Han 0 Napisano 18 Marzec 2010 Co do dynamic theme. Proponuję od czasu do czasu przeszukać foldery gier, ale tam gdzie są dema, dodatki itp. Czasem można trafić na jakiś temat, zanim zostanie dodany do folderu "Dynamic Themes". P.S Na amerykańskim PSS znalazłem ostatnio dynamic theme od Sony-"Make.Belive". :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boryso 3 Napisano 18 Marzec 2010 Witam, szukam tapety z wizerunkiem kratosa z okładki God of War 3! z góry dziękuje;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Han 0 Napisano 18 Marzec 2010 (edytowane) A w jakiej rozdziałce?? Najlepiej to poszukać w Google grafika. Tam myślę, że się znajdzie. Znalazłem w małej rozdziałce 620 x 350.. Jakby co to link: http://bulk2.destructoid.com/ul/161842-godofwarIII.jpg Edytowane 18 Marzec 2010 przez Han Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boryso 3 Napisano 18 Marzec 2010 Na to też trafiłem;) szukam czegoś w większej rozdzielczości ale jak na razie z nikłym skutkiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BzL 3 Napisano 24 Marzec 2010 (edytowane) Witam oto kilka moich wypocin :) Krajobraz Fc Barcelona Fc Barcelona ver2. GŚ christina milian christina milan ver2. Edytowane 24 Marzec 2010 przez BzL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kizibono 0 Napisano 24 Marzec 2010 Nie wiem czy było ale daje: God of war III Dynamic Theme, wygląda naprawdę świetnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 25 Marzec 2010 IMHO zbyt statyczny ten dynamiczny theme. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ju-on 0 Napisano 26 Marzec 2010 Mam straszne slajdy przy podglądzie dynamic theme ,czy to normalne (mini i full ekran) ? Czym to jest spowodowane :confused: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 1 Kwiecień 2010 Czy mozna gdzies sciagnac,kupic (za pomoca pl kardy kredyt) Dynamic Them ten z zebrami z Afryki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krychubb 0 Napisano 10 Kwiecień 2010 Czy mozna gdzies sciagnac,kupic (za pomoca pl kardy kredyt) Dynamic Them ten z zebrami z Afryki ? Witam ja znalazłem cos takiego poczytaj poza tym tylko w google wpisałem Dynamic Them do ps3 i pokazało się dużo fajnych rzeczy :thumbsup: http://www.walyou.com/blog/2009/09/01/ps3-dynamic-theme-afrika/ http://www.dynamicps3themes.com/ :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arcoss 1 Napisano 20 Kwiecień 2010 Czy mozna gdzies sciagnac,kupic (za pomoca pl kardy kredyt) Dynamic Them ten z zebrami z Afryki ? Podłączam się do pytania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ju-on 0 Napisano 20 Kwiecień 2010 ...podstawa to a potem szukamy tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil780217 0 Napisano 29 Kwiecień 2010 Nowy dynamic theme do ściągnięcia za free jest na PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 1 Maj 2010 ...podstawa to a potem szukamy tego link do TEGO nie dziala. Konto na JP PSS mam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 12 Czerwiec 2010 Nowy dynamic theme do ściągnięcia za free jest na PSN Ściągnąłem, ale dynamiki tam tyle co w polskiej kadrze... Może ktoś mi wyjaśnić czemu nic w tym Theme się nie rusza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dando 0 Napisano 13 Czerwiec 2010 Witam, dzis w mojej konsoli automatycznie zmieniło sie tło z rozowego na jakis niebieski, czy to normalne?? czy cos z moim tv dzieje sie nie tak?:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BPik 15 Napisano 13 Czerwiec 2010 Jak masz ustawiony motyw domyślny to nie ma się czym martwić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killzone_15 52 Napisano 13 Czerwiec 2010 (edytowane) To normalne :D Edytowane 13 Czerwiec 2010 przez Killzone_15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik40 1 Napisano 21 Czerwiec 2010 Witam. Napewno słyszeliście o Afrika Dynamic Theme (ten z zebrami), wiem że kiedys można go bylo pobrać za friko z japonskiego Store chyba. Orientuje sie ktoś czy nadal jest taka możliwość. Ewentualnie ile kosztuje w Amerykańskim Store bo w Polskim nie znalazłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warson 20 Napisano 10 Lipiec 2010 Czyli dalej nie ma jakiego kolwiek źródła aby ściągnąć ten Temat z Zebrą? A w ogóle są gdzieś jakieś ruchome themy do pobrania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 16 Lipiec 2010 Z tego co patrzyłem to ten mundialowy theme trudno nazwać dynamic theme... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciass91 0 Napisano 7 Sierpień 2010 Witam. Mam ustawione ikonki z Manga Theme ale tło z oryginalnego. Jest tylko jeden problem. Powiadomienia są w ogóle nieczytelne, białe napisy na białym tle. Może ktoś pomóc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paviano 0 Napisano 28 Sierpień 2010 (edytowane) U mnie też jest problem z napisami :/ Jak mam jakiś jasny motyw albo tapetę to tekst zlewa się z tłem :/ Na dynamicznych themach tego już nie ma :) Edytowane 29 Sierpień 2010 przez Paviano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotfilon 28 Napisano 30 Sierpień 2010 Witam. Jak zmienić kolor motywu/tła, który widać po wylogowaniu się użytkownika z ps3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paviano 0 Napisano 30 Sierpień 2010 Nie da się raczej. Jest domyślny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach