Krypto 93 Napisano 29 Wrzesień 2012 I tak będzie trzeba czekać do poniedziałku lub nawet do wtorku(różnica czasu + kwestia pobrania). :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 29 Wrzesień 2012 ee w poniedziałek nad ranem już będzie. ja mam małe dziecko w domu więc o 5-6 rano sobie sprawdzę :). a pobieranie to 5 minut max :) w ogóle jak się zacznie premiera sezonu to blokuje wyświetlanie strony Dextera na fejsie dopóki nie obejrzę pierwszego odcinka :). już mi kiedyś popsuli niespodziankę.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 29 Wrzesień 2012 No w sumie racja, ale na szczęście mnie to nie dotyczy(pisałem już o tym wcześniej). Na razie delektuje się dalszymi losami Heisenberga i Pinkmana. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 29 Wrzesień 2012 Ja oglądam całość, jak już powyżej wspominałem, dlatego też wszelkie rozmowy na temat wydarzeń Sezonu pakujcie w Spoilery... Dziękuję z góry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paulinka17032 37 Napisano 29 Wrzesień 2012 (edytowane) nie ma sprawy nie zepsujemy niespodzianki;) Edytowane 29 Wrzesień 2012 przez paulinka17032 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Wrzesień 2012 Ta, jak tylko zobaczę spojler tutaj, które nie jest odpowiednio ukryty i oznakowany to wrzepiam bana :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paulinka17032 37 Napisano 29 Wrzesień 2012 wiem wiem ja o bana się nie proszę przecież;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Wrzesień 2012 Ja tak ogólnie mówię, nawet nie miałem Ciebie na myśli :P Spokojnie :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 30 Wrzesień 2012 A którego będzie ostatni odcinek ? ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 30 Wrzesień 2012 16 grudnia 2012 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 30 Wrzesień 2012 (edytowane) Tytuł ostatniego brzmi: 'Surprise Motherfucker'! Fani doskonale wiedzą do czego to nawiązuje :thumbsup: Edytowane 30 Wrzesień 2012 przez PonurakPS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 30 Wrzesień 2012 Widziałem wszystkie sezony a nie wiem.Może to dobrze.Chyba fanem nie jestem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 30 Wrzesień 2012 (edytowane) Najwyraźniej nie, gdyż to tak jakby nie kojarzyć kim był Ice Truck Killer. Mimo wszystko proponuję Ci odświeżyć poprzednie sezony, bo skoro powyższy tytuł nie brzmi dla Ciebie znajomo, marne są szanse, że zrozumiesz całość wydarzeń nadchodzącej serii... Edytowane 30 Wrzesień 2012 przez PonurakPS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 1 Październik 2012 uffffffff :) końcówka lepsza niż końcówka poprzedniego sezonu :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 2 Październik 2012 Pierwszy odcinek zryl mi czaszke. 7 dni trwa za dlugo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pescar 98 Napisano 2 Październik 2012 Dexter w swoim stylu. Oby utrzymali ten poziom i będzie jeden z nie licznych seriali, który z każdym sezonem nie zalicza pikowania w dół z poziomem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 2 Październik 2012 tak przy okazji, użytkownicy Tapatalk którzy nie chcą widzieć info kryjącego się w spoilerach, powinni raczej unikać tematu. Tapatalk nie ukrywa tego co jest w spoilerach!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 2 Październik 2012 nooo jestem dość mocno zaskoczony na plus kufa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tresor 4 Napisano 2 Październik 2012 Ale obrót sprawy , nie spodziewałem się i robię przerwę do 16 grudnia jak juz całość wyjdzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paulinka17032 37 Napisano 5 Październik 2012 japierdziele do dziś mam dreszcze. I jak nie kochac tego serialu?!:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 5 Październik 2012 Te przerwy 7 dniowe między odcinkami mnie zniszczą ! Co do tego tytułu ostatniego odcinka to też nie do końca kojarzę, może dlatego że oglądałem wszystkie odcinki po 1 raz i to dość hurtowo bo w poprzednie wakacje wszystkie sezony oglądnąłem, a uważam się za fana (przynajmniej według mnie) Dextera ;) Nick na PSN zobowiązuje :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pescar 98 Napisano 5 Październik 2012 Dla przypomnienia tym co nie pamiętają kto to powiedział i kiedy: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 8 Październik 2012 póki co ten sezon jest bardzo dobry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 13 Październik 2012 (edytowane) Już w przyszłym tygodniu producenci zasiadają do scenariusza kolejnego Sezonu. Ten zaś zaczynają kręcić w lutym, dla przypomnienia dotychczas miało to miejsce w maju. Według ostatnich informacji kolejny sezon (zapewne ostatni :() dostanie więcej, aniżeli 12 odcinków! Edytowane 13 Październik 2012 przez PonurakPS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motoko 36 Napisano 14 Październik 2012 Z tego jak sie akcja rozwija powinni zakonczyc juz ten serial na tym sezonie. Zeby wyszli jakos z klasa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach