raffaello 0 Napisano 29 Czerwiec 2008 Metal Gear Solid 4 Depth theme http://www.bestps3themes.com/downloads.php?id=MGS4Depth i kolejny Metal Gear Solid 4: FROG http://www.bestps3themes.com/downloads.php?id=MGS4FROG no i wiele, wiele innch tematów poukładanych tematycznie każdy coś dla siebie znajdize aby upiększyć czarnule http://www.bestps3themes.com/ pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alucard 0 Napisano 6 Lipiec 2008 alo . macie jakies fajne theme na kompatybilne z firmware 2.40 ? chodzi mi o to że doszły nowe ikony i na starych theme podobno nie pokazuje niektorych ikon... Jak sa gdzies to zapodajcie linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomeshtheother 0 Napisano 30 Lipiec 2008 http://www.ps3-themes.com/ Polecam ten http://www.ps3-themes.com/downloads/191-VidaGuerra18.p3t Każdemu powinien się spodobać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzupert 0 Napisano 19 Sierpień 2008 A ma ktoś z firmware 2.42 ??? Głównie chodziło by mi o motyw z gdy devil may cry (obojętnie która część). Z góry dziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scigany 0 Napisano 9 Październik 2008 Jak odpalic theme z pendriva? bo ja nipanimaju. podpinam pena i niby nic tam nie ma. a themy sa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 10 Październik 2008 Musisz stworzyć na pendrive katalog PS3/THEMES potem skopiować tam swoje tematy, wejść w menu Themes w menu konsoli, wybrać Intsall, najechać na pendrive i powinny ci twoje themy wyskoczyć do wyboru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scigany 0 Napisano 10 Październik 2008 Dzieki Rafix. ;] Odpalilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 11 Październik 2008 Służę pomocą Według mnie wypadało by ten temat przykleić, bo dużo osób zakłada takie tematy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoVaL95 0 Napisano 11 Październik 2008 A mi nie idzie... Mam pendrive'a, zrobiłem folder PS3, a w nim THEMES i wrzuciłem tam pliki .p3t wchodze w menu, themes settings, theme, install, wybieram pendrive'a, skanuje, a później pisze THERE IS NO FILES, a przecież zrobiłem jak trzeba, pliki są... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scigany 0 Napisano 11 Październik 2008 Utworz folder PS3 a w nim folder Theme a nie THEMES. do niego wrzuc pliki. Na 120% zadziala. (; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 11 Październik 2008 Ja THEMES dawałem i zawsze działało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scigany 0 Napisano 11 Październik 2008 U mnie nie dzialalo "THEMES" gdy zmienilem na "Theme" poszlo odrazu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 11 Październik 2008 To już nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scigany 0 Napisano 11 Październik 2008 Niech chlopak sprawdzi druga opcje.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoVaL95 0 Napisano 12 Październik 2008 Tak, ja też dałem THEME, już wcześniej, ale mi komp nawalił i nie mogłem odpisać, ale dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BC 222 0 Napisano 12 Październik 2008 Witam.A czy da sie instalować theme z płyty?Bo ja nie mogłem, pisałem THEME i THEMES - nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 12 Październik 2008 Z płyty raczej Ci nie pójdzie. Ale pewien nie jestem, bo nigdy nie próbowałem. Z dysku przenośnego tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matekdb 0 Napisano 12 Październik 2008 U mnie nie dzialalo "THEMES" gdy zmienilem na "Theme" poszlo odrazu. miałem tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scigany 0 Napisano 13 Październik 2008 Moze ktos ma ochote sam stworzyc swoja Theme na czarnucha ? Polecam "PS3ThemeCreator" Bardzo prosty w obsłudze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xAndre77x 1 Napisano 18 Październik 2008 Ja sobię up'nę ten topic, bo mnie zaciekawił. Wyszło FW 2.50... a z nim nowe ikony. Pomożecie mi szukać themków zgodnych z najnowszym FW? Jak ktoś znajdzie niech da tu linka (żeby nie było: ja też szukam). Do roboty! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
picld 0 Napisano 18 Październik 2008 a ludzie z soniacza nie maja co robic tylko nowe ikonki wciaz dodawac... i teraz tabun ludzi musi siedziec, releasowac nowa wersje oprogramowania do tworzenia themow, pozniej nowe obrazki kombinowac i na koniec cale to barachlo w nowy theme wpakowac... mendoukusai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
henio94 0 Napisano 14 Grudzień 2008 Szukam Thema z Guitar Hero WT albo III. Ma ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 14 Grudzień 2008 Klik Powinno cię zadowolić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masterod 0 Napisano 22 Grudzień 2008 Sorry, że post bez linka;/. Mam prośbę... ktoś ma może thema z jakiegoś Final Fantasy? Najlepiej 7 (może być z filmu Advent children), ale jeśli niez 7 to może z 10? Jeśli tak to proszę o linka :). Z góry dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 24 Styczeń 2009 Mozna jakos ustawic aby za kazdym odpaleniem Konsoli lub XBM mogl sie ustawiac losowy THEME z galerii themow znajdujacej sie na HDD?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach