza tymi dwiema misjami gdzie trzeba dwóch graczy. Jak ktoś chętny na vetka to zapraszam. psn id e-lexus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przez ostatni tydzień wraz z paradox78 (wielkie dzięki za wspaniałą grę :D) zaliczyłem większość misji na Veteranie, i grało się naprawdę miodnie, zostało mi chyba 5 misji :).

Siemka Oski :ninja:

Ja tez Ci dziekuje za super zabawę :biggrin: nie powiem bo w niektórych momentach leciało tyle kure....w ze az milo :biggrin: ,ale w końcu sie udało :thumbsup:

Ja mam juz 1 platyne w swojej kolekci i to właśnie MW2 :tongue: Teraz pozostał tylko Multi.

Jak będziesz chciał to pomogę Ci przejść z przyjemnością pozostałe misje :ninja: Na kilka trudniejszych mam nawet patent.

Pozdrowionka

Edytowane przez paradox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi