mejciu 1 Napisano 18 Listopad 2009 Tak jak w temacie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myron 24 Napisano 19 Listopad 2009 (edytowane) Na razie testuje ( już od 2 dni ): M16A4 + Javelin perki: Sleight of hand ( szybsze przeładowywanie/celowanie) Hardline( wcześniejszy killstreak) Last stand( po zgonie wyjmuje jeszcze pistolet ) Killstreak: paczka predator nalot Harriera Myślałem, że jakoś będzie szlo. Powiem, że idzie mi wyjątkowo do dupy, dawno już tak nie irytowałem się :P Jutro pewnie wrócę do Scar-h i perka Bling ( 2 dodatki do broni) + ninja. Jeszcze zastanawiam się czy może wrócić w Killstreakach do UAV, bo grając do kilku dni po premierze z tą umiejętnością, szło mi dużo lepiej niż obecnie. Edytowane 19 Listopad 2009 przez Myron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 19 Listopad 2009 Moj "build" wyglada mniej wiecej tak: Bronie: dowolne Assault Rifle + ten pistolet co strzela potrojnymi seriami, M93 czy jakos tak Perki: Gadzet (tlumik+kolimator) + Moc Obalajaca + Pewne Celowanie Wyposarzenie: C4 + 2xStun (chociaz nie dziala tak jak powinien...) Death Streak: obojetnie, raz tylko udalo mi sie zabic z "Martyra" i raz przelezec Finalowy Bastion i w tym czasie wykosic kilku typa, ale generalnie te DS to jakies nieporozumienie i poza tymi dwoma przypadkami sie w ogole nie sprawdzaja... Kill Streak: obecnie Predator (5) + Harrier (7) + Pave Low(9)/Kabina Smiglowca(11) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 19 Listopad 2009 (edytowane) Perki: Gadzet (tlumik+kolimator) + Moc Obalajaca + Pewne Celowanie [... ] i raz przelezec Finalowy Bastion i... [...] i prosze kolejny przyklad na bezsensownosc wprawadania rodzimych wersji jezykowych. Chcac uzyskac rade w tym temacie jestem zmuszony do dluzszego przemyslenia toku rozumowania i fantazji pana tlumacza... "Moc obalajaca" - ja potrafie wypic, ale znam takich co maja takiej mocy duzo wiecej... :D "Pewne celowanie" - to jak zabraknie juz tej mocy przydaje sie zeby trafic do domu... A powaznie to jest chyba perk Aim Assist i jako osoba nie legitymujaca sie zadnym certyfiktem CBA, FBI czy KGB uwazam, ze lepiej by brzmialo "Wspomaganie celowania", ale moze w ikonce brakowalo juz miejsca na tak dluga tresc... no i na final... "Finalowy Bastion"... tatatatattatam... Finalowy Bastion?!?! WTF?! Przychodzi mi tylko jeden pomysl do glowy... ostatni browar w nocnym... Rzeczywiscie swietna sprawa te lokalizacje, daja mase radosci i pobudzaja fantazje... ;) no i do tego juz wiem jakich perkow uzyc, zeby przetrwac weekend... Edytowane 19 Listopad 2009 przez Fayabusa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 19 Listopad 2009 A najgorsze, ze nie da sie zmienic jezyka i trzeba z tym zyc (grac) :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
---Vincent--- 0 Napisano 19 Listopad 2009 (edytowane) Ciekawa interpretacja :ok: Pracy i tak za dużo nie mieli,spolszczenie jest takie same jak 2 lata temu MW1 w wersji na PC A ja tam czekam na kałasza :biggrin: i to mi wystarczy :biggrin: Edytowane 19 Listopad 2009 przez ---Vincent--- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mierniczek 130 Napisano 19 Listopad 2009 (edytowane) Moj zestaw to: Jako broni podstawowej uzywam broni pobocznej :) Tzn moja glowna bron to: G18 w wersji akimbo - Na krotki oraz sredni dystans ten uklad poprostu masakruje. Pistolet (w zasadzie dwa pistolety) maja bardzo duzy magazynek i sa straszliwie szybkostrzelne. Jak juz cos wejdzie pomiedzy celowniki to nie ma prawa przezyc :P Na dalsze dystanse stosuje obojetnie jaka bron z celownikiem holograficznym (moze byc to SCAR-H lub kazdy inny) - zreszta rzadko zdaza mi sie go uzyc :) Perki: Szybkie przeladowanie broni - ten perk niejednokrotnie uratowal mi tylek, bo niestety z czasow CS'a mam zla manie przeladowywania broni po kazdym strzale. Czesto przeciwnik lapal mnie wlasnie w momencie "dlugiego" przeladowywania. Zwiekszenie mocy pociskow - od czasu CoD4 MW1 zawsze mam go w zestawiem. Oczywiscie grajac w tryb Hardcore on nie jest potrzebny, ale w zwyklym FFA dla mnie jest koniecznoscia. Ninja - niewidzialnosc na czujnikach bicia serca i bezszelestne poruszanie sie (w wersji PRO) naprawde sie przydaje. Wczesniej uzywalem takze zaklocenia radaru, ale wydaje mi sie ze Ninja sprawuje sie lepiej (sami wiecie ze gra sie "na sluch" i czesto wczesniej sluchac wroga niz sie go widzi - np w budynkach). Nie ma to jak pedzic sprintem z dwoma pistoletami w rekach i nie wydawac zadnego dzwieku :P Testowalem tez uklad: Tarcza plus akimbo G18 - w zasadzie tarcza tylko do noszenia na plecach (chroni mi tyly - jak mnie ktos od "tylca" zajdzie), a sam biegam ciagle z wyciagnietymi pistoletami :) Na malych mapkach FFA bardzo przdatne :P Ponizej maly filmik jak zabojcze sa te male pistolety (filmik nie jest moj, ale takie akcje jak na filmiku sa bardzo czeste) http://www.youtube.c...h?v=uv2VVAPImwE Edytowane 19 Listopad 2009 przez mierniczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myron 24 Napisano 19 Listopad 2009 Wróciłem do gry bronią Scar-h ( celownik laserowy) + pistolet M9. perki: - szybsze celowanie/ładowanie - wcześniejszy killstreak - Scrabler ( zaklucanie radaru ) Killstreaks: Predator, nalot Harriera i helikopter I znowu gra się super, ten build miażdży( może po za pierwszym perkiem ) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 19 Listopad 2009 Nigdy nie sądziłem, że mogę tak beznadziejnie grać w multi. Nawet nowicjusze mnie bija ;) Latam ze snajperką, mam Szybsze przeładowywanie pro Hardline (mam anglika) Steady Aim I mogę powiedzieć tylko jedno - beznadzieja. To już lepszym snajperem sie jest jak sie strzela z byle jakiego karabinu. Mam czułość sterowania ustawioną na INSANE, bo na niższych poziomach nie nadążam. Poważnie myślę o zmianie broni na jakis karabin, ale z drugiej strony snajperka zabija jednym strzałem jak 'uda' mi sie przycelować, a z karabinem mam śmieszne akcje po których mam ochotę rzucać padem. Cały magazynek w gościa pakuję, on sie odwraca i jednym strzałem mnie zdejmuje (celuję w głowę, btw). Masakra, chyba uznam, że fps'y na konsole są nie dla mnie. Serio, to już w Killzone byłem często w pierwszej trójce na mapach, a tutaj grzeję ostatnie miejsce prawie zawsze. Wczoraj pograłem godzinkę, zabiłem około 20 osób, a zabili mnie 150 razy. Ekstra, nie... Jakbyście mieli jakąś radę dla mnie, nie wiem, perki, bronie, granaty, to chętnie posłucham. Jak tak dalej pójdzie, to zostanie mi tylko spec ops i kampania, a multi zostawie dla innych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paradox 5 Napisano 19 Listopad 2009 (edytowane) Nigdy nie sądziłem, że mogę tak beznadziejnie grać w multi. Nawet nowicjusze mnie bija ;) Latam ze snajperką, mam Szybsze przeładowywanie pro Hardline (mam anglika) Steady Aim I mogę powiedzieć tylko jedno - beznadzieja. To już lepszym snajperem sie jest jak sie strzela z byle jakiego karabinu. Mam czułość sterowania ustawioną na INSANE, bo na niższych poziomach nie nadążam. Poważnie myślę o zmianie broni na jakis karabin, ale z drugiej strony snajperka zabija jednym strzałem jak 'uda' mi sie przycelować, a z karabinem mam śmieszne akcje po których mam ochotę rzucać padem. Cały magazynek w gościa pakuję, on sie odwraca i jednym strzałem mnie zdejmuje (celuję w głowę, btw). Masakra, chyba uznam, że fps'y na konsole są nie dla mnie. Serio, to już w Killzone byłem często w pierwszej trójce na mapach, a tutaj grzeję ostatnie miejsce prawie zawsze. Wczoraj pograłem godzinkę, zabiłem około 20 osób, a zabili mnie 150 razy. Ekstra, nie... Jakbyście mieli jakąś radę dla mnie, nie wiem, perki, bronie, granaty, to chętnie posłucham. Jak tak dalej pójdzie, to zostanie mi tylko spec ops i kampania, a multi zostawie dla innych :) Rade ? hmmm Potrenuj najpierw celowanie i refleks ,a dopiero weź się za perki i klasy bo z doświadczenia wiem ze nawet najlepsze zestawienie broni nic Ci nie da jesli strzelasz jak 89 letnia Baba po dawce koksu i 2 browcach :woot: Osobiście nie ma dla mnie znaczenia czym zabijam ważne żeby dopasować bron do mapy . Zasada prosta bliski kontakt z wrogiem -coś szybko szybkostrzelnego i mobilnego . Większa przestrzeń i duże odległości = bron o dobrej celności i zasięgu Ameryki chyba nie od kryłem co ? Edytowane 19 Listopad 2009 przez paradox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 19 Listopad 2009 A ja właśnie testuje zestawienie snajperka+czujnik ruchu+podczerwień; jako broń zapasowa p2000 (jeśli na czujniku widzę, że przeciwnik jest za blisko na snajperkę to przestawiam się na broń dodatkową) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mejciu 1 Napisano 19 Listopad 2009 Na PC 26lv i SCAR-H lub M4 Red dot + tłumik Stopping power Sleight of hand i Stady aim a DS Copycat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mierniczek 130 Napisano 20 Listopad 2009 Wlasnie zdobylem 48 level i odblokowalem bron ACR Karabin moze ma mniejszy damage niz SCAR-H'a, ale jest bardzo celny i dosc szybkostrzelny. Ma takze swietny swoj wlasny celownik, wiec jak ktos lubi biegac tylko z tlumikiem (ewentualnie tlumik plus pociski pelnoplaszczowe) to nie trzeba zadnych innych dodatkow. Jesli chodzi o akimbo, to testowalem juz te opcje z MP5, UPP45 czy zP90 i choc statystykami przewyzszaja pistolet G18 to i tak jakos najlepiej mi sie strzela wlasnie z tego malego "pobocznego" pistoletu (G18). Na mapie - tym zlomowisku lub mojej ulubionej - terminal - mozna naprawde niezla masakre zrobic z przeciwnikow. Warunek to caly czas biegac i miec oczy na okolo glowy :) Co do killstreakow to wogole zrezygnowalem z radar czy zrzutu paczek. Biegam z 5 kills - predator, 7 kills - Harrier, 11 kills - Chopper Gunner (sam strzelam z pokladu helikoptera) i ten uklad sprawuje sie wysmienicie. Zabic 5 osob bez swojej smierci jest dosc prosto :P Chowamy sie i odpalamy predatora - mamy nastepnego fraga. Grajac ostroznie ustrzelimy jeszcze jedna osobe i mozemy wezwac Harriera (ktorego poprzedza nalot). Nalot zabije 8-ma osobe, a Harrier jesli go tylko nie zestrzela na 100% ustrzeli 3 ostatnie (oczywiscie sami mozemy mu pomoc takze zabijajac). Mamy szybko 11 fragow zatem wlazimy do helikoptera i ... wiecie jaka masakre mozna zrobic strzelajac z dzialka? Nie rzadko +10 killsow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba_bb 1 Napisano 20 Listopad 2009 (edytowane) Nigdy nie sądziłem, że mogę tak beznadziejnie grać w multi. Nawet nowicjusze mnie bija ;) Latam ze snajperką, mam Szybsze przeładowywanie pro Hardline (mam anglika) Steady Aim I mogę powiedzieć tylko jedno - beznadzieja. To już lepszym snajperem sie jest jak sie strzela z byle jakiego karabinu. Mam czułość sterowania ustawioną na INSANE, bo na niższych poziomach nie nadążam. Poważnie myślę o zmianie broni na jakis karabin, ale z drugiej strony snajperka zabija jednym strzałem jak 'uda' mi sie przycelować, a z karabinem mam śmieszne akcje po których mam ochotę rzucać padem. Cały magazynek w gościa pakuję, on sie odwraca i jednym strzałem mnie zdejmuje (celuję w głowę, btw). Masakra, chyba uznam, że fps'y na konsole są nie dla mnie. Serio, to już w Killzone byłem często w pierwszej trójce na mapach, a tutaj grzeję ostatnie miejsce prawie zawsze. Wczoraj pograłem godzinkę, zabiłem około 20 osób, a zabili mnie 150 razy. Ekstra, nie... Jakbyście mieli jakąś radę dla mnie, nie wiem, perki, bronie, granaty, to chętnie posłucham. Jak tak dalej pójdzie, to zostanie mi tylko spec ops i kampania, a multi zostawie dla innych :) Hmm daj sobie perki zimnokrwisty i drugi jaki chcesz(ninja the best), ze snajperką w 90% tylko tryb hardcore najlepiej odblokuj celownik termowizyjny i graj znajdź i zniszcz(ja gram na 8 w szybkości pada i jest świetnie) ogólnie mi coś tryb hardcore nie pasuje, ale czasami mogę zagrać. Oczywiście musisz też mieć dobre miejscówki, jaka snajperką grasz?? PS. Szybsze przeładowanie w snajperce od razu wywal daj sobie byle co gadżet jest spoko, ja bym grał tłumik + termowizja, nie opłaca się tego radaru co wykrywa ludzi(przynajmniej na hardcorze) ponieważ połowa graczy ma zimnokrwisty. PS. Nie gram snajperką ale dziś włączyłem na chwile i nabiłem 30 killów w tym jeden podwójny :D Edytowane 20 Listopad 2009 przez kuba_bb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hapnik 6 Napisano 20 Listopad 2009 (edytowane) Ja w tej chwili używam następującej konfiguracji (32lvl) :) Bronie: M4A1 + celownik laserowy; G18 akimbo Perki: Szybkie przeładowanie + Moc obalająca (PRO) + Pewne celowanie (PRO) Dodatki: Semtex + 2 flashbangi Deathstreak: Męczeństwo (granat po śmierci) Killstreaks: Predator (5) + Śmigłowiec (7) + Pave Low (9) W planach mam zmianę 'Mocy obalającej' na 'Zimnokrwisty', a także zmianę broni (jeszcze nie wiem, na którą). PS. Mam pytanie odnośnie celowników. Czym w praktyce różni się celownik laserowy od holograficznego? Który Waszym zdaniem jest lepszy i dlaczego? Oraz drugie pytanie: jaką broń polecacie mi po M4A1? Czy SCAR będzie dobry? A może lepiej wziąć coś z krótszej broni? Z góry dzięki za rady :) Edytowane 20 Listopad 2009 przez hapnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 20 Listopad 2009 Ja w tej chwili używam następującej konfiguracji (32lvl) :) Bronie: M4A1 + celownik laserowy; G18 akimbo Perki: Szybkie przeładowanie + Moc obalająca (PRO) + Pewne celowanie (PRO) Dodatki: Semtex + 2 flashbangi Deathstreak: Męczeństwo (granat po śmierci) Killstreaks: Predator (5) + Śmigłowiec (7) + Pave Low (9) W planach mam zmianę 'Mocy obalającej' na 'Zimnokrwisty', a także zmianę broni (jeszcze nie wiem, na którą). PS. Mam pytanie odnośnie celowników. Czym w praktyce różni się celownik laserowy od holograficznego? Który Waszym zdaniem jest lepszy i dlaczego? Oraz drugie pytanie: jaką broń polecacie mi po M4A1? Czy SCAR będzie dobry? A może lepiej wziąć coś z krótszej broni? Z góry dzięki za rady :) Po M4 na pewno SCAR ;) Używam od początku i polecam :) Co do celownika-dla mnie laserowy jest bardziej czytelny niż holograficzny,poza tym wiem ze holograficzny wyłącza się kiedy drużyna przeciwna wyłaczy Ci elektronikę,co do laserowego nie wiem czy tak się dzieje. Coś z krótszej na bliski dystans-budynki polecam p90 ;) BTW Główna : Scar + celownik laserowy + niebieskie camo Boczna : p2000 + celownik laserowy Dodatkowe wyposażenie : Odłamkowy i błyskowo-hukowe Perki : Szybkie przeładowanie PRO + Moc obalająca PRO + Pewne celowanie PRO Deathstreak : dodatkowe zdrowie Killstreaki : Predator + Śmigłowiec + nie pamiętam 3 ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senior 4 Napisano 20 Listopad 2009 witam sporządziłęm liste perków ze znanymi mi wersjami pro moze się komu przyda Kieszonkowiec - Standard: Szybsze przeładowanie – Pro: Zmniejszenie odrzutu po wystrzale Padlinożerca - Standard: Odzyskiwanie amunicji ze zwłok Gadżet - Standard: Możliwość zainstalowania dwóch ulepszeń do głównej broni - Pro: Możliwość zainstalowania dwóch ulepszeń do dodatkowej broni 1 osobowa armia - Standard: Możliwość zmiany klasy postaci podczas gry, bez respawnu --------------------------------------------------------------- Moc obalająca - Standard: Zwiększona ilość zadawanych obrażeń bronią palną - Pro: Zwiększona ilość zadawanych obrażeń bronią palną samochodom i pojazdom z killstreaków Waga lekka - Standard: Postać rusza się szybciej Bezkompromisowy - Standard: Wymagania za nagrody z killstreaków są obniżone o jednego fraga - Pro: Wymagania za nagrody z deathstreaków są obniżone o jednen zgon Zimnokrwisty - Standard: Brak możliwości wykrycia gracza przez UAV, wsparcie lotnicze, działka i przez urządzenia wykorzystujące ciepło Bliskie zagrożenie - Standard: Zwiększona ilość zadawanych obrażeń ładunkami wybuchowymi --------------------------------------------------------------- Commando - Standard: Zwiększenie zasięgu ataku bronią - Pro: Brak obrażeń podczas upadku z dużych wysokości Pewne celowanie - Standard: Zwiększenie celności broni podczas strzelania z biodra Pro:Szybsze celowanie z przyżądów optycznych Zakłócenia - Standard: Gracz zakłóca radar przeciwników znajdujących się w pobliżu Pro: opuzniony wybuch min claymore Ninja - Standard: Gracz jest niewidzialny dla czujników serca - Pro: Bezszelestne poruszanie się Last Stand - Standard: 10 sekund po śmierci gracz ma możliwość atakowania przeciwników używając pistoletu - Pro: Postać ma dodatkowo dostęp do granatów i reszty ekwipunku Ja narazie najczęsciej używam tar 21 + Granatnik + cel opytczny, druga bron róznie (g18, striker), do tego perki Gadżet (pro), Zimnokriwsty, oraz Ninja (pro), Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 21 Listopad 2009 W MW1 po sieci gralem zawsze jako snajper (około 800h+ naliczone przez xfire) wiec i MW2 na PS3 kontynuuje to rzemiosło. Więc tak: Broń główna to WA2000 , zapasowa to G18 w dwie łapy. Perki: szybkie przeładowywanie, moc obalająca, zakłócanie radaru. Deathstreak: Męczeństwo :P Killstreak: 3(BSP) 5(Predator) 7(Harrier) Generalnie po przesiadce z MW1 z kompa na MW2 na PS3 średnio sobie radziłem sobie z celowaniem itd ale już ogarniam całkiem nawet i jestem zadowolony. To jest chyba najważniejsze - czerpać przyjemność z gry a nie grać na siłe. Najpiękniejsze uczucie ? Trafić 3 heady pod rząd gdy przeciwnik biegnie :) udalo mi sie to pare razy. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 21 Listopad 2009 (edytowane) Bronie: M4A1 + celownik laserowy + czujnik pulsu; wyrzutnia rakiet (ta pierwsza) Perki: Gadżet (PRO)+ Moc obalająca (PRO) lub Zimnokrwisty + Pewne celowanie Dodatki: Granat + 2 błyskowe Deathstreak: Naśladowca Killstreaks: BSP (3) + PREADTOR (5) + NALOT PRECYZYJNY (6) Obecnie Bronie: ACR + tłumik; Javelin/Striker Perki: Padlinożerca/ Kieszonkowiec (PRO) + Moc obalająca (PRO) lub Zimnokrwisty + Pewne celowanie (PRO) Dodatki: Granat + 2 błyskowe Deathstreak: Ostatni bastion Killstreaks: BSP (3) + ZRZUT AWARYJNY (4) + PAVE LOW (7) Tym drugim narazie najlepiej mi idzie :) Edytowane 26 Styczeń 2010 przez szymuR93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mejciu 1 Napisano 21 Listopad 2009 A na PS3 -SCAR-H Red-dot + tłumik -Perki Gadżet, Moc Obalająca, Stady Aim/Death Streek Copy Cat -Killstreaki: 7 Hariery, 11 Chopper Gunner, 25 Nuke :) - Semtex + 2 Flashbangi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 21 Listopad 2009 (edytowane) Gram przeważenie jedną z poniżej opisanych klas: 1. Broń: FAMAS - ACOG + Czujnik Rytmu Serca Broń Zapasowa: M9 Perki: Gadżet Moc Obalająca Ninja Generalnie jestem strasznym leszczem ale odkąd zacząłem używać tego build'a idzie mi znacznie lepiej. 2.Broń: UMP45 z tłumikiem Broń zapasowa: M9 Perki: Maraton Zimnokrwisty Steady Aim (nie pamiętam polskiej nazwy) Całkiem nieźle sprawdza się na małych mapach i w trybie domination. Edytowane 21 Listopad 2009 przez Grabeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kicarz 4 Napisano 24 Listopad 2009 i prosze kolejny przyklad na bezsensownosc wprawadania rodzimych wersji jezykowych. Chcac uzyskac rade w tym temacie jestem zmuszony do dluzszego przemyslenia toku rozumowania i fantazji pana tlumacza... "Moc obalajaca" - ja potrafie wypic, ale znam takich co maja takiej mocy duzo wiecej... :D "Pewne celowanie" - to jak zabraknie juz tej mocy przydaje sie zeby trafic do domu... A powaznie to jest chyba perk Aim Assist i jako osoba nie legitymujaca sie zadnym certyfiktem CBA, FBI czy KGB uwazam, ze lepiej by brzmialo "Wspomaganie celowania", ale moze w ikonce brakowalo juz miejsca na tak dluga tresc... no i na final... "Finalowy Bastion"... tatatatattatam... Finalowy Bastion?!?! WTF?! Przychodzi mi tylko jeden pomysl do glowy... ostatni browar w nocnym... Rzeczywiscie swietna sprawa te lokalizacje, daja mase radosci i pobudzaja fantazje... ;) no i do tego juz wiem jakich perkow uzyc, zeby przetrwac weekend... Dlatego wolałem dołożyć te 20zł więcej i mieć pełną angielską wersję językową :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
math9 0 Napisano 26 Listopad 2009 (edytowane) Najczesciej gram: Głowna: M4 + cel. holograficzny + tłumik Dodatkowa: Rewolwer Semtex Flash Perk 1: Gadżet Perk 2: Wczesniejszy Killstreak Perk 3: Ninja _____________________________ Lub: Głowna: TAR 21 + tłumik Dodatkowa: Rewolwer Semtex Flash Perk 1: Kieszonkowiec Perk 2: Wczesniejszy Killstreak Perk 3: Ninja __________________________ Killstreaki : Care pack. , Pave low , ac130 Deathstreak : Martydoom Edytowane 26 Listopad 2009 przez math9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba_bb 1 Napisano 26 Listopad 2009 (edytowane) 1)Najlepsze killstreak według mnie : predator>helikopter co się nim steruje> wyłączenie elektroniki lub atomówka. 2)zmiana teraz odkryłem 2 lepsze: harrier(7killów lekki hardkor ale wchodzi)>strzelec śmigłowca(ac130 jest dużo gorszy przynajmniej na niektórych mapkach)>atomówka albo wyłączenie elektroniki można też dołączyć gdzieś zrzut awaryjny naprawdę spoko polecam (8killów) a czasami można tym tyle killów nabić np. ac130 harrier śmigłowiec itd. Najlepsze bronie dla mnie: TAR(jakoś tak) MP5(też jakoś tak) UMP(spoko broń) Ze snajperek to ta 3 jest chyba i zimnokrwisty naprawdę w 50% 1s/1k a to z zimnokrwistym a bareta ma z tym problemy. PS. Ratio mam dosyć słabe 1.50+ Edytowane 28 Grudzień 2009 przez kuba_bb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myron 24 Napisano 28 Listopad 2009 (edytowane) karabin szturmowy ACR + tłumik,celownik laserowy Jako bron zapasowa Stinger perki: - bling ( dodatkowy gadżet ) - moc obalająca - ninja killstreak - predator(5) - nalot harriera(7) - helikopter(11) Mając taką klasę, nie może iść źle :P Edytowane 28 Listopad 2009 przez Myron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach