pindolek 0 Napisano 1 Wrzesień 2010 Wypatrzył ktoś na necie jakieś dynamiczne motywy do ściągnięcia na ps3? Jakby ktoś wyczaił to dało by się z pendrive na ps3 "dynamic theme"? *Pindolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ju-on 0 Napisano 2 Wrzesień 2010 (edytowane) Cytat Wypatrzył ktoś na necie jakieś dynamiczne motywy do ściągnięcia na ps3?Jakby ktoś wyczaił to dało by się z pendrive na ps3 "dynamic theme"? *Pindolek Pewnie tak ,ale nie ma ,bo sony ma na nie ''wyłączność'' i udostępnia je za kasę na pss Na pss usa jest nowy darmowy dynamic theme powiązany z rychła premierą kinową Resident Evil: Afterlife w 3D Edytowane 2 Wrzesień 2010 przez ju-on Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pindolek 0 Napisano 2 Wrzesień 2010 Szkoda ,że u nas niema ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
behemot 0 Napisano 11 Wrzesień 2010 (edytowane) Jaki motyw chcielibyście najbardziej umieścić na swoich ps3-ach? Edytowane 11 Wrzesień 2010 przez behemot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanPawcio 0 Napisano 22 Wrzesień 2010 (edytowane) Od dzisiaj jest dostępny dynamiczny theme Sports Champions. Zastanawiałem się nad kupnem, ale gdy zobaczyłem na youtube jak on wygląda to wiem, że dobrze, że najpierw sprawdziłem jak on się prezentuje: A wy jak go oceniacie? P.S. Oczywiście jakby w PS+ go dodali to bym go sobie ustawił, ale kupować go od tak nie zamierzam. Edytowane 22 Wrzesień 2010 przez PanPawcio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
<Verin> 3 Napisano 26 Wrzesień 2010 Mi się osobiście bardziej podoba ten standardowy motyw do sports champions, który również został dodany w tej aktualizacji i jest darmowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanPawcio 0 Napisano 26 Wrzesień 2010 Motywów ze Sports Champions zostało dodanych aż 7 (z dynamicznym 8) i również uważam, że są lepsze od tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
<Verin> 3 Napisano 26 Wrzesień 2010 Tak, wiem. Ja osobiście używam tego głównego, który sam zmienia co jakiś czas dyscyplinę która jest wyświetlana jako tło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bileczek 31 Napisano 27 Wrzesień 2010 Mi się najbardziej podoba ten i odkąd udało mi się zdobyć linka do niego żadnego innego nie chcę. :). P.S. wcześniej używałem tego "deflautowego" Air Paint. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lojal 0 Napisano 28 Wrzesień 2010 (edytowane) Na początku jak wprowadzili ruchome tapety używałem "zebrę", od jakiegoś czasu jak na PS+ były "rybki" to one teraz pływają na ekranie ku radości córki. Edytowane 28 Wrzesień 2010 przez lojal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 29 Wrzesień 2010 dla mnie najlepszy motyw ruchomy to ten z Heavy Rain Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomXsz 24 Napisano 29 Wrzesień 2010 (edytowane) Pamiętacie na PSP był kiedyś taki motyw: Przydało by się coś takiego na PS3. Edytowane 29 Wrzesień 2010 przez TomXsz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FKolec007 1 Napisano 2 Październik 2010 A mi tam pasuje klasik ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 4 Październik 2010 (edytowane) Ktos ma namiar na Afrykanskie Zebry dynamic theme w pliku pkg ? EDIT: Ok, nie wazne. Juz mam ;) Edytowane 4 Październik 2010 przez Frog_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yonash 0 Napisano 5 Październik 2010 @Frog_PL podziel się informacjami na temat zdobycia zebr jak możesz;) może być poprzez PM. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomXsz 24 Napisano 5 Październik 2010 W dniu 5.10.2010 o 08:22, typujlige.pl napisał: @Frog_pl. Podziel się tym themem ;) Co Wy tak już sępicie Przecież to słaby them :P A on jest do pobrania na PSN za 2zł jak by ktoś nie wiedział (nie ma nic za darmo Panowie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 5 Październik 2010 Dajcie znać czy jest na psn, jeśli nie to również przyłączam się do prośby o link do pliku od kolegi Frog'a ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hal1k 10 Napisano 7 Październik 2010 Nie wiem czy o tym wiedzieliscie ,obczailem to dziś wieczorem a mianowicie to że standardowy theme w konsoli reaguje na wychylenia pada ;) chodzi o te "drobinki" świecące śmigające po ekranie:) spróbojcie machnąć padem np w parwo to poruszą się w danym kierunku itp. :) pobawcie się ;) Może juz wiele osob z was o tym wiedzialo i osmieszę się tym postem, ale może też komus ta informacja bedzie ciekawostka ;) Dobrej nocy ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomXsz 24 Napisano 8 Październik 2010 Ha ha Dobre Jakoś nie zwracałem na to uwagi Sprawdzę To! Czy piszesz Prawdę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 10 Listopad 2010 Hi poszukuje takiego samograja "Kominek HD" na PS3 co by się czasem odprężyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lycon 4 Napisano 12 Listopad 2010 Da się samemu zrobić albo ściągnąć z jakieś stronki i wgrać samemu dynamicznego thema do ps 3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otacon 78 Napisano 12 Listopad 2010 W dniu 10.11.2010 o 19:43, Aki1986 napisał: Hi poszukuje takiego samograja "Kominek HD" na PS3 co by się czasem odprężyć. poszukaj może czegoś takiego jak "Relax DVD - Fireplace" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazyMan 1 Napisano 13 Listopad 2010 Właśnie szukając kumplowi informacji o wadze Heavy Raina i natrafiłem na pewnych torrentach na Dynamiczny Motyw z ciemną uliczką w której leje deszcz. Pisał o niej, kilkanaście odpowiedzi wcześniej użytkownik kremulek. Wrzuciłem na pendriva i elegancko śmiga na konsoli :D A o to i on: http://rapidshare.com/files/430690458/Heavyrain.p3t Mam nadzieję, że niektórym się przyda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KAMILMISZCZUK 4 Napisano 22 Listopad 2010 Chętnie udostępnię moją kolekcje Themes. Dla Forumowiczów ''PS3SITE'' dam transfer za Free proszę pisać na pw Chomika lub e-meil. KLIK Pozdrawiam wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klera 18 Napisano 29 Listopad 2010 Mam pytanie, jak moge zgrac themy z np. pendrive na ps3 ? jakis plik na nim utworzyc? bo jak chce zgrac to ps3 pokazuje ze nie ma zadnych plikow ; d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach